Sifnos
Rechtstreekse reis naar Kythnos met veerboot
Kythnos
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Sifnos naar Kythnos?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Sifnos naar Kythnos? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Sifnos naar Kythnos is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Sifnos naar Kythnos stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Sifnos naar Kythnos ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Zante Ferries, zodat u de Sifnos Kythnos ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Zante Ferries bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Sifnos naar Kythnos te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Sifnos - Kythnos

Haven van vertrek
Sifnos
Griekenland
Cycladen eilanden
Haven van aankomst
Kythnos
Griekenland
Cycladen eilanden
Afstand
54 km
Veerboot maatschappijen
Zante Ferries
Frequentie van overtochten
6 overtochten per week
Minimale overtochttijd
2 uur
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Sifnos Kythnos: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Sifnos naar Kythnos wilt reizen, variëren de prijzen van €9 voor één persoon als u zonder auto reist tot €39 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Sifnos naar Kythnos route is €24. De gemiddelde vaartijd van Sifnos naar Kythnos is 2 uur 19 min. De langzaamste veerboten doen er 2 uur 20 min over om Kythnos te bereiken, terwijl de snelste boten in 2 uur 15 min in Kythnos aankomen. De eerste ferry vertrekt om 14:10 vanuit de haven van Sifnos. De laatste boot naar Kythnos verlaat de haven van Sifnos om 14:50.

Gemiddelde prijs van een Sifnos naar Kythnos ferry overtocht
€24
Prijsklasse van overtochten Sifnos Kythnos (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€9 - €39
Gemiddelde reistijd Sifnos Kythnos
2 uur 19 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Kythnos
14:10
Tijd laatste ferry vertrekt naar Kythnos
14:50
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Kythnos
16:30
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Kythnos
17:05

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Sifnos en Kythnos?

Als u wilt reizen tussen Sifnos en Kythnos met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Zante Ferries die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Zante Ferries Sifnos Kythnos
Zante Ferries
Zante Ferries is opgericht in 1990 en heeft haar hoofdkantoor in Zakynthos, Griekenland. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Sifnos-Kythnos vergelijken en een Zante Ferries ticket tussen Sifnos en Kythnos boeken. Zante Ferries verzorgt 6 overtochten per week naar Kythnos vanuit Sifnos en de reistijd is 2 uur. Meer informatie over Zante Ferries
2 uur
6 overtochten per week

Waar vertrekken de veerboten in Sifnos? Waar komen de boten aan in Kythnos?

Haven van vertrek in Sifnos

Zante Ferries veerboten vertrekken naar Kythnos vanuit de volgende havens in Sifnos:

Sifnos
Kaart

Haven van aankomst in Kythnos

De schepen van Zante Ferries komen aan in Kythnos in de volgende havens:

Kythnos
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd