Sifnos
Rechtstreekse reis naar Serifos met veerboot
Serifos
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Sifnos naar Serifos?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Sifnos naar Serifos? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Sifnos naar Serifos is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Sifnos naar Serifos stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Sifnos naar Serifos ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines of Zante Ferries, zodat u de Sifnos Serifos ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Sea Jets, Zante Ferries, Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines of Aegean Sea Lines bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Sifnos naar Serifos te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Sifnos - Serifos

Haven van vertrek
Sifnos
Griekenland
Cycladen eilanden
Haven van aankomst
Serifos
Griekenland
Cycladen eilanden
Afstand
27 km
Veerboot maatschappijen
Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines, Zante Ferries
Frequentie van overtochten
6 overtochten per dag
Minimale overtochttijd
20 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Sifnos Serifos: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Sifnos naar Serifos wilt reizen, variëren de prijzen van €6 voor één persoon als u zonder auto reist tot €85 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Sifnos naar Serifos route is €37. De gemiddelde vaartijd van Sifnos naar Serifos is 29 min. De langzaamste veerboten doen er 50 min over om Serifos te bereiken, terwijl de snelste boten in 20 min in Serifos aankomen. De eerste ferry vertrekt om 12:15 vanuit de haven van Sifnos. De laatste boot naar Serifos verlaat de haven van Sifnos om 20:20.

Gemiddelde prijs van een Sifnos naar Serifos ferry overtocht
€37
Prijsklasse van overtochten Sifnos Serifos (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€6 - €85
Gemiddelde reistijd Sifnos Serifos
29 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Serifos
12:15
Tijd laatste ferry vertrekt naar Serifos
20:20
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Serifos
12:35
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Serifos
20:40

Waarom met de veerboot van Sifnos naar Serifos?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Sifnos naar Serifos kan een handige en aangename optie zijn om in Serifos te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Sifnos naar Serifos een ideale manier van reizen is.

Omdat het de ideale manier is om met uw gezin te reizen!
Met de veerboot reizen is gewoon de ideale manier om tussen Sifnos en Serifos te reizen als u met uw gezin bent en vooral met kinderen. Alles is eenvoudiger. Zodra u Sifnos verlaat, stelt u zich voor dat uw kinderen het schip verkennen, lange tijd spelen in de speeltuinen of in de videospelletjes en speelhallen (voor tieners), de nieuwste films bekijken in de bioscoop, een gezinsmaaltijd delen in het restaurant, of zich vergapen aan een goochelshow of andere talloze activiteiten. Uw kinderen zullen zich de boottocht van Sifnos naar Serifos nog lang herinneren.
Niet moe worden, anders dan in de auto
Vanwege de verhoogde alertheid die nodig is om een auto te besturen op lange trajecten, is autorijden vermoeiend. De overtocht naar Sifnos Serifos is het tegenovergestelde! Aan boord, afhankelijk van het schip van Sea Jets, Zante Ferries, Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines of Aegean Sea Lines, wordt er alles aan gedaan om u te ontspannen in de rust van comfortabele ligstoelen, om u tijd voor uzelf te geven, om te loungen op de buitendekken, om u te vermaken en om plezier te maken. U begint uw vakantie in Serifos ongetwijfeld uitgerust.
U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de hoeveelheid bagage
Eén stuk bagage is gratis, voor alle andere moet worden betaald. Dit is vaak de formule die wordt gebruikt wanneer we met andere vervoersmiddelen reizen, wat heel vaak leidt tot een aanzienlijke verhoging van de rekening. Wanneer u echter in Sifnos aan boord gaat van een Sea Jets, Zante Ferries, Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines of Aegean Sea Lines ferry, bent u vrij om zoveel bagage mee te nemen als u wilt, zolang het maar in uw voertuig blijft. Als u als voetganger reist, kunnen de voorwaarden beperkter zijn omdat u uw bagage bij u moet dragen tot u in Serifos aankomt. Het is echter raadzaam om de bemanning van Sea Jets, Zante Ferries, Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines of Aegean Sea Lines te vragen, omdat er vaak bagagekluizen zijn waar passagiers hun bagage tijdens de overtocht kunnen opbergen.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Sifnos en Serifos?

Als u wilt reizen tussen Sifnos en Serifos met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Sea Jets, Zante Ferries, Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines of Aegean Sea Lines die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Sea Jets Sifnos Serifos
Sea Jets
Sea Jets is een Griekse scheepvaartmaatschappij die in 1989 is opgericht. Zij exploiteert ongeveer 140 routes tussen Piraeus en Kreta en de Cycladen-archipel. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Sifnos-Serifos vergelijken en een Sea Jets ticket tussen Sifnos en Serifos boeken. Sea Jets verzorgt 3 overtochten per dag naar Serifos vanuit Sifnos en de reistijd is 20 min. Meer informatie over Sea Jets
20 min
3 overtochten per dag
Zante Ferries Sifnos Serifos
Zante Ferries
Zante Ferries is opgericht in 1990 en heeft haar hoofdkantoor in Zakynthos, Griekenland. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Sifnos-Serifos vergelijken en een Zante Ferries ticket tussen Sifnos en Serifos boeken. Zante Ferries verzorgt 8 overtochten per week naar Serifos vanuit Sifnos en de reistijd is 40 min. Meer informatie over Zante Ferries
40 min
8 overtochten per week
Hellenic Seaways Sifnos Serifos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways werd opgericht in 2000 en is gevestigd in Athene, Griekenland. De maatschappij bedient de Griekse eilanden en de Egeïsche regio. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Sifnos-Serifos vergelijken en een Hellenic Seaways ticket tussen Sifnos en Serifos boeken. Hellenic Seaways verzorgt 3 overtochten per week naar Serifos vanuit Sifnos en de reistijd is 50 min. Meer informatie over Hellenic Seaways
50 min
3 overtochten per week
Aegean Speed Lines Sifnos Serifos
Aegean Speed Lines
Aegean Speed Lines is een in Griekenland gevestigde veerbootmaatschappij die veerdiensten aanbiedt tussen de Griekse eilanden en havens op het Griekse vasteland. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Sifnos-Serifos vergelijken en een Aegean Speed Lines ticket tussen Sifnos en Serifos boeken. Aegean Speed Lines verzorgt 9 overtochten per week naar Serifos vanuit Sifnos en de reistijd is 30 min. Meer informatie over Aegean Speed Lines
30 min
9 overtochten per week
Aegean Sea Lines Sifnos Serifos
Aegean Sea Lines
De veerbootmaatschappij Aegean Sea Lines verzorgt overtochten in Griekenland en in het bijzonder zeeverbindingen tussen de havens van Sifnos en Serifos. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Sifnos-Serifos vergelijken en een Aegean Sea Lines ticket tussen Sifnos en Serifos boeken. Meer informatie over Aegean Sea Lines

Waar vertrekken de veerboten in Sifnos? Waar komen de boten aan in Serifos?

Haven van vertrek in Sifnos

Sea Jets, Zante Ferries, Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines of Aegean Sea Lines veerboten vertrekken naar Serifos vanuit de volgende havens in Sifnos:

Sifnos
Kaart

Haven van aankomst in Serifos

De schepen van Aegean Sea Lines, Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Zante Ferries of Sea Jets komen aan in Serifos in de volgende havens:

Serifos
Kaart
Serifos
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Sifnos naar Serifos gaat, duurt het minstens 20 min om de 27 km tussen Sifnos en Serifos af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Sifnos en Serifos) en de veerbootmaatschappij (Sea Jets, Zante Ferries, Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines en Aegean Sea Lines). Momenteel zijn er 6 overtochten per dag van Sifnos naar Serifos met de veerboot.

Er zijn 5 scheepvaartmaatschappijen die Sifnos en Serifos met elkaar verbinden: Sea Jets, Zante Ferries, Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines en Aegean Sea Lines.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines, Zante Ferries.

Vergelijk, voordat u boekt, de prijzen van Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines, Zante Ferries op onze website Vivanoda. Vervolgens kunt u uw geselecteerde overtocht gemakkelijk en veilig boeken op de website van onze partner.

Als u uw Sifnos Serifos boeking wilt wijzigen of annuleren, kunt u dit eenvoudig doen door contact op te nemen met onze partner die uw boeking beheert. Merk op dat, afhankelijk van de tariefvoorwaarden, sommige tickets niet terugbetaalbaar of wijzigbaar zijn. Het is belangrijk om hiervan op de hoogte te zijn bij het boeken van uw ticket.

Tijdens uw overtocht tussen Sifnos en Serifos legt u 27 km af.

Om met de boot van Sifnos naar Serifos te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €6 voor de laagste prijs tot €85 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €37.

De eerste ferry vertrekt vanuit Sifnos om 12:15 naar Serifos.

De laatste ferry naar Serifos vertrekt meestal om 20:20 vanuit Sifnos.

Beleef een Sifnos naar Serifos ferry overtocht

Als dit uw eerste keer is op een veerboot, is het niet eenvoudig om u voor te stellen hoe een overtocht over zee van Sifnos naar Serifos eruit ziet. Daarom zullen wij deze unieke reiservaring beschrijven, van het inschepen in Sifnos tot het ontschepen in Serifos, zodat u zich beter kunt inleven in de maritieme wereld van Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines en Zante Ferries. U vindt hier ook toeristische en praktische informatie over Sifnos en Serifos.

Vertrek vanuit Sifnos met de veerboot

Voordat uw Sifnos Serifos ferry reis begint, zijn hier de paar stappen om in te schepen:

  • Aanmelding in de haven van Sifnos / U moet binnen de door Sea Jets, Zante Ferries, Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines of Aegean Sea Lines vastgestelde tijd aankomen bij de veerbootterminal van Sifnos. Na deze termijn mag de maatschappij u weigeren.
  • Inchecken voor de overtocht Sifnos - Serifos / In de Sifnos ferry terminal, zoek naar de Sea Jets, Zante Ferries, Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines of Aegean Sea Lines balies en toon uw paspoort en boekingsnummer. Met de auto is het proces hetzelfde, maar dan rechtstreeks vanuit de instapstroken. U blijft in uw voertuig.
  • Aan boord van de veerboot naar Serifos / Let op gesproken berichten in de veerbootterminal van Sifnos die u uitnodigen om aan boord te gaan. In uw voertuig gaat het personeel van Sea Jets, Zante Ferries, Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines of Aegean Sea Lines regel voor regel aan boord. Wacht geduldig op uw beurt.

Overtocht van Sifnos naar Serifos: aan boord van het schip...

Tijdens de overtocht kan iedereen naar eigen inzicht gebruik maken van de diensten op het Sea Jets, Zante Ferries, Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines of Aegean Sea Lines schip. Terwijl sommige mensen geneigd zullen zijn te ontspannen in een gezellige lounge, zullen anderen graag winkelen in de boetieks of eten in het zelfbedieningsrestaurant.

Ontschepen in Serifos

Tot slot vindt u hier wat informatie voor de aankomst van de ferry in Serifos:

  • De haven van Serifos is in zicht / U krijgt pas toegang tot de garage als de boot is afgemeerd. U hoeft zich niet te haasten. U kunt het beste op het buitendek wachten om te zien hoe de veerboot de haven van Serifos binnen manoeuvreert.
  • Als u in een hut zit. / Als u in een comfortabele hut van Sifnos naar Serifos bent gereisd, moet u ongeveer een half uur voor aankomst in Serifos uw hut verlaten.
  • Het schip verlaten en Serifos verkennen / U kunt uw auto relatief snel uit de enorme garage van de veerboot rijden, zodra de deuren open zijn. Voetgangers stappen nog sneller uit. In Serifos komt u waarschijnlijk door een douanecontrole. Eindelijk is uw vakantie in Serifos begonnen!

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd