Aanbevolen route
Sikinos
Rechtstreekse reis naar Kythnos met veerboot
Kythnos
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Sikinos
Reizen met de veerboot naar Folegandros
Folegandros
Reizen met de veerboot naar Kythnos
Kythnos
Prijzen zoeken
Sikinos
Reizen met de veerboot naar Kimolos
Kimolos
Reizen met de veerboot naar Kythnos
Kythnos
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Sikinos naar Kythnos?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Sikinos naar Kythnos? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Sikinos naar Kythnos is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Sikinos naar Kythnos stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Sikinos naar Kythnos ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Zante Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways, ANEK Lines of LANE Sea Line, zodat u de Sikinos Kythnos ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Zante Ferries of Sea Jets bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Sikinos naar Kythnos te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Sikinos - Kythnos

Haven van vertrek
Sikinos
Griekenland
Cycladen eilanden
Haven van aankomst
Kythnos
Griekenland
Cycladen eilanden
Afstand
101 km
Veerboot maatschappijen
Zante Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways, ANEK Lines, LANE Sea Line
Frequentie van overtochten
1 overtochten per week
Minimale overtochttijd
5 uur 10 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Waarom met de veerboot van Sikinos naar Kythnos?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Sikinos naar Kythnos kan een handige en aangename optie zijn om in Kythnos te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Sikinos naar Kythnos een ideale manier van reizen is.

U hoeft zich niet te vervelen aan boord... in tegenstelling tot het vliegtuig
In het algemeen is een reis van Sikinos naar Kythnos veel sneller per vliegtuig. Het probleem is dat u enkele uren vastzit in uw stoel. Aan de andere kant, tijdens de Sikinos Kythnos overtocht op de Sea Jets of Zante Ferries ferry, heeft u alle vrijheid in uw activiteiten, om te eten, te wandelen, te entertainen of te rusten. Een vlucht zal u nooit zoveel diensten bieden tijdens de reis.
Geniet van zeer attent personeel
Het personeel van Zante Ferries of Sea Jets staat tot uw beschikking vanaf het moment dat het schip Sikinos verlaat tot het vertrek uit Kythnos. Zij oriënteren u in het schip, begeleiden u naar uw hut, bedienen u in het restaurant en beantwoorden al uw vragen. Het is gebruikelijk om een informatiebalie op het schip te vinden, meestal op het hoofddek.
Genieten van het ongelooflijke uitzicht op zee
Wanneer we op vakantie gaan aan zee, zoeken we over het algemeen zoveel mogelijk het uitzicht op zee op (in het restaurant, in het hotel, tijdens een wandeling...). Tijdens de overtocht naar Sikinos Kythnos, of u nu aan dek bent, dineert in het restaurant of ontspant in de comfortabele lounges van het schip van Zante Ferries of Sea Jets, u zit gewoon op de eerste rij voor het ongelooflijke schouwspel dat de zee biedt. Restaurant, bars, lounges, hutten... het prachtige uitzicht op zee is alomtegenwoordig aan boord van het schip.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Sikinos en Kythnos?

Als u wilt reizen tussen Sikinos en Kythnos met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Zante Ferries of Sea Jets die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Zante Ferries Sikinos Kythnos
Zante Ferries
Zante Ferries is opgericht in 1990 en heeft haar hoofdkantoor in Zakynthos, Griekenland. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Sikinos-Kythnos vergelijken en een Zante Ferries ticket tussen Sikinos en Kythnos boeken. Zante Ferries verzorgt 1 overtochten per week naar Kythnos vanuit Sikinos en de reistijd is 5 uur 10 min. Meer informatie over Zante Ferries
5 uur 10 min
1 overtochten per week
Sea Jets Sikinos Kythnos
Sea Jets
Sea Jets is een Griekse scheepvaartmaatschappij die in 1989 is opgericht. Zij exploiteert ongeveer 140 routes tussen Piraeus en Kreta en de Cycladen-archipel. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Sikinos-Kythnos vergelijken en een Sea Jets ticket tussen Sikinos en Kythnos boeken. Sea Jets verzorgt 1 overtochten per week naar Kythnos vanuit Sikinos en de reistijd is 8 uur 30 min. Meer informatie over Sea Jets
8 uur 30 min
1 overtochten per week

Waar vertrekken de veerboten in Sikinos? Waar komen de boten aan in Kythnos?

Haven van vertrek in Sikinos

Zante Ferries of Sea Jets veerboten vertrekken naar Kythnos vanuit de volgende havens in Sikinos:

Sikinos
Kaart

Haven van aankomst in Kythnos

De schepen van Sea Jets of Zante Ferries komen aan in Kythnos in de volgende havens:

Kythnos
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Sikinos naar Kythnos gaat, duurt het minstens 5 uur 10 min om de 101 km tussen Sikinos en Kythnos af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Sikinos en Kythnos) en de veerbootmaatschappij (Zante Ferries en Sea Jets). Momenteel zijn er 1 overtochten per week van Sikinos naar Kythnos met de veerboot.

Er zijn 2 scheepvaartmaatschappijen die Sikinos en Kythnos met elkaar verbinden: Zante Ferries en Sea Jets.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Zante Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways, ANEK Lines, LANE Sea Line.

Tijdens uw overtocht tussen Sikinos en Kythnos legt u 101 km af.

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd