Skiathos
Rechtstreekse reis naar Mantoudi met veerboot
Mantoudi
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Skiathos naar Mantoudi?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Skiathos naar Mantoudi? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Skiathos naar Mantoudi is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Skiathos naar Mantoudi stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Skiathos naar Mantoudi ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Sea Jets of Anes Ferries, zodat u de Skiathos Mantoudi ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Sea Jets of Anes Ferries bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Skiathos naar Mantoudi te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Skiathos - Mantoudi

Haven van vertrek
Skiathos
Griekenland
Sporaden
Haven van aankomst
Mantoudi
Griekenland
Centraal Griekenland
Afstand
39 km
Veerboot maatschappijen
Sea Jets, Anes Ferries
Frequentie van overtochten
5 overtochten per week
Minimale overtochttijd
1 uur 30 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Skiathos Mantoudi: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Skiathos naar Mantoudi wilt reizen, variëren de prijzen van €27 voor één persoon als u zonder auto reist tot €134 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Skiathos naar Mantoudi route is €77. De gemiddelde vaartijd van Skiathos naar Mantoudi is 1 uur 51 min. De langzaamste veerboten doen er 2 uur 15 min over om Mantoudi te bereiken, terwijl de snelste boten in 1 uur 40 min in Mantoudi aankomen. De eerste ferry vertrekt om 10:15 vanuit de haven van Skiathos. De laatste boot naar Mantoudi verlaat de haven van Skiathos om 14:45.

Gemiddelde prijs van een Skiathos naar Mantoudi ferry overtocht
€77
Prijsklasse van overtochten Skiathos Mantoudi (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€27 - €134
Gemiddelde reistijd Skiathos Mantoudi
1 uur 51 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Mantoudi
10:15
Tijd laatste ferry vertrekt naar Mantoudi
14:45
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Mantoudi
11:55
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Mantoudi
17:00

Waarom met de veerboot van Skiathos naar Mantoudi?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Skiathos naar Mantoudi kan een handige en aangename optie zijn om in Mantoudi te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Skiathos naar Mantoudi een ideale manier van reizen is.

Voor het comfort van een hut
Hoewel het niet verplicht is om de overtocht van Skiathos naar Mantoudi te maken door een hut te boeken, ontneemt u zichzelf een comfort dat de veerboot als enige vervoersmiddel te bieden heeft. Net als echte hotelkamers bieden ze reizigers bedden, badkamers en, in sommige suites, patrijspoorten en balkons. Zelfs op een dagovertocht is de privacy van een hut nog steeds mogelijk en veel comfortabeler dan zitten in een lounge.
Voor zorgzaam personeel
Het personeel van Sea Jets of Anes Ferries staat tot uw beschikking vanaf het moment dat het schip Skiathos verlaat tot het vertrek uit Mantoudi. Het is gebruikelijk om een informatiebalie op het schip te vinden, meestal op het hoofddek.
Omdat het de ideale manier is om met uw gezin te reizen!
Er is geen betere manier om met uw gezin tussen Skiathos en Mantoudi te reizen dan met de veerboot. Alles is eenvoudiger. Zodra u Skiathos verlaat, stelt u zich voor dat uw kinderen het schip verkennen, lange tijd spelen in de speeltuinen of in de videospelletjes en speelhallen (voor tieners), de nieuwste films bekijken in de bioscoop, een gezinsmaaltijd delen in het restaurant, of zich vergapen aan een goochelshow of andere talloze activiteiten. Aan boord van de veerboot naar Mantoudi vliegt de tijd sneller voorbij dan u denkt en deze maritieme ervaring tussen Skiathos en Mantoudi zal voor uw kinderen nog lang onvergetelijk blijven.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Skiathos en Mantoudi?

Als u wilt reizen tussen Skiathos en Mantoudi met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Sea Jets of Anes Ferries die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Sea Jets Skiathos Mantoudi
Sea Jets
Sea Jets is een Griekse scheepvaartmaatschappij die in 1989 is opgericht. Zij exploiteert ongeveer 140 routes tussen Piraeus en Kreta en de Cycladen-archipel. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Skiathos-Mantoudi vergelijken en een Sea Jets ticket tussen Skiathos en Mantoudi boeken. Meer informatie over Sea Jets
Anes Ferries Skiathos Mantoudi
Anes Ferries
Anes Ferries is een veerbootmaatschappij gevestigd in Venetië, Italië. Het biedt overtochten naar verschillende bestemmingen in Italië, Kroatië en Albanië. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Skiathos-Mantoudi vergelijken en een Anes Ferries ticket tussen Skiathos en Mantoudi boeken. Anes Ferries verzorgt 5 overtochten per week naar Mantoudi vanuit Skiathos en de reistijd is 1 uur 30 min. Meer informatie over Anes Ferries
1 uur 30 min
5 overtochten per week

Waar vertrekken de veerboten in Skiathos? Waar komen de boten aan in Mantoudi?

Haven van vertrek in Skiathos

Sea Jets of Anes Ferries veerboten vertrekken naar Mantoudi vanuit de volgende havens in Skiathos:

Skiathos
Kaart

Haven van aankomst in Mantoudi

De schepen van Anes Ferries of Sea Jets komen aan in Mantoudi in de volgende havens:

Mantoudi
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Skiathos naar Mantoudi gaat, duurt het minstens 1 uur 30 min om de 39 km tussen Skiathos en Mantoudi af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Skiathos en Mantoudi) en de veerbootmaatschappij (Sea Jets en Anes Ferries). Momenteel zijn er 5 overtochten per week van Skiathos naar Mantoudi met de veerboot.

Er zijn 2 scheepvaartmaatschappijen die Skiathos en Mantoudi met elkaar verbinden: Sea Jets en Anes Ferries.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Sea Jets, Anes Ferries.

Tijdens uw overtocht tussen Skiathos en Mantoudi legt u 39 km af.

Om met de boot van Skiathos naar Mantoudi te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €27 voor de laagste prijs tot €134 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €77.

De eerste ferry vertrekt vanuit Skiathos om 10:15 naar Mantoudi.

De laatste ferry naar Mantoudi vertrekt meestal om 14:45 vanuit Skiathos.

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd