Spetses
Rechtstreekse reis naar Ermioni met veerboot
Ermioni
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Spetses naar Ermioni?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Spetses naar Ermioni? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Spetses naar Ermioni is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Spetses naar Ermioni stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Spetses naar Ermioni ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Hellenic Seaways, zodat u de Spetses Ermioni ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Hellenic Seaways bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Spetses naar Ermioni te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Spetses - Ermioni

Haven van vertrek
Spetses
Griekenland
Attica
Haven van aankomst
Ermioni
Griekenland
Peloponnesos
Afstand
15 km
Veerboot maatschappijen
Hellenic Seaways
Frequentie van overtochten
12 overtochten per week
Minimale overtochttijd
20 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Spetses Ermioni: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Spetses naar Ermioni wilt reizen, variëren de prijzen van €12 voor één persoon als u zonder auto reist tot €12 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Spetses naar Ermioni route is €12. De gemiddelde vaartijd van Spetses naar Ermioni is 25 min. De langzaamste veerboten doen er 25 min over om Ermioni te bereiken, terwijl de snelste boten in 25 min in Ermioni aankomen. De eerste ferry vertrekt om 06:10 vanuit de haven van Spetses. De laatste boot naar Ermioni verlaat de haven van Spetses om 14:05.

Gemiddelde prijs van een Spetses naar Ermioni ferry overtocht
€12
Prijsklasse van overtochten Spetses Ermioni (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€12 - €12
Gemiddelde reistijd Spetses Ermioni
25 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Ermioni
06:10
Tijd laatste ferry vertrekt naar Ermioni
14:05
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Ermioni
06:35
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Ermioni
14:30

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Spetses en Ermioni?

Als u wilt reizen tussen Spetses en Ermioni met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Hellenic Seaways die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Hellenic Seaways Spetses Ermioni
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways werd opgericht in 2000 en is gevestigd in Athene, Griekenland. De maatschappij bedient de Griekse eilanden en de Egeïsche regio. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Spetses-Ermioni vergelijken en een Hellenic Seaways ticket tussen Spetses en Ermioni boeken. Hellenic Seaways verzorgt 12 overtochten per week naar Ermioni vanuit Spetses en de reistijd is 20 min. Meer informatie over Hellenic Seaways
20 min
12 overtochten per week

Waar vertrekken de veerboten in Spetses? Waar komen de boten aan in Ermioni?

Haven van vertrek in Spetses

Hellenic Seaways veerboten vertrekken naar Ermioni vanuit de volgende havens in Spetses:

Spetses
Kaart

Haven van aankomst in Ermioni

De schepen van Hellenic Seaways komen aan in Ermioni in de volgende havens:

Ermioni
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd