Stromboli
Rechtstreekse reis naar Filicudi met veerboot
Filicudi
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Stromboli naar Filicudi?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Stromboli naar Filicudi? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Stromboli naar Filicudi is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Stromboli naar Filicudi stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Stromboli naar Filicudi ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Liberty Lines of Siremar, zodat u de Stromboli Filicudi ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Liberty Lines of Siremar bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Stromboli naar Filicudi te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Stromboli - Filicudi

Haven van vertrek
Stromboli
Italië
Eolische Eilanden
Haven van aankomst
Filicudi
Italië
Eolische Eilanden
Afstand
63 km
Veerboot maatschappijen
Liberty Lines, Siremar
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Waarom met de veerboot van Stromboli naar Filicudi?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Stromboli naar Filicudi kan een handige en aangename optie zijn om in Filicudi te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Stromboli naar Filicudi een ideale manier van reizen is.

Om wat zeelucht op te snuiven
De gezondheidsvoordelen van de zee zijn al lang bewezen. Maak in Stromboli, zodra u de haven verlaat, een wandeling op het dek van de boot van Liberty Lines of Siremar en geniet van de zeestralen en de verkwikkende, met zuurstof verrijkte zeelucht: een echte thalassokuur en zeer effectief om de longen te ventileren! Een gevoel van welzijn zal zich snel meester van u maken. Zo kunt u vol energie aan uw vakantie in Filicudi beginnen.
Genieten van het ongelooflijke uitzicht op zee
Als wij aan de kust zijn, zoeken wij vaak naar plaatsen met het beste uitzicht op zee. U geniet van een 360-graden uitzicht op de oceaan van de haven van Stromboli tot Filicudi, of u nu luncht of ontspant in een van de lounges van het schip. Overal bieden grote ramen u een buitengewoon uitzicht op de azuurblauwe zee, zodat u optimaal kunt genieten van de rustgevende kracht ervan.
U krijgt veel meer rust dan in de auto
Lange autoritten zijn vermoeiend en vereisen constante waakzaamheid tijdens het rijden. De overtocht naar Stromboli Filicudi is het tegenovergestelde! Aan boord, afhankelijk van het schip van Liberty Lines of Siremar, wordt er alles aan gedaan om u te ontspannen in de rust van comfortabele ligstoelen, om u tijd voor uzelf te geven, om te loungen op de buitendekken, om u te vermaken en om plezier te maken. U begint uw vakantie in Filicudi ongetwijfeld uitgerust.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Stromboli en Filicudi?

Als u wilt reizen tussen Stromboli en Filicudi met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Liberty Lines of Siremar die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Liberty Lines Stromboli Filicudi
Liberty Lines
Liberty Lines werd opgericht in 1992 en is gevestigd in Palermo, Italië. De maatschappij bedient de Siciliaanse eilanden en de havens van Zuid-Italië. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Stromboli-Filicudi vergelijken en een Liberty Lines ticket tussen Stromboli en Filicudi boeken. Meer informatie over Liberty Lines
Siremar Stromboli Filicudi
Siremar
Siremar werd opgericht in 1960 en heeft zijn hoofdkantoor in Milazzo, Italië. Het bedrijf bedient de Eolische eilanden en de havens van Sicilië. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Stromboli-Filicudi vergelijken en een Siremar ticket tussen Stromboli en Filicudi boeken. Meer informatie over Siremar

Waar vertrekken de veerboten in Stromboli? Waar komen de boten aan in Filicudi?

Haven van vertrek in Stromboli

Liberty Lines of Siremar veerboten vertrekken naar Filicudi vanuit de volgende havens in Stromboli:

Stromboli
Kaart

Haven van aankomst in Filicudi

De schepen van Siremar of Liberty Lines komen aan in Filicudi in de volgende havens:

Filicudi
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Er zijn 2 scheepvaartmaatschappijen die Stromboli en Filicudi met elkaar verbinden: Liberty Lines en Siremar.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Liberty Lines, Siremar.

Tijdens uw overtocht tussen Stromboli en Filicudi legt u 63 km af.

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd