Syros
Rechtstreekse reis naar Koufonissia met veerboot
Koufonissia
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Syros naar Koufonissia?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Syros naar Koufonissia? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Syros naar Koufonissia is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Syros naar Koufonissia stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Syros naar Koufonissia ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Blue Star Ferries of Sea Jets, zodat u de Syros Koufonissia ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Blue Star Ferries of Sea Jets bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Syros naar Koufonissia te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Syros - Koufonissia

Haven van vertrek
Syros
Griekenland
Cycladen eilanden
Haven van aankomst
Koufonissia
Griekenland
Cycladen eilanden
Afstand
81 km
Veerboot maatschappijen
Blue Star Ferries, Sea Jets
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Waarom met de veerboot van Syros naar Koufonissia?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Syros naar Koufonissia kan een handige en aangename optie zijn om in Koufonissia te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Syros naar Koufonissia een ideale manier van reizen is.

Voor het comfort van een hut
Hoewel het niet verplicht is om de overtocht van Syros naar Koufonissia te maken door een hut te boeken, ontneemt u zichzelf een comfort dat de veerboot als enige vervoersmiddel te bieden heeft. Net als echte hotelkamers bieden ze reizigers bedden, badkamers en, in sommige suites, patrijspoorten en balkons. Hoewel het gebruik ervan het meest voor de hand ligt bij een nachtelijke overtocht, is het ook heel goed mogelijk om er overdag een te boeken.
Geniet van de frisse zeelucht
De gezondheidsvoordelen van de zee zijn al lang bewezen. Maak in Syros, zodra u de haven verlaat, een wandeling op het dek van de boot van Blue Star Ferries of Sea Jets en geniet van de zeestralen en de verkwikkende, met zuurstof verrijkte zeelucht: een echte thalassokuur en zeer effectief om de longen te ventileren! De frisse zeelucht en de golven die de veerboot doen wiegen, zullen u onmiddellijk kalmeren. U zult in Koufonissia aankomen met een perfect zen en energiek gevoel.
Het is veel minder saai dan in het vliegtuig
Over het algemeen is het vliegtuig de snelste manier om in Koufonissia of waar dan ook te komen. Maar u zit vast in uw stoel, vastgebonden door uw veiligheidsgordel, en er is bijna geen mogelijkheid om te reizen. Tijdens de Syros Koufonissia ferry overtocht met Sea Jets of Blue Star Ferries zijn er talloze mogelijkheden om te genieten van restaurants en bars, of om te wandelen en te zonnebaden op een promenadedek... Een vlucht zal u nooit zoveel diensten bieden tijdens de reis.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Syros en Koufonissia?

Als u wilt reizen tussen Syros en Koufonissia met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Blue Star Ferries of Sea Jets die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Blue Star Ferries Syros Koufonissia
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries is een Griekse scheepvaartmaatschappij die de route Syros-Koufonissia en andere binnenlandse routes tussen het Griekse vasteland en de talloze eilanden (Cycladen, Ionisch gebied, Kreta, Dodekanesos) exploiteert. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Syros-Koufonissia vergelijken en een Blue Star Ferries ticket tussen Syros en Koufonissia boeken. Meer informatie over Blue Star Ferries
Sea Jets Syros Koufonissia
Sea Jets
Sea Jets is een Griekse scheepvaartmaatschappij die in 1989 is opgericht. Zij exploiteert ongeveer 140 routes tussen Piraeus en Kreta en de Cycladen-archipel. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Syros-Koufonissia vergelijken en een Sea Jets ticket tussen Syros en Koufonissia boeken. Meer informatie over Sea Jets

Waar vertrekken de veerboten in Syros? Waar komen de boten aan in Koufonissia?

Haven van vertrek in Syros

Blue Star Ferries of Sea Jets veerboten vertrekken naar Koufonissia vanuit de volgende havens in Syros:

Port of Siros Ermoupoli
Kaart

Haven van aankomst in Koufonissia

De schepen van Sea Jets of Blue Star Ferries komen aan in Koufonissia in de volgende havens:

Koufonissia
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Er zijn 2 scheepvaartmaatschappijen die Syros en Koufonissia met elkaar verbinden: Blue Star Ferries en Sea Jets.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Blue Star Ferries, Sea Jets.

Tijdens uw overtocht tussen Syros en Koufonissia legt u 81 km af.

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd