Aanbevolen route
Tanger
Rechtstreekse reis naar Sete met veerboot
Sete
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Tanger
Reizen met de vlucht naar Montpellier
Montpellier
Reizen met de trein, carpooling naar Sete
Sete
Prijzen zoeken
Tanger
Reizen met de vlucht naar Parijs
Parijs
Reizen met de trein, carpooling naar Sete
Sete
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Tanger naar Sete?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Tanger naar Sete? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Tanger naar Sete is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Tanger naar Sete stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Tanger naar Sete ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Baleària of Grandi Navi Veloci, zodat u de Tanger Sete ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Grandi Navi Veloci of Baleària bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Tanger naar Sete te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Tanger - Sete

Haven van vertrek
Tanger
Marokko
Haven van aankomst
Sete
Frankrijk
Languedoc-Roussillon
Afstand
1174 km
Veerboot maatschappijen
Baleària, Grandi Navi Veloci
Frequentie van overtochten
2 overtochten per week
Minimale overtochttijd
40 uur 20 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Tanger Sete: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Tanger naar Sete wilt reizen, variëren de prijzen van €89 voor één persoon als u zonder auto reist tot €900 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Tanger naar Sete route is €305. De gemiddelde vaartijd van Tanger naar Sete is 19 uur. De langzaamste veerboten doen er 22 uur 15 min over om Sete te bereiken, terwijl de snelste boten in 16 uur 45 min in Sete aankomen. De eerste ferry vertrekt om 14:00 vanuit de haven van Tanger. De laatste boot naar Sete verlaat de haven van Tanger om 20:00.

Gemiddelde prijs van een Tanger naar Sete ferry overtocht
€305
Prijsklasse van overtochten Tanger Sete (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€89 - €900
Gemiddelde reistijd Tanger Sete
19 uur
Vertrektijd van de eerste ferry naar Sete
14:00
Tijd laatste ferry vertrekt naar Sete
20:00
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Sete
12:15
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Sete
13:45

Waarom met de veerboot van Tanger naar Sete?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Tanger naar Sete kan een handige en aangename optie zijn om in Sete te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Tanger naar Sete een ideale manier van reizen is.

Niet moe worden, anders dan in de auto
Kilometerslang rijden is niet erg ontspannend, vooral als u het risico op files en ongelukken erbij optelt. De Tanger Sete ferry reis is precies het tegenovergestelde. Aan boord, afhankelijk van het schip van Grandi Navi Veloci of Baleària, wordt er alles aan gedaan om u te ontspannen in de rust van comfortabele ligstoelen, om u tijd voor uzelf te geven, om te loungen op de buitendekken, om u te vermaken en om plezier te maken. U komt ongetwijfeld volledig ontspannen aan in Sete.
Voor zorgzaam personeel
Het personeel van Grandi Navi Veloci of Baleària staat tot uw beschikking vanaf het moment dat het schip Tanger verlaat tot het vertrek uit Sete. U vindt een 'informatiepunt' op het schip, meestal op het hoofddek.
Het is veel minder saai dan in het vliegtuig
Als u de snelheid vergelijkt, is het vliegtuig zeker de snelste manier om van Tanger naar Sete te komen. Maar het is niet altijd prettig om urenlang aan je stoel gekluisterd te zijn. Aan de andere kant, tijdens de Tanger Sete overtocht op de Baleària of Grandi Navi Veloci ferry, heeft u alle vrijheid in uw activiteiten, om te eten, te wandelen, te entertainen of te rusten. U zult nooit zoveel vrijheid en vermaak hebben tijdens een vlucht!

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Tanger en Sete?

Als u wilt reizen tussen Tanger en Sete met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Grandi Navi Veloci of Baleària die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Grandi Navi Veloci Tanger Sete
Grandi Navi Veloci
Grandi Navi Veloci is een Italiaanse onderneming en een van de belangrijkste maatschappijen voor passagiersvervoer in het Middellandse-Zeegebied. Zij vaart op Italië (Sicilië en Sardinië), Spanje, Tunesië, Algerije, Frankrijk en Marokko. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Tanger-Sete vergelijken en een Grandi Navi Veloci ticket tussen Tanger en Sete boeken. Grandi Navi Veloci verzorgt 2 overtochten per week naar Sete vanuit Tanger en de reistijd is 40 uur 20 min. Meer informatie over Grandi Navi Veloci
40 uur 20 min
2 overtochten per week
Baleària Tanger Sete
Baleària
Baleària, opgericht in 1997, is een veerbootmaatschappij uit Valencia, Spanje. Zij biedt overtochten aan naar verschillende bestemmingen in Spanje, Frankrijk en Italië. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Tanger-Sete vergelijken en een Baleària ticket tussen Tanger en Sete boeken. Meer informatie over Baleària

Waar vertrekken de veerboten in Tanger? Waar komen de boten aan in Sete?

Haven van vertrek in Tanger

Grandi Navi Veloci of Baleària veerboten vertrekken naar Sete vanuit de volgende havens in Tanger:

Tangier Med
Kaart

Haven van aankomst in Sete

De schepen van Baleària of Grandi Navi Veloci komen aan in Sete in de volgende havens:

Sète - Gare Maritime Orsetti
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Tanger naar Sete gaat, duurt het minstens 40 uur 20 min om de 1174 km tussen Tanger en Sete af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Tanger en Sete) en de veerbootmaatschappij (Grandi Navi Veloci en Baleària). Momenteel zijn er 2 overtochten per week van Tanger naar Sete met de veerboot.

Er zijn 2 scheepvaartmaatschappijen die Tanger en Sete met elkaar verbinden: Grandi Navi Veloci en Baleària.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Baleària, Grandi Navi Veloci.

Tijdens uw overtocht tussen Tanger en Sete legt u 1174 km af.

Om met de boot van Tanger naar Sete te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €89 voor de laagste prijs tot €900 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €305.

De eerste ferry vertrekt vanuit Tanger om 14:00 naar Sete.

De laatste ferry naar Sete vertrekt meestal om 20:00 vanuit Tanger.

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd