Met de veerboot van Tarifa naar Marokko

Met de veerboot van Tarifa naar Marokko is een uitstekende keuze! Tarifa-Marokko veerboten worden verzorgd door 2 rederijen (FRS Iberia of Inter Shipping) die de havens van Tanger en Tarifa aandoen.

Om er zeker van te zijn dat u een goedkoop Tarifa Marokko ticket vindt, raden wij u aan onze zoekmachine te gebruiken, die aanbiedingen, prijzen en dienstregelingen van FRS Iberia en Inter Shipping vergelijkt.

Met een totale frequentie van meer dan 18 overtochten per dag, afhankelijk van de tijd van het jaar, hebt u genoeg opties om uw Tarifa Marokko bootreis te plannen.

Veerboot Tarifa Marokko in cijfers

Landen
Spanje
Marokko
Aantal overtochten
18 overtochten per dag
Aantal havens
2
Aantal veerbootverbindingen
1
Aantal veerbootmaatschappijen
2
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Alle Tarifa Marokko veerboot routes

Op zoek naar een Tarifa naar Marokko veerboot? Ontdek de populairste routes waarmee u tussen deze verschillende regio's kunt varen. Of u nu eilanden, historische havens of pittoreske stranden wilt bereiken, veerboten zijn een handige en comfortabele manier om tussen Tarifa en Marokko te reizen. Comfortabele hutten, restaurants aan boord, bioscopen, kinderactiviteiten... veerboten van Inter Shipping of FRS Iberia bieden uitstekende faciliteiten en diensten voor het hele gezin.

Om uw ferry reis naar Tarifa of Tanger te plannen, gebruik onze prijsvergelijker om de beste aanbiedingen voor Tarifa Marokko ferry tickets te vinden die u tijd en geld zullen besparen. Met behulp van onze gemakkelijk te gebruiken prijsvergelijker kunt u aanbiedingen en dienstregelingen vinden van een aantal veerbootmaatschappijen, waaronder FRS Iberia of Inter Shipping. Er is zeker een deal die bij uw behoeften en budget past. Zoek uit 1 veerboot routes tussen Tarifa en Marokko!

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken
Veerboot Tarifa Marokko - Goedkope overtochten en veerboottickets

Gids voor een veerbootreis van Tarifa naar Marokko

Marokko: Veerbootreis en ontdekking van het land

De Spaanse haven Algeciras is een van de belangrijkste vertrekpunten voor veerboten naar Marokko, met verbindingen naar de havens van Tanger en Ceuta. Het is gemakkelijk bereikbaar vanuit de stad Malaga, die een internationale luchthaven heeft. U kunt ook een veerboot nemen vanuit de haven van Tarifa, op ongeveer 20 km van Algeciras. Deze stad staat bekend om zijn witte zandstranden en kitesurfplekken.

De Franse haven van Sète biedt ook regelmatige verbindingen met Marokko, waaronder Tanger en Nador. De haven ligt in het zuiden van Frankrijk, op ongeveer 30 km van Montpellier, en is gemakkelijk bereikbaar per auto of trein.

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

None

None
None
None