Aanbevolen route
Thessaloniki
Rechtstreekse reis naar Skopelos met veerboot
Skopelos
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Thessaloniki
Reizen met de veerboot naar Skiathos
Skiathos
Reizen met de veerboot naar Skopelos
Skopelos
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Thessaloniki naar Skopelos?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Thessaloniki naar Skopelos? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Thessaloniki naar Skopelos is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Thessaloniki naar Skopelos stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Thessaloniki naar Skopelos ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins, Magic Sea Ferries of Hellenic Seaways, zodat u de Thessaloniki Skopelos ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Sea Jets of Hellenic Seaways bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Thessaloniki naar Skopelos te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Thessaloniki - Skopelos

Haven van vertrek
Thessaloniki
Griekenland
Centraal-Macedonië
Haven van aankomst
Skopelos
Griekenland
Sporaden
Afstand
182 km
Veerboot maatschappijen
Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins, Magic Sea Ferries, Hellenic Seaways
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Thessaloniki Skopelos: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Thessaloniki naar Skopelos wilt reizen, variëren de prijzen van €58 voor één persoon als u zonder auto reist tot €234 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Thessaloniki naar Skopelos route is €146. De gemiddelde vaartijd van Thessaloniki naar Skopelos is 3 uur 55 min. De langzaamste veerboten doen er 3 uur 55 min over om Skopelos te bereiken, terwijl de snelste boten in 3 uur 55 min in Skopelos aankomen. De eerste ferry vertrekt om 07:00 vanuit de haven van Thessaloniki.

Gemiddelde prijs van een Thessaloniki naar Skopelos ferry overtocht
€146
Prijsklasse van overtochten Thessaloniki Skopelos (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€58 - €234
Gemiddelde reistijd Thessaloniki Skopelos
3 uur 55 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Skopelos
07:00
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Skopelos
10:55

Waarom met de veerboot van Thessaloniki naar Skopelos?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Thessaloniki naar Skopelos kan een handige en aangename optie zijn om in Skopelos te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Thessaloniki naar Skopelos een ideale manier van reizen is.

Voor zorgzaam personeel
Elke minuut van de overtocht Thessaloniki-Skopelos, van inscheping in de haven van Thessaloniki tot ontscheping in Skopelos, staat gekwalificeerd en glimlachend personeel van Sea Jets of Hellenic Seaways tot uw beschikking om u een aangename tijd te bezorgen. U vindt een 'informatiepunt' op het schip, meestal op het hoofddek.
U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de hoeveelheid bagage
Eén stuk bagage is gratis, voor alle andere moet worden betaald. Dit is vaak de formule die wordt gebruikt wanneer we met andere vervoersmiddelen reizen, wat heel vaak leidt tot een aanzienlijke verhoging van de rekening. Wanneer u echter in Thessaloniki aan boord gaat van een Sea Jets of Hellenic Seaways ferry, bent u vrij om zoveel bagage mee te nemen als u wilt, zolang het maar in uw voertuig blijft. Als u als voetganger reist, kunnen de voorwaarden beperkter zijn omdat u uw bagage bij u moet dragen tot u in Skopelos aankomt. Het is echter raadzaam om de bemanning van Sea Jets of Hellenic Seaways te vragen, omdat er vaak bagagekluizen zijn waar passagiers hun bagage tijdens de overtocht kunnen opbergen.
Het is veel minder saai dan in het vliegtuig
Als u de snelheid vergelijkt, is het vliegtuig zeker de snelste manier om van Thessaloniki naar Skopelos te komen. Maar u zit vast in uw stoel, vastgebonden door uw veiligheidsgordel, en er is bijna geen mogelijkheid om te reizen. Aan de andere kant, tijdens de Thessaloniki Skopelos overtocht op de Hellenic Seaways of Sea Jets ferry, heeft u alle vrijheid in uw activiteiten, om te eten, te wandelen, te entertainen of te rusten. Een vlucht zal u nooit zoveel diensten bieden tijdens de reis.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Thessaloniki en Skopelos?

Als u wilt reizen tussen Thessaloniki en Skopelos met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Sea Jets of Hellenic Seaways die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Sea Jets Thessaloniki Skopelos
Sea Jets
Sea Jets is een Griekse scheepvaartmaatschappij die in 1989 is opgericht. Zij exploiteert ongeveer 140 routes tussen Piraeus en Kreta en de Cycladen-archipel. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Thessaloniki-Skopelos vergelijken en een Sea Jets ticket tussen Thessaloniki en Skopelos boeken. Meer informatie over Sea Jets
Hellenic Seaways Thessaloniki Skopelos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways werd opgericht in 2000 en is gevestigd in Athene, Griekenland. De maatschappij bedient de Griekse eilanden en de Egeïsche regio. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Thessaloniki-Skopelos vergelijken en een Hellenic Seaways ticket tussen Thessaloniki en Skopelos boeken. Meer informatie over Hellenic Seaways

Waar vertrekken de veerboten in Thessaloniki? Waar komen de boten aan in Skopelos?

Haven van vertrek in Thessaloniki

Sea Jets of Hellenic Seaways veerboten vertrekken naar Skopelos vanuit de volgende havens in Thessaloniki:

Thessaloniki
Kaart

Haven van aankomst in Skopelos

De schepen van Hellenic Seaways of Sea Jets komen aan in Skopelos in de volgende havens:

Skopelos
Kaart
Andere alternatieve overtochten tussen Thessaloniki en Skopelos
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Er zijn 2 scheepvaartmaatschappijen die Thessaloniki en Skopelos met elkaar verbinden: Sea Jets en Hellenic Seaways.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins, Magic Sea Ferries, Hellenic Seaways.

Tijdens uw overtocht tussen Thessaloniki en Skopelos legt u 182 km af.

Om met de boot van Thessaloniki naar Skopelos te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €58 voor de laagste prijs tot €234 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €146.

De eerste ferry vertrekt vanuit Thessaloniki om 07:00 naar Skopelos.

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd