Met de veerboot van Tinos naar Noord-Egeïsche eilanden

Met de veerboot van Tinos naar Noord-Egeïsche eilanden is een uitstekende keuze! Tinos-Noord-Egeïsche eilanden veerboten worden verzorgd door 1 rederijen (Hellenic Seaways) die de havens van Mytilene, Samos en Tinos aandoen.

Om er zeker van te zijn dat u een goedkoop Tinos Noord-Egeïsche eilanden ticket vindt, raden wij u aan onze zoekmachine te gebruiken, die aanbiedingen, prijzen en dienstregelingen van Hellenic Seaways vergelijkt.

Veerboot Tinos Noord-Egeïsche eilanden in cijfers

Landen
Griekenland
Aantal havens
3
Aantal veerbootverbindingen
2
Aantal veerbootmaatschappijen
1
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Alle Tinos Noord-Egeïsche eilanden veerboot routes

Op zoek naar een Tinos naar Noord-Egeïsche eilanden veerboot? Ontdek de populairste routes waarmee u tussen deze verschillende regio's kunt varen. Of u nu eilanden, historische havens of pittoreske stranden wilt bereiken, veerboten zijn een handige en comfortabele manier om tussen Tinos en Noord-Egeïsche eilanden te reizen. Comfortabele hutten, restaurants aan boord, bioscopen, kinderactiviteiten... veerboten van Hellenic Seaways bieden uitstekende faciliteiten en diensten voor het hele gezin.

Om uw ferry reis naar Tinos, Samos of Mytilene te plannen, gebruik onze prijsvergelijker om de beste aanbiedingen voor Tinos Noord-Egeïsche eilanden ferry tickets te vinden die u tijd en geld zullen besparen. Met behulp van onze gemakkelijk te gebruiken prijsvergelijker kunt u aanbiedingen en dienstregelingen vinden van een aantal veerbootmaatschappijen, waaronder Hellenic Seaways. Er is zeker een deal die bij uw behoeften en budget past. Zoek uit 2 veerboot routes tussen Tinos en Noord-Egeïsche eilanden!

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken
Veerboot Tinos Noord-Egeïsche eilanden - Goedkope overtochten en veerboottickets

Gids voor een veerbootreis van Tinos naar Noord-Egeïsche eilanden

Noord-Egeïsche eilanden: Aankomst per veerboot vanuit Tinos en verkenning van de regio

  1. Mytilene: De hoofdstad van het eiland Lesbos, Mytilene is een levendige, historische stad waar het verleden het heden ontmoet. Wandel door de geplaveide straten van de oude stad en bezoek het middeleeuwse kasteel van Mytilene voor een panoramisch uitzicht over de Egeïsche Zee. Mis een bezoek aan het Archeologisch Museum van Lesbos niet, dat een indrukwekkende collectie artefacten uit verschillende periodes herbergt.

  2. Chios: Bekend om zijn pittoreske middeleeuwse dorpjes en zandstranden is Chios een eiland met veel bezienswaardigheden. Bezoek het dorp Pyrgi, beroemd om zijn huizen versierd met unieke geometrische patronen die "xysta" worden genoemd. Mis de kans niet om de beroemde mastiek van Chios te proeven, een aromatische hars die al eeuwenlang exclusief op het eiland wordt geproduceerd.

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

None

None
None
None