Trapani
Rechtstreekse reis naar Pantelleria met veerboot
Pantelleria
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Trapani naar Pantelleria?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Trapani naar Pantelleria? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Trapani naar Pantelleria is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Trapani naar Pantelleria stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Trapani naar Pantelleria ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Liberty Lines of Siremar, zodat u de Trapani Pantelleria ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Liberty Lines of Siremar bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Trapani naar Pantelleria te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Trapani - Pantelleria

Haven van vertrek
Trapani
Italië
Sicilië
Haven van aankomst
Pantelleria
Italië
Sicilië
Afstand
142 km
Veerboot maatschappijen
Liberty Lines, Siremar
Frequentie van overtochten
6 overtochten per week
Minimale overtochttijd
2 uur 10 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Trapani Pantelleria: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Trapani naar Pantelleria wilt reizen, variëren de prijzen van €37 voor één persoon als u zonder auto reist tot €225 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Trapani naar Pantelleria route is €88. De gemiddelde vaartijd van Trapani naar Pantelleria is 5 uur 1 min. De langzaamste veerboten doen er 7 uur 30 min over om Pantelleria te bereiken, terwijl de snelste boten in 2 uur 30 min in Pantelleria aankomen. De eerste ferry vertrekt om 13:30 vanuit de haven van Trapani. De laatste boot naar Pantelleria verlaat de haven van Trapani om 23:00.

Gemiddelde prijs van een Trapani naar Pantelleria ferry overtocht
€88
Prijsklasse van overtochten Trapani Pantelleria (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€37 - €225
Gemiddelde reistijd Trapani Pantelleria
5 uur 1 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Pantelleria
13:30
Tijd laatste ferry vertrekt naar Pantelleria
23:00
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Pantelleria
06:30
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Pantelleria
20:00

Waarom met de veerboot van Trapani naar Pantelleria?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Trapani naar Pantelleria kan een handige en aangename optie zijn om in Pantelleria te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Trapani naar Pantelleria een ideale manier van reizen is.

Geniet van de frisse zeelucht
De gezondheidsvoordelen van de zee zijn al lang bewezen. Ga tijdens de overtocht Trapani-Pantelleria naar de buitenruimtes van het schip van Liberty Lines of Siremar om diep adem te halen. Een gevoel van welzijn zal zich snel meester van u maken. Zo kunt u vol energie aan uw vakantie in Pantelleria beginnen.
De tijd nemen wordt een plezier
Alles in onze maatschappij moet snel gaan. Aan boord van een Liberty Lines of Siremar ferry geniet u van een vlotte start vanuit Trapani en vaart u met minder dan 40 km/u naar Pantelleria. Alle schepen zijn uitgerust met lounges, restaurants, promenadedekken, en soms nog veel meer... Misschien heeft u er zelfs spijt van dat u zo snel in Pantelleria bent aangekomen!
Het is veel minder saai dan in het vliegtuig
Over het algemeen is het vliegtuig de snelste manier om in Pantelleria of waar dan ook te komen. Maar u zit vast in uw stoel, vastgebonden door uw veiligheidsgordel, en er is bijna geen mogelijkheid om te reizen. Integendeel, op het traject Trapani-Pantelleria aan boord van de ferry van Liberty Lines of Siremar hebt u volop mogelijkheden om u te vermaken, rond te lopen op het buitendek en in de zomer zelfs te zonnebaden. Een totaal andere ervaring dan vliegen!

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Trapani en Pantelleria?

Als u wilt reizen tussen Trapani en Pantelleria met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Liberty Lines of Siremar die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Liberty Lines Trapani Pantelleria
Liberty Lines
Liberty Lines werd opgericht in 1992 en is gevestigd in Palermo, Italië. De maatschappij bedient de Siciliaanse eilanden en de havens van Zuid-Italië. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Trapani-Pantelleria vergelijken en een Liberty Lines ticket tussen Trapani en Pantelleria boeken. Liberty Lines verzorgt 6 overtochten per week naar Pantelleria vanuit Trapani en de reistijd is 2 uur 10 min. Meer informatie over Liberty Lines
2 uur 10 min
6 overtochten per week
Siremar Trapani Pantelleria
Siremar
Siremar werd opgericht in 1960 en heeft zijn hoofdkantoor in Milazzo, Italië. Het bedrijf bedient de Eolische eilanden en de havens van Sicilië. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Trapani-Pantelleria vergelijken en een Siremar ticket tussen Trapani en Pantelleria boeken. Meer informatie over Siremar

Waar vertrekken de veerboten in Trapani? Waar komen de boten aan in Pantelleria?

Haven van vertrek in Trapani

Liberty Lines of Siremar veerboten vertrekken naar Pantelleria vanuit de volgende havens in Trapani:

Trapani
Kaart

Haven van aankomst in Pantelleria

De schepen van Siremar of Liberty Lines komen aan in Pantelleria in de volgende havens:

Pantelleria
Kaart
Pantelleria
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Trapani naar Pantelleria gaat, duurt het minstens 2 uur 10 min om de 142 km tussen Trapani en Pantelleria af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Trapani en Pantelleria) en de veerbootmaatschappij (Liberty Lines en Siremar). Momenteel zijn er 6 overtochten per week van Trapani naar Pantelleria met de veerboot.

Er zijn 2 scheepvaartmaatschappijen die Trapani en Pantelleria met elkaar verbinden: Liberty Lines en Siremar.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Liberty Lines, Siremar.

Tijdens uw overtocht tussen Trapani en Pantelleria legt u 142 km af.

Om met de boot van Trapani naar Pantelleria te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €37 voor de laagste prijs tot €225 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €88.

De eerste ferry vertrekt vanuit Trapani om 13:30 naar Pantelleria.

De laatste ferry naar Pantelleria vertrekt meestal om 23:00 vanuit Trapani.

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd