Met de veerboot van Trelleborg naar Mecklenburg-Vorpommern

Met de veerboot van Trelleborg naar Mecklenburg-Vorpommern is een uitstekende keuze! Trelleborg-Mecklenburg-Vorpommern veerboten worden verzorgd door 3 rederijen (Scandlines, Stena Line of TT-Line) die de havens van Sassnitz, Rostock en Trelleborg aandoen.

Om er zeker van te zijn dat u een goedkoop Trelleborg Mecklenburg-Vorpommern ticket vindt, raden wij u aan onze zoekmachine te gebruiken, die aanbiedingen, prijzen en dienstregelingen van Scandlines, Stena Line en TT-Line vergelijkt.

De snelste overtocht duurt 4 uur 20 min (Trelleborg - Sassnitz) voor een afstand van 100 km en de langste 6 uur (Trelleborg - Rostock) voor een afstand van 157 km.

Veerboot Trelleborg Mecklenburg-Vorpommern in cijfers

Landen
Zweden
Duitsland
Aantal overtochten
8 overtochten per dag
Aantal havens
3
Aantal veerbootverbindingen
2
Aantal veerbootmaatschappijen
3
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Populairste Trelleborg Mecklenburg-Vorpommern ferry overtochten

Zoek op Vivanoda naar de goedkoopste, langste en meest frequente veerboten Trelleborg Mecklenburg-Vorpommern. Vergelijk de aanbiedingen van Scandlines, Stena Line en TT-Line en boek uw Trelleborg Mecklenburg-Vorpommern ticket.

Alle Trelleborg Mecklenburg-Vorpommern veerboot routes

Op zoek naar een Trelleborg naar Mecklenburg-Vorpommern veerboot? Ontdek de populairste routes waarmee u tussen deze verschillende regio's kunt varen. Of u nu eilanden, historische havens of pittoreske stranden wilt bereiken, veerboten zijn een handige en comfortabele manier om tussen Trelleborg en Mecklenburg-Vorpommern te reizen. Comfortabele hutten, restaurants aan boord, bioscopen, kinderactiviteiten... veerboten van TT-Line, Stena Line of Scandlines bieden uitstekende faciliteiten en diensten voor het hele gezin.

Om uw ferry reis naar Trelleborg, Rostock of Sassnitz te plannen, gebruik onze prijsvergelijker om de beste aanbiedingen voor Trelleborg Mecklenburg-Vorpommern ferry tickets te vinden die u tijd en geld zullen besparen. Met behulp van onze gemakkelijk te gebruiken prijsvergelijker kunt u aanbiedingen en dienstregelingen vinden van een aantal veerbootmaatschappijen, waaronder Scandlines, Stena Line of TT-Line. Er is zeker een deal die bij uw behoeften en budget past. Zoek uit 2 veerboot routes tussen Trelleborg en Mecklenburg-Vorpommern!

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken
Veerboot Trelleborg Mecklenburg-Vorpommern - Goedkope overtochten en veerboottickets

Gids voor een veerbootreis van Trelleborg naar Mecklenburg-Vorpommern

Mecklenburg-Vorpommern: Aankomst per veerboot vanuit Trelleborg en verkenning van de regio

Rostock is vaak een populaire uitvalsbasis om de regio te verkennen. Deze charmante havenstad combineert haar historische verleden harmonieus met haar dynamische heden. Wandel door de middeleeuwse oude stad en bewonder de prachtige, kleurrijke middeleeuwse gebouwen en smalle geplaveide straatjes. Mis de beroemde kerk Sainte-Marie niet, een indrukwekkend voorbeeld van gotische baksteenarchitectuur. Wandel langs de bruisende kades van de haven en geniet van de vele cafés en restaurants met een adembenemend uitzicht op de Baltische Zee.

Het Nationaal Park Müritz is een must voor natuurliefhebbers. Het ligt bij het gelijknamige meer en is het grootste natuurpark van Duitsland. Verken de weelderige bossen, groene weiden en talloze meren en rivieren die het landschap bedekken. Als je een fervent vogelaar bent, zul je blij zijn met de verscheidenheid aan soorten die je in de regio kunt vinden.

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

None

None
None
None