Met de veerboot van Triëst naar West-Griekenland

Met de veerboot van Triëst naar West-Griekenland is een uitstekende keuze! Triëst-West-Griekenland veerboten worden verzorgd door 1 rederijen (Minoan Lines) die de havens van Patras en Triëst aandoen.

Om er zeker van te zijn dat u een goedkoop Triëst West-Griekenland ticket vindt, raden wij u aan onze zoekmachine te gebruiken, die aanbiedingen, prijzen en dienstregelingen van Minoan Lines vergelijkt.

Veerboot Triëst West-Griekenland in cijfers

Landen
Italië
Griekenland
Aantal havens
2
Aantal veerbootverbindingen
1
Aantal veerbootmaatschappijen
1
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Alle Triëst West-Griekenland veerboot routes

Op zoek naar een Triëst naar West-Griekenland veerboot? Ontdek de populairste routes waarmee u tussen deze verschillende regio's kunt varen. Of u nu eilanden, historische havens of pittoreske stranden wilt bereiken, veerboten zijn een handige en comfortabele manier om tussen Triëst en West-Griekenland te reizen. Comfortabele hutten, restaurants aan boord, bioscopen, kinderactiviteiten... veerboten van Minoan Lines bieden uitstekende faciliteiten en diensten voor het hele gezin.

Om uw ferry reis naar Triëst of Patras te plannen, gebruik onze prijsvergelijker om de beste aanbiedingen voor Triëst West-Griekenland ferry tickets te vinden die u tijd en geld zullen besparen. Met behulp van onze gemakkelijk te gebruiken prijsvergelijker kunt u aanbiedingen en dienstregelingen vinden van een aantal veerbootmaatschappijen, waaronder Minoan Lines. Er is zeker een deal die bij uw behoeften en budget past. Zoek uit 1 veerboot routes tussen Triëst en West-Griekenland!

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken
Veerboot Triëst West-Griekenland - Goedkope overtochten en veerboottickets

Gids voor een veerbootreis van Triëst naar West-Griekenland

West-Griekenland: Aankomst per veerboot vanuit Triëst en verkenning van de regio

Patras is een uitstekend vertrekpunt om West-Griekenland te verkennen. Het beroemde carnaval is een van de grootste van het land. Je kunt ook het prachtige middeleeuwse kasteel van Andravida bezoeken of ontspannen op het strand van Rio, beroemd om zijn kristalheldere water.

Dan gaat het verder naar Olympia, de geboorteplaats van de oude Olympische Spelen. Je kunt een bezoek brengen aan de archeologische vindplaats van het stadion, de Tempel van Zeus en het Archeologisch Museum van Olympia, dat kostbare relikwieën bevat. In de zomer kun je de traditionele Olympische Spelen naspelen en jezelf onderdompelen in de geschiedenis van deze oude beschaving.

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

None

None
None
None