Aanbevolen route
Turku
Rechtstreekse reis naar Lumparland met veerboot
Lumparland
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Turku
Reizen met de veerboot, vlucht naar Stockholm
Stockholm
Reizen met de veerboot naar Lumparland
Lumparland
Prijzen zoeken
Turku
Reizen met de veerboot naar Kapellskär
Kapellskär
Reizen met de veerboot naar Lumparland
Lumparland
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Turku naar Lumparland?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Turku naar Lumparland? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Turku naar Lumparland is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Turku naar Lumparland stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Turku naar Lumparland ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Silja Line, Tallink, Viking Line of Finnlines, zodat u de Turku Lumparland ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Viking Line of Tallink bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Turku naar Lumparland te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Turku - Lumparland

Haven van vertrek
Turku
Finland
Haven van aankomst
Lumparland
Finland
Ålandeilanden
Afstand
117 km
Veerboot maatschappijen
Silja Line, Tallink, Viking Line, Finnlines
Frequentie van overtochten
14 overtochten per week
Minimale overtochttijd
4 uur 10 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Turku Lumparland: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Turku naar Lumparland wilt reizen, variëren de prijzen van €14 voor één persoon als u zonder auto reist tot €191 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Turku naar Lumparland route is €56. De gemiddelde vaartijd van Turku naar Lumparland is 4 uur 22 min. De langzaamste veerboten doen er 4 uur 50 min over om Lumparland te bereiken, terwijl de snelste boten in 4 uur 10 min in Lumparland aankomen. De eerste ferry vertrekt om 18:30 vanuit de haven van Turku. De laatste boot naar Lumparland verlaat de haven van Turku om 20:55.

Gemiddelde prijs van een Turku naar Lumparland ferry overtocht
€56
Prijsklasse van overtochten Turku Lumparland (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€14 - €191
Gemiddelde reistijd Turku Lumparland
4 uur 22 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Lumparland
18:30
Tijd laatste ferry vertrekt naar Lumparland
20:55
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Lumparland
00:40
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Lumparland
23:20

Waarom met de veerboot van Turku naar Lumparland?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Turku naar Lumparland kan een handige en aangename optie zijn om in Lumparland te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Turku naar Lumparland een ideale manier van reizen is.

Voor zorgzaam personeel
Elke minuut van de overtocht Turku-Lumparland, van inscheping in de haven van Turku tot ontscheping in Lumparland, staat gekwalificeerd en glimlachend personeel van Viking Line of Tallink tot uw beschikking om u een aangename tijd te bezorgen. U vindt een 'informatiepunt' op het schip, meestal op het hoofddek.
Genieten van het ongelooflijke uitzicht op zee
Wanneer we op vakantie gaan aan zee, zoeken we over het algemeen zoveel mogelijk het uitzicht op zee op (in het restaurant, in het hotel, tijdens een wandeling...). Tijdens de overtocht naar Turku Lumparland, of u nu aan dek bent, dineert in het restaurant of ontspant in de comfortabele lounges van het schip van Viking Line of Tallink, u zit gewoon op de eerste rij voor het ongelooflijke schouwspel dat de zee biedt. Overal bieden grote ramen u een buitengewoon uitzicht op de azuurblauwe zee, zodat u optimaal kunt genieten van de rustgevende kracht ervan.
Geniet van de frisse zeelucht
Er bestaat geen twijfel meer over dat zeelucht vele gezondheidsvoordelen heeft. Ga tijdens de overtocht Turku-Lumparland naar de buitenruimtes van het schip van Viking Line of Tallink om diep adem te halen. Een gevoel van welzijn zal zich snel meester van u maken. Zo kunt u vol energie aan uw vakantie in Lumparland beginnen.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Turku en Lumparland?

Als u wilt reizen tussen Turku en Lumparland met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Viking Line of Tallink die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Viking Line Turku Lumparland
Viking Line
Viking Line, opgericht in 1959, is een in Finland gevestigde veerbootmaatschappij die veerdiensten onderhoudt tussen Finland, Zweden en Estland. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Turku-Lumparland vergelijken en een Viking Line ticket tussen Turku en Lumparland boeken. Viking Line verzorgt 7 overtochten per week naar Lumparland vanuit Turku en de reistijd is 4 uur 10 min. Meer informatie over Viking Line
4 uur 10 min
7 overtochten per week
Tallink Turku Lumparland
Tallink
Tallink, opgericht in 1991, is een in Estland gevestigde veerbootmaatschappij die de Baltische staten, Finland en Zweden bedient. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Turku-Lumparland vergelijken en een Tallink ticket tussen Turku en Lumparland boeken. Tallink verzorgt 7 overtochten per week naar Lumparland vanuit Turku en de reistijd is 4 uur 30 min. Meer informatie over Tallink
4 uur 30 min
7 overtochten per week

Waar vertrekken de veerboten in Turku? Waar komen de boten aan in Lumparland?

Haven van vertrek in Turku

Viking Line of Tallink veerboten vertrekken naar Lumparland vanuit de volgende havens in Turku:

Turku
Kaart

Haven van aankomst in Lumparland

De schepen van Tallink of Viking Line komen aan in Lumparland in de volgende havens:

Langnas
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Turku naar Lumparland gaat, duurt het minstens 4 uur 10 min om de 117 km tussen Turku en Lumparland af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Turku en Lumparland) en de veerbootmaatschappij (Viking Line en Tallink). Momenteel zijn er 14 overtochten per week van Turku naar Lumparland met de veerboot.

Er zijn 2 scheepvaartmaatschappijen die Turku en Lumparland met elkaar verbinden: Viking Line en Tallink.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Silja Line, Tallink, Viking Line, Finnlines.

Tijdens uw overtocht tussen Turku en Lumparland legt u 117 km af.

Om met de boot van Turku naar Lumparland te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €14 voor de laagste prijs tot €191 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €56.

De eerste ferry vertrekt vanuit Turku om 18:30 naar Lumparland.

De laatste ferry naar Lumparland vertrekt meestal om 20:55 vanuit Turku.

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd