Aanbevolen route
Vaasa
Rechtstreekse reis naar Umea met veerboot, vlucht
Umea
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Vaasa
Reizen met de bus naar Pori
Pori
Reizen met de vlucht naar Ornskoldsvik
Ornskoldsvik
Reizen met de trein naar Umea
Umea
Prijzen zoeken
Vaasa
Reizen met de bus naar Pori
Pori
Reizen met de vlucht naar Kramfors
Kramfors
Reizen met de trein naar Umea
Umea
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Vaasa naar Umea?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Vaasa naar Umea? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Vaasa naar Umea is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Vaasa naar Umea stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Vaasa naar Umea ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Wasaline of Vaasanlaivat, zodat u de Vaasa Umea ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Wasaline of Vaasanlaivat bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Vaasa naar Umea te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Vaasa - Umea

Haven van vertrek
Vaasa
Finland
Haven van aankomst
Umea
Zweden
Afstand
106 km
Veerboot maatschappijen
Wasaline, Vaasanlaivat
Frequentie van overtochten
11 overtochten per week
Minimale overtochttijd
4 uur 30 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Vaasa Umea: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Vaasa naar Umea wilt reizen, variëren de prijzen van €40 voor één persoon als u zonder auto reist tot €147 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Vaasa naar Umea route is €92. De gemiddelde vaartijd van Vaasa naar Umea is 3 uur 44 min. De langzaamste veerboten doen er 4 uur over om Umea te bereiken, terwijl de snelste boten in 3 uur 30 min in Umea aankomen. De eerste ferry vertrekt om 08:00 vanuit de haven van Vaasa. De laatste boot naar Umea verlaat de haven van Vaasa om 22:00.

Gemiddelde prijs van een Vaasa naar Umea ferry overtocht
€92
Prijsklasse van overtochten Vaasa Umea (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€40 - €147
Gemiddelde reistijd Vaasa Umea
3 uur 44 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Umea
08:00
Tijd laatste ferry vertrekt naar Umea
22:00
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Umea
00:45
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Umea
23:00

Waarom met de veerboot van Vaasa naar Umea?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Vaasa naar Umea kan een handige en aangename optie zijn om in Umea te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Vaasa naar Umea een ideale manier van reizen is.

Om wat zeelucht op te snuiven
De gezondheidsvoordelen van de zee zijn al lang bewezen. Ga tijdens de overtocht Vaasa-Umea naar de buitenruimtes van het schip van Wasaline of Vaasanlaivat om diep adem te halen. Een gevoel van welzijn zal zich snel meester van u maken. Zo kunt u vol energie aan uw vakantie in Umea beginnen.
De tijd nemen wordt een plezier
Wij leven in een maatschappij waarin alles steeds sneller gaat. Aan boord van een Wasaline of Vaasanlaivat ferry geniet u van een vlotte start vanuit Vaasa en vaart u met minder dan 40 km/u naar Umea. Alle schepen zijn uitgerust met een groot aantal diensten (bar, restaurants, lounges, entertainment, enz...). Misschien heeft u er zelfs spijt van dat u zo snel in Umea bent aangekomen!
Uitrusten in een hut
Hoewel het boeken van een hut op de overtocht van Vaasa naar Umea optioneel is, is het een comfort waarvan u moet genieten. Net als echte hotelkamers bieden ze reizigers bedden, badkamers en, in sommige suites, patrijspoorten en balkons. Zelfs op een dagovertocht is de privacy van een hut nog steeds mogelijk en veel comfortabeler dan zitten in een lounge.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Vaasa en Umea?

Als u wilt reizen tussen Vaasa en Umea met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Wasaline of Vaasanlaivat die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Wasaline Vaasa Umea
Wasaline
De veerbootmaatschappij Wasaline verzorgt overtochten in Zweden en Finland en in het bijzonder zeeverbindingen tussen de havens van Vaasa en Umea. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Vaasa-Umea vergelijken en een Wasaline ticket tussen Vaasa en Umea boeken. Wasaline verzorgt 11 overtochten per week naar Umea vanuit Vaasa en de reistijd is 4 uur 30 min. Meer informatie over Wasaline
4 uur 30 min
11 overtochten per week
Vaasanlaivat Vaasa Umea
Vaasanlaivat
De veerbootmaatschappij Vaasanlaivat verzorgt overtochten in Zweden en Finland en in het bijzonder zeeverbindingen tussen de havens van Vaasa en Umea. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Vaasa-Umea vergelijken en een Vaasanlaivat ticket tussen Vaasa en Umea boeken. Meer informatie over Vaasanlaivat

Waar vertrekken de veerboten in Vaasa? Waar komen de boten aan in Umea?

Haven van vertrek in Vaasa

Wasaline of Vaasanlaivat veerboten vertrekken naar Umea vanuit de volgende havens in Vaasa:

Vaasa
Kaart

Haven van aankomst in Umea

De schepen van Vaasanlaivat of Wasaline komen aan in Umea in de volgende havens:

Umea Holmsund
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Vaasa naar Umea gaat, duurt het minstens 4 uur 30 min om de 106 km tussen Vaasa en Umea af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Vaasa en Umea) en de veerbootmaatschappij (Wasaline en Vaasanlaivat). Momenteel zijn er 11 overtochten per week van Vaasa naar Umea met de veerboot.

Er zijn 2 scheepvaartmaatschappijen die Vaasa en Umea met elkaar verbinden: Wasaline en Vaasanlaivat.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Wasaline, Vaasanlaivat.

Tijdens uw overtocht tussen Vaasa en Umea legt u 106 km af.

Om met de boot van Vaasa naar Umea te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €40 voor de laagste prijs tot €147 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €92.

De eerste ferry vertrekt vanuit Vaasa om 08:00 naar Umea.

De laatste ferry naar Umea vertrekt meestal om 22:00 vanuit Vaasa.

Veerboten Vaasa Umea - vergelijk en boek je ticket | Vivanoda

Toeristische gids voor de veerbootreis van Vaasa naar Umea

Wat kan men bezoeken en doen in Umea?

Tot de belangrijkste toeristische attracties van Umeå behoren het Västerbottens Museum, de kathedraal van Umeå, het Nydalasjön-strand en de botanische tuin van Norrland. Het Västerbottens Museum presenteert de geschiedenis en cultuur van de regio, terwijl de kathedraal van Umeå een mooi voorbeeld is van neoklassieke architectuur. Het strand van Nydalasjön is een geweldige plek om van de Zweedse zomer te genieten en in het meer te zwemmen. De botanische tuin van Norrland biedt een mooie selectie lokale en exotische planten.

Umeå staat ook bekend om zijn levendige nachtleven en muziekscene. De stad organiseert het hele jaar door verschillende festivals, waaronder het Umeå Jazz Festival in oktober en het Umeå Open volksmuziekfestival in februari.

Het openbaar vervoer in Umeå is gemakkelijk en toegankelijk met bussen die door de hele stad rijden. Taxi's zijn ook beschikbaar, evenals fietspaden voor degenen die liever met de fiets reizen. Het stadscentrum van Umeå is relatief compact, dus u kunt zich gemakkelijk te voet verplaatsen.

Profiteer van uw verblijf in Umeå om alles te ontdekken wat deze Zweedse stad te bieden heeft, van cultuur tot nachtleven en natuur.

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd