Aanbevolen route
Valencia
Rechtstreekse reis naar Mostaganem met veerboot
Mostaganem
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Valencia
Reizen met de carpooling, bus, trein naar Alicante
Alicante
Reizen met de veerboot naar Mostaganem
Mostaganem
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Valencia naar Mostaganem?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Valencia naar Mostaganem? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Valencia naar Mostaganem is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Valencia naar Mostaganem stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Valencia naar Mostaganem ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Algérie Ferries of Baleària, zodat u de Valencia Mostaganem ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Algérie Ferries of Baleària bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Valencia naar Mostaganem te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Valencia - Mostaganem

Haven van vertrek
Valencia
Spanje
Valencia
Haven van aankomst
Mostaganem
Algerije
Afstand
395 km
Veerboot maatschappijen
Algérie Ferries, Baleària
Frequentie van overtochten
4 overtochten per week
Minimale overtochttijd
16 uur
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Valencia Mostaganem: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Valencia naar Mostaganem wilt reizen, variëren de prijzen van €116 voor één persoon als u zonder auto reist tot €1397 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Valencia naar Mostaganem route is €366. De gemiddelde vaartijd van Valencia naar Mostaganem is 14 uur 12 min. De langzaamste veerboten doen er 15 uur 30 min over om Mostaganem te bereiken, terwijl de snelste boten in 13 uur in Mostaganem aankomen. De eerste ferry vertrekt om 18:30 vanuit de haven van Valencia. De laatste boot naar Mostaganem verlaat de haven van Valencia om 20:00.

Gemiddelde prijs van een Valencia naar Mostaganem ferry overtocht
€366
Prijsklasse van overtochten Valencia Mostaganem (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€116 - €1397
Gemiddelde reistijd Valencia Mostaganem
14 uur 12 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Mostaganem
18:30
Tijd laatste ferry vertrekt naar Mostaganem
20:00
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Mostaganem
08:00
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Mostaganem
09:00

Waarom met de veerboot van Valencia naar Mostaganem?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Valencia naar Mostaganem kan een handige en aangename optie zijn om in Mostaganem te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Valencia naar Mostaganem een ideale manier van reizen is.

Genieten van het ongelooflijke uitzicht op zee
Wanneer we op vakantie gaan aan zee, zoeken we over het algemeen zoveel mogelijk het uitzicht op zee op (in het restaurant, in het hotel, tijdens een wandeling...). Tijdens de overtocht naar Valencia Mostaganem, of u nu aan dek bent, dineert in het restaurant of ontspant in de comfortabele lounges van het schip van Algérie Ferries of Baleària, u zit gewoon op de eerste rij voor het ongelooflijke schouwspel dat de zee biedt. Restaurant, bars, lounges, hutten... het prachtige uitzicht op zee is alomtegenwoordig aan boord van het schip.
Geniet van zeer attent personeel
Het personeel van Algérie Ferries of Baleària staat tot uw beschikking vanaf het moment dat het schip Valencia verlaat tot het vertrek uit Mostaganem. Zij oriënteren u in het schip, begeleiden u naar uw hut, bedienen u in het restaurant en beantwoorden al uw vragen. Het is gebruikelijk om een informatiebalie op het schip te vinden, meestal op het hoofddek.
Uw fiets vervoeren is geen probleem
In de trein, bus of vliegtuig is het vaak erg ingewikkeld en soms onmogelijk om te reizen met die onhandige metgezel: uw fiets. Op een veerboot heeft u dit probleem niet: uw fiets wordt direct in de enorme garage van het schip geladen. U laat hem daar voor de duur van de overtocht Valencia-Mostaganem in alle veiligheid achter, zonder vrees voor beschadiging. U vindt hem bij aankomst in Mostaganem bij het uitstappen.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Valencia en Mostaganem?

Als u wilt reizen tussen Valencia en Mostaganem met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Algérie Ferries of Baleària die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Algérie Ferries Valencia Mostaganem
Algérie Ferries
Algérie Ferries is een zeevervoerder van passagiers- en vrachtvervoer tussen Algerije en Frankrijk en Spanje. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Valencia-Mostaganem vergelijken en een Algérie Ferries ticket tussen Valencia en Mostaganem boeken. Meer informatie over Algérie Ferries
Baleària Valencia Mostaganem
Baleària
Baleària, opgericht in 1997, is een veerbootmaatschappij uit Valencia, Spanje. Zij biedt overtochten aan naar verschillende bestemmingen in Spanje, Frankrijk en Italië. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Valencia-Mostaganem vergelijken en een Baleària ticket tussen Valencia en Mostaganem boeken. Baleària verzorgt 4 overtochten per week naar Mostaganem vanuit Valencia en de reistijd is 16 uur. Meer informatie over Baleària
16 uur
4 overtochten per week

Waar vertrekken de veerboten in Valencia? Waar komen de boten aan in Mostaganem?

Haven van vertrek in Valencia

Algérie Ferries of Baleària veerboten vertrekken naar Mostaganem vanuit de volgende havens in Valencia:

Valencia
Kaart

Haven van aankomst in Mostaganem

De schepen van Baleària of Algérie Ferries komen aan in Mostaganem in de volgende havens:

Mostaganem
Kaart
Andere alternatieve overtochten tussen Valencia en Mostaganem
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Valencia naar Mostaganem gaat, duurt het minstens 16 uur om de 395 km tussen Valencia en Mostaganem af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Valencia en Mostaganem) en de veerbootmaatschappij (Algérie Ferries en Baleària). Momenteel zijn er 4 overtochten per week van Valencia naar Mostaganem met de veerboot.

Er zijn 2 scheepvaartmaatschappijen die Valencia en Mostaganem met elkaar verbinden: Algérie Ferries en Baleària.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Algérie Ferries, Baleària.

Tijdens uw overtocht tussen Valencia en Mostaganem legt u 395 km af.

Om met de boot van Valencia naar Mostaganem te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €116 voor de laagste prijs tot €1397 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €366.

De eerste ferry vertrekt vanuit Valencia om 18:30 naar Mostaganem.

De laatste ferry naar Mostaganem vertrekt meestal om 20:00 vanuit Valencia.

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd