Aanbevolen route
Valencia
Rechtstreekse reis naar San Antonio de Portmany met veerboot
San Antonio de Portmany
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Valencia
Reizen met de vlucht, veerboot naar Palma (Mallorca)
Palma (Mallorca)
Reizen met de veerboot naar San Antonio de Portmany
San Antonio de Portmany
Prijzen zoeken
Valencia
Reizen met de carpooling, bus naar Denia
Denia
Reizen met de veerboot naar San Antonio de Portmany
San Antonio de Portmany
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Valencia naar San Antonio de Portmany?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Valencia naar San Antonio de Portmany? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Valencia naar San Antonio de Portmany is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Valencia naar San Antonio de Portmany stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Valencia naar San Antonio de Portmany ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci of Trasmed, zodat u de Valencia San Antonio de Portmany ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Acciona Trasmediterránea of Baleària bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Valencia naar San Antonio de Portmany te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Valencia - San Antonio de Portmany

Haven van vertrek
Valencia
Spanje
Valencia
Haven van aankomst
San Antonio de Portmany
Spanje
De Balearen
Afstand
155 km
Veerboot maatschappijen
Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Waarom met de veerboot van Valencia naar San Antonio de Portmany?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Valencia naar San Antonio de Portmany kan een handige en aangename optie zijn om in San Antonio de Portmany te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Valencia naar San Antonio de Portmany een ideale manier van reizen is.

Om wat zeelucht op te snuiven
De gezondheidsvoordelen van zeelucht zijn talrijk. Maak in Valencia, zodra u de haven verlaat, een wandeling op het dek van de boot van Acciona Trasmediterránea of Baleària en geniet van de zeestralen en de verkwikkende, met zuurstof verrijkte zeelucht: een echte thalassokuur en zeer effectief om de longen te ventileren! De frisse zeelucht en de golven die de veerboot doen wiegen, zullen u onmiddellijk kalmeren. U zult in San Antonio de Portmany aankomen met een perfect zen en energiek gevoel.
Eindelijk de tijd nemen om te reizen
Alles in onze maatschappij moet snel gaan. Toch zult u met plezier vanuit Valencia vertrekken op een Acciona Trasmediterránea of Baleària ferry die de 155 km naar San Antonio de Portmany aflegt aan minder dan 40 km/u. Alle schepen zijn uitgerust met een groot aantal diensten (bar, restaurants, lounges, entertainment, enz...). Misschien heeft u er zelfs spijt van dat u zo snel in San Antonio de Portmany bent aangekomen!
Geen zorgen over de reis met uw fiets
In de trein, bus of vliegtuig is het vaak erg ingewikkeld en soms onmogelijk om te reizen met die onhandige metgezel: uw fiets. Op een veerboot heeft u dit probleem niet: uw fiets wordt direct in de enorme garage van het schip geladen. U reist met een gerust hart van Valencia naar San Antonio de Portmany, zonder angst voor schade aan uw motorfiets. U vindt hem bij aankomst in San Antonio de Portmany bij het uitstappen.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Valencia en San Antonio de Portmany?

Als u wilt reizen tussen Valencia en San Antonio de Portmany met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Acciona Trasmediterránea of Baleària die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Acciona Trasmediterránea Valencia San Antonio de Portmany
Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea werd opgericht in 1989 en is gevestigd in Barcelona, Spanje. Het bedrijf bedient het Middellandse Zeegebied van Spanje, Frankrijk en Italië. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Valencia-San Antonio de Portmany vergelijken en een Acciona Trasmediterránea ticket tussen Valencia en San Antonio de Portmany boeken. Meer informatie over Acciona Trasmediterránea
Baleària Valencia San Antonio de Portmany
Baleària
Baleària, opgericht in 1997, is een veerbootmaatschappij uit Valencia, Spanje. Zij biedt overtochten aan naar verschillende bestemmingen in Spanje, Frankrijk en Italië. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Valencia-San Antonio de Portmany vergelijken en een Baleària ticket tussen Valencia en San Antonio de Portmany boeken. Meer informatie over Baleària

Waar vertrekken de veerboten in Valencia? Waar komen de boten aan in San Antonio de Portmany?

Haven van vertrek in Valencia

Acciona Trasmediterránea of Baleària veerboten vertrekken naar San Antonio de Portmany vanuit de volgende havens in Valencia:

Valencia
Kaart

Haven van aankomst in San Antonio de Portmany

De schepen van Baleària of Acciona Trasmediterránea komen aan in San Antonio de Portmany in de volgende havens:

Ibiza San Antonio
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Er zijn 2 scheepvaartmaatschappijen die Valencia en San Antonio de Portmany met elkaar verbinden: Acciona Trasmediterránea en Baleària.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed.

Tijdens uw overtocht tussen Valencia en San Antonio de Portmany legt u 155 km af.

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd