Vasto
Rechtstreekse reis naar San Nicola met veerboot
San Nicola
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Vasto naar San Nicola?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Vasto naar San Nicola? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Vasto naar San Nicola is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Vasto naar San Nicola stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Vasto naar San Nicola ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals NLG - Navigazione Libera del Golfo, zodat u de Vasto San Nicola ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van NLG - Navigazione Libera del Golfo bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Vasto naar San Nicola te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Vasto - San Nicola

Haven van vertrek
Vasto
Italië
Abruzzo
Haven van aankomst
San Nicola
Italië
Apulië
Afstand
66 km
Veerboot maatschappijen
NLG - Navigazione Libera del Golfo
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Vasto en San Nicola?

Als u wilt reizen tussen Vasto en San Nicola met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder NLG - Navigazione Libera del Golfo die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

NLG - Navigazione Libera del Golfo Vasto San Nicola
NLG - Navigazione Libera del Golfo
Navigazione Libera del Golfo (NLG) werd opgericht in 1950 en is gevestigd in Napels, Italië. Het bedrijf biedt overtochten aan in de Golf van Napels en de regio Sardinië. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Vasto-San Nicola vergelijken en een NLG - Navigazione Libera del Golfo ticket tussen Vasto en San Nicola boeken. Meer informatie over NLG - Navigazione Libera del Golfo

Waar vertrekken de veerboten in Vasto? Waar komen de boten aan in San Nicola?

Haven van vertrek in Vasto

NLG - Navigazione Libera del Golfo veerboten vertrekken naar San Nicola vanuit de volgende havens in Vasto:

Vasto
Kaart

Haven van aankomst in San Nicola

De schepen van NLG - Navigazione Libera del Golfo komen aan in San Nicola in de volgende havens:

San Nicola
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd