Venetië
Rechtstreekse reis naar Porec met veerboot, carpooling, bus
Porec
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Venetië naar Porec?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Venetië naar Porec? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Venetië naar Porec is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Venetië naar Porec stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Venetië naar Porec ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Venezia Lines, Atlas Kompas, Commodore Cruises , Liberty Lines of Trieste Lines, zodat u de Venetië Porec ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Commodore Cruises , Atlas Kompas of Venezia Lines bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Venetië naar Porec te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Venetië - Porec

Haven van vertrek
Venetië
Italië
Veneto
Haven van aankomst
Porec
Kroatië
Istrië
Afstand
101 km
Veerboot maatschappijen
Venezia Lines, Atlas Kompas, Commodore Cruises , Liberty Lines, Trieste Lines
Frequentie van overtochten
13 overtochten per week
Minimale overtochttijd
2 uur 50 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Venetië Porec: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Venetië naar Porec wilt reizen, variëren de prijzen van €74 voor één persoon als u zonder auto reist tot €92 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Venetië naar Porec route is €81. De gemiddelde vaartijd van Venetië naar Porec is 3 uur 24 min. De langzaamste veerboten doen er 4 uur 30 min over om Porec te bereiken, terwijl de snelste boten in 3 uur in Porec aankomen. De eerste ferry vertrekt om 16:30 vanuit de haven van Venetië. De laatste boot naar Porec verlaat de haven van Venetië om 17:00.

Gemiddelde prijs van een Venetië naar Porec ferry overtocht
€81
Prijsklasse van overtochten Venetië Porec (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€74 - €92
Gemiddelde reistijd Venetië Porec
3 uur 24 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Porec
16:30
Tijd laatste ferry vertrekt naar Porec
17:00
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Porec
20:00
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Porec
21:30

Waarom met de veerboot van Venetië naar Porec?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Venetië naar Porec kan een handige en aangename optie zijn om in Porec te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Venetië naar Porec een ideale manier van reizen is.

De tijd nemen wordt een plezier
Wij leven in een maatschappij waarin alles steeds sneller gaat. Varen met minder dan 40 km/u aan boord van een Commodore Cruises , Atlas Kompas of Venezia Lines ferry voor de 101 km tussen Venetië en Porec zal een ontspannende stop zijn. Alle schepen zijn uitgerust met een groot aantal diensten (bar, restaurants, lounges, entertainment, enz...). Misschien vindt u uw overtocht Venetië-Porec wel iets te kort!
U hoeft zich niet te vervelen aan boord... in tegenstelling tot het vliegtuig
Als u de snelheid vergelijkt, is het vliegtuig zeker de snelste manier om van Venetië naar Porec te komen. Maar het is niet altijd prettig om urenlang aan je stoel gekluisterd te zijn. Aan de andere kant, tijdens de Venetië Porec overtocht op de Venezia Lines, Atlas Kompas of Commodore Cruises ferry, heeft u alle vrijheid in uw activiteiten, om te eten, te wandelen, te entertainen of te rusten. Een totaal andere ervaring dan vliegen!
Genieten van het ongelooflijke uitzicht op zee
Telkens als wij op vakantie gaan aan de kust, zoeken wij het beste uitzicht op zee. U geniet van een 360-graden uitzicht op de oceaan van de haven van Venetië tot Porec, of u nu luncht of ontspant in een van de lounges van het schip. Overal bieden grote ramen u een buitengewoon uitzicht op de azuurblauwe zee, zodat u optimaal kunt genieten van de rustgevende kracht ervan.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Venetië en Porec?

Als u wilt reizen tussen Venetië en Porec met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Commodore Cruises , Atlas Kompas of Venezia Lines die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Commodore Cruises  Venetië Porec
Commodore Cruises
Commodore Cruises is een in Monaco gevestigde veerbootmaatschappij die cruises over de Middellandse Zee aanbiedt. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Venetië-Porec vergelijken en een Commodore Cruises ticket tussen Venetië en Porec boeken. Meer informatie over Commodore Cruises
Atlas Kompas Venetië Porec
Atlas Kompas
De veerbootmaatschappij Atlas Kompas verzorgt overtochten in Italië en Kroatië en in het bijzonder zeeverbindingen tussen de havens van Venetië en Porec. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Venetië-Porec vergelijken en een Atlas Kompas ticket tussen Venetië en Porec boeken. Atlas Kompas verzorgt 6 overtochten per week naar Porec vanuit Venetië en de reistijd is 3 uur 30 min. Meer informatie over Atlas Kompas
3 uur 30 min
6 overtochten per week
Venezia Lines Venetië Porec
Venezia Lines
Venezia Lines is een in Italië gevestigde veerbootmaatschappij die veerdiensten aanbiedt tussen Venetië en de Griekse eilanden. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Venetië-Porec vergelijken en een Venezia Lines ticket tussen Venetië en Porec boeken. Venezia Lines verzorgt 7 overtochten per week naar Porec vanuit Venetië en de reistijd is 2 uur 50 min. Meer informatie over Venezia Lines
2 uur 50 min
7 overtochten per week

Waar vertrekken de veerboten in Venetië? Waar komen de boten aan in Porec?

Haven van vertrek in Venetië

Commodore Cruises , Atlas Kompas of Venezia Lines veerboten vertrekken naar Porec vanuit de volgende havens in Venetië:

Venezia Tronchetto
Kaart

Haven van aankomst in Porec

De schepen van Venezia Lines, Atlas Kompas of Commodore Cruises komen aan in Porec in de volgende havens:

Porec
Kaart
Andere alternatieve overtochten tussen Venetië en Porec
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Venetië naar Porec gaat, duurt het minstens 2 uur 50 min om de 101 km tussen Venetië en Porec af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Venetië en Porec) en de veerbootmaatschappij (Commodore Cruises , Atlas Kompas en Venezia Lines). Momenteel zijn er 13 overtochten per week van Venetië naar Porec met de veerboot.

Er zijn 3 scheepvaartmaatschappijen die Venetië en Porec met elkaar verbinden: Commodore Cruises , Atlas Kompas en Venezia Lines.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Venezia Lines, Atlas Kompas, Commodore Cruises , Liberty Lines, Trieste Lines.

Vergelijk, voordat u boekt, de prijzen van Venezia Lines, Atlas Kompas, Commodore Cruises , Liberty Lines, Trieste Lines op onze website Vivanoda. Vervolgens kunt u uw geselecteerde overtocht gemakkelijk en veilig boeken op de website van onze partner.

Als u uw Venetië Porec boeking wilt wijzigen of annuleren, kunt u dit eenvoudig doen door contact op te nemen met onze partner die uw boeking beheert. Merk op dat, afhankelijk van de tariefvoorwaarden, sommige tickets niet terugbetaalbaar of wijzigbaar zijn. Het is belangrijk om hiervan op de hoogte te zijn bij het boeken van uw ticket.

Tijdens uw overtocht tussen Venetië en Porec legt u 101 km af.

Om met de boot van Venetië naar Porec te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €74 voor de laagste prijs tot €92 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €81.

De eerste ferry vertrekt vanuit Venetië om 16:30 naar Porec.

De laatste ferry naar Porec vertrekt meestal om 17:00 vanuit Venetië.

Hoe is een Venetië naar Porec ferry overtocht?

Als dit uw eerste keer is op een veerboot, is het niet eenvoudig om u voor te stellen hoe een overtocht over zee van Venetië naar Porec eruit ziet. Om u te helpen in de sfeer te komen van een ferry cruise met Venezia Lines, Atlas Kompas, Commodore Cruises , Liberty Lines of Trieste Lines, leggen wij hier de verschillende etappes van de reis uit, van inschepen in Venetië tot ontschepen in Porec. U vindt hier ook toeristische en praktische informatie over Venetië en Porec.

Instappen in Venetië

Voordat uw Venetië Porec ferry reis begint, zijn hier de paar stappen om in te schepen:

  • Aankomsttijd in de haven van Venetië / U moet binnen de door Commodore Cruises , Atlas Kompas of Venezia Lines vastgestelde tijd aankomen bij de veerbootterminal van Venetië. Na dit tijdstip kan de maatschappij u weigeren aan boord te gaan.
  • Inchecken voor de overtocht Venetië - Porec / In Venetië presenteert u uw identiteitspapieren (paspoort of CNI) en het boekingsnummer bij de loketten van Venezia Lines, Atlas Kompas of Commodore Cruises in de veerbootterminal van Venetië. Met de auto is het proces hetzelfde, maar dan rechtstreeks vanuit de instapstroken. U blijft in uw voertuig.
  • Aan boord van de veerboot naar Porec / In de veerbootterminal van Venetië worden informatieve berichten uitgezonden om u uit te nodigen aan boord te gaan. Met de auto volgt u de instructies van het personeel van Commodore Cruises , Atlas Kompas of Venezia Lines om aan boord te gaan en uw voertuig aan boord te parkeren.

Aan boord van het schip tussen Venetië en Porec

Aan boord van het schip van Venezia Lines, Atlas Kompas of Commodore Cruises kunt u uw activiteiten kiezen op basis van uw voorkeuren! Terwijl sommige mensen geneigd zullen zijn te ontspannen in een gezellige lounge, zullen anderen graag winkelen in de boetieks of eten in het zelfbedieningsrestaurant.

Porec is in zicht, ontscheping nabij!

Hier vindt u informatie voor de ontscheping in Porec:

  • De veerboot vaart de haven van Porec binnen / Zodra de ferry is aangemeerd, mag u terugkeren naar de garage van het schip. Het heeft geen zin u te haasten. Geniet in plaats daarvan van de aankomst in de haven van Porec vanaf het dek van de boot.
  • Als u in een hut zit. / U moet uw hut ongeveer een half uur voor aankomst in Porec Harbour verlaten.
  • Verlaat het schip en Porec is van u / U kunt uw auto relatief snel uit de enorme garage van de veerboot rijden, zodra de deuren open zijn. Als voetganger stapt u nog sneller uit. In Porec komt u waarschijnlijk door een douanecontrole. Verlaat eindelijk de haven en Porec wacht op u!

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd