Venetië
Rechtstreekse reis naar Rovinj met veerboot, bus, carpooling
Rovinj
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Venetië naar Rovinj?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Venetië naar Rovinj? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Venetië naar Rovinj is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Venetië naar Rovinj stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Venetië naar Rovinj ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Venezia Lines, Atlas Kompas, Commodore Cruises , Liberty Lines of Trieste Lines, zodat u de Venetië Rovinj ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Venezia Lines, Commodore Cruises of Atlas Kompas bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Venetië naar Rovinj te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Venetië - Rovinj

Haven van vertrek
Venetië
Italië
Veneto
Haven van aankomst
Rovinj
Kroatië
Istrië
Afstand
109 km
Veerboot maatschappijen
Venezia Lines, Atlas Kompas, Commodore Cruises , Liberty Lines, Trieste Lines
Frequentie van overtochten
10 overtochten per week
Minimale overtochttijd
2 uur 30 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Venetië Rovinj: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Venetië naar Rovinj wilt reizen, variëren de prijzen van €76 voor één persoon als u zonder auto reist tot €92 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Venetië naar Rovinj route is €85. De gemiddelde vaartijd van Venetië naar Rovinj is 3 uur 25 min. De langzaamste veerboten doen er 5 uur 30 min over om Rovinj te bereiken, terwijl de snelste boten in 3 uur in Rovinj aankomen. De eerste ferry vertrekt om 17:00 vanuit de haven van Venetië.

Gemiddelde prijs van een Venetië naar Rovinj ferry overtocht
€85
Prijsklasse van overtochten Venetië Rovinj (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€76 - €92
Gemiddelde reistijd Venetië Rovinj
3 uur 25 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Rovinj
17:00
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Rovinj
20:00
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Rovinj
22:30

Waarom met de veerboot van Venetië naar Rovinj?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Venetië naar Rovinj kan een handige en aangename optie zijn om in Rovinj te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Venetië naar Rovinj een ideale manier van reizen is.

Voor het comfort van een hut
Hoewel het boeken van een hut op de overtocht van Venetië naar Rovinj optioneel is, is het een comfort waarvan u moet genieten. Uitgerust met slaapplaatsen, een eigen badkamer en soms zelfs patrijspoorten of balkons, verschillen de hutten niet van echte hotelkamers. Hoewel het gebruik ervan het meest voor de hand ligt bij een nachtelijke overtocht, is het ook heel goed mogelijk om er overdag een te boeken.
U hoeft zich niet te vervelen aan boord... in tegenstelling tot het vliegtuig
In het algemeen is een reis van Venetië naar Rovinj veel sneller per vliegtuig. Maar het is niet altijd prettig om urenlang aan je stoel gekluisterd te zijn. Aan de andere kant, tijdens de Venetië Rovinj overtocht op de Atlas Kompas, Commodore Cruises of Venezia Lines ferry, heeft u alle vrijheid in uw activiteiten, om te eten, te wandelen, te entertainen of te rusten. U zult nooit zoveel vrijheid en vermaak hebben tijdens een vlucht!
Geen zorgen over de reis met uw fiets
In de trein, bus of vliegtuig is het vaak erg ingewikkeld en soms onmogelijk om te reizen met die onhandige metgezel: uw fiets. Dit is niet het geval op de veerboot. Zoals elk voertuig wordt uw tweewieler geparkeerd in de garage van het schip. U laat hem daar voor de duur van de overtocht Venetië-Rovinj in alle veiligheid achter, zonder vrees voor beschadiging. U vindt hem bij aankomst in Rovinj bij het uitstappen.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Venetië en Rovinj?

Als u wilt reizen tussen Venetië en Rovinj met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Venezia Lines, Commodore Cruises of Atlas Kompas die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Venezia Lines Venetië Rovinj
Venezia Lines
Venezia Lines is een in Italië gevestigde veerbootmaatschappij die veerdiensten aanbiedt tussen Venetië en de Griekse eilanden. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Venetië-Rovinj vergelijken en een Venezia Lines ticket tussen Venetië en Rovinj boeken. Venezia Lines verzorgt 7 overtochten per week naar Rovinj vanuit Venetië en de reistijd is 3 uur 50 min. Meer informatie over Venezia Lines
3 uur 50 min
7 overtochten per week
Commodore Cruises  Venetië Rovinj
Commodore Cruises
Commodore Cruises is een in Monaco gevestigde veerbootmaatschappij die cruises over de Middellandse Zee aanbiedt. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Venetië-Rovinj vergelijken en een Commodore Cruises ticket tussen Venetië en Rovinj boeken. Meer informatie over Commodore Cruises
Atlas Kompas Venetië Rovinj
Atlas Kompas
De veerbootmaatschappij Atlas Kompas verzorgt overtochten in Italië en Kroatië en in het bijzonder zeeverbindingen tussen de havens van Venetië en Rovinj. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Venetië-Rovinj vergelijken en een Atlas Kompas ticket tussen Venetië en Rovinj boeken. Atlas Kompas verzorgt 3 overtochten per week naar Rovinj vanuit Venetië en de reistijd is 2 uur 30 min. Meer informatie over Atlas Kompas
2 uur 30 min
3 overtochten per week

Waar vertrekken de veerboten in Venetië? Waar komen de boten aan in Rovinj?

Haven van vertrek in Venetië

Venezia Lines, Commodore Cruises of Atlas Kompas veerboten vertrekken naar Rovinj vanuit de volgende havens in Venetië:

Venezia Tronchetto
Kaart

Haven van aankomst in Rovinj

De schepen van Atlas Kompas, Commodore Cruises of Venezia Lines komen aan in Rovinj in de volgende havens:

Rovinj
Kaart
Andere alternatieve overtochten tussen Venetië en Rovinj
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Venetië naar Rovinj gaat, duurt het minstens 2 uur 30 min om de 109 km tussen Venetië en Rovinj af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Venetië en Rovinj) en de veerbootmaatschappij (Venezia Lines, Commodore Cruises en Atlas Kompas). Momenteel zijn er 10 overtochten per week van Venetië naar Rovinj met de veerboot.

Er zijn 3 scheepvaartmaatschappijen die Venetië en Rovinj met elkaar verbinden: Venezia Lines, Commodore Cruises en Atlas Kompas.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Venezia Lines, Atlas Kompas, Commodore Cruises , Liberty Lines, Trieste Lines.

Vergelijk, voordat u boekt, de prijzen van Venezia Lines, Atlas Kompas, Commodore Cruises , Liberty Lines, Trieste Lines op onze website Vivanoda. Vervolgens kunt u uw geselecteerde overtocht gemakkelijk en veilig boeken op de website van onze partner.

Als u uw Venetië Rovinj boeking wilt wijzigen of annuleren, kunt u dit eenvoudig doen door contact op te nemen met onze partner die uw boeking beheert. Merk op dat, afhankelijk van de tariefvoorwaarden, sommige tickets niet terugbetaalbaar of wijzigbaar zijn. Het is belangrijk om hiervan op de hoogte te zijn bij het boeken van uw ticket.

Tijdens uw overtocht tussen Venetië en Rovinj legt u 109 km af.

Om met de boot van Venetië naar Rovinj te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €76 voor de laagste prijs tot €92 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €85.

De eerste ferry vertrekt vanuit Venetië om 17:00 naar Rovinj.

Beleef een Venetië naar Rovinj ferry overtocht

Als u nog nooit op een veerboot bent geweest, is het moeilijk voor te stellen hoe een dag op zee tussen Venetië en Rovinj eruit zou zien. Daarom zullen wij deze unieke reiservaring beschrijven, van het inschepen in Venetië tot het ontschepen in Rovinj, zodat u zich beter kunt inleven in de maritieme wereld van Venezia Lines, Atlas Kompas, Commodore Cruises , Liberty Lines en Trieste Lines. U vindt hier ook toeristische en praktische informatie over Venetië en Rovinj.

Vertrek vanuit Venetië met de veerboot

Hier zijn de stappen om in te schepen voordat uw Venetië Rovinj ferry reis begint:

  • Aanmelding in de haven van Venetië / U moet binnen de door Venezia Lines, Commodore Cruises of Atlas Kompas vastgestelde tijd aankomen bij de veerbootterminal van Venetië. Na dit tijdstip kan de maatschappij u weigeren aan boord te gaan.
  • Inchecken voor de overtocht Venetië - Rovinj / Ga naar de balie van Atlas Kompas, Commodore Cruises of Venezia Lines in de ferry terminal van Venetië om in te checken met uw paspoort of ID-kaart en uw reserveringsnummer. Als u met de auto reist, ga dan op de gereserveerde plaatsen staan. Het inchecken gebeurt direct vanuit uw voertuig.
  • Aan boord van de veerboot naar Rovinj / Let op gesproken berichten in de veerbootterminal van Venetië die u uitnodigen om aan boord te gaan. In uw voertuig gaat het personeel van Venezia Lines, Commodore Cruises of Atlas Kompas regel voor regel aan boord. Wacht geduldig op uw beurt.

Leven aan boord van de veerboot tussen Venetië en Rovinj

Tijdens de overtocht kan iedereen naar eigen inzicht gebruik maken van de diensten op het Venezia Lines, Commodore Cruises of Atlas Kompas schip. Terwijl sommige mensen geneigd zullen zijn te ontspannen in een gezellige lounge, zullen anderen graag winkelen in de boetieks of eten in het zelfbedieningsrestaurant.

Rovinj is in zicht, ontscheping nabij!

Hier vindt u informatie voor de ontscheping in Rovinj:

  • Naderen van de haven van Rovinj / Zodra de ferry is aangemeerd, mag u terugkeren naar de garage van het schip. U hoeft zich niet te haasten. Geniet in plaats daarvan van de aankomst in de haven van Rovinj vanaf het dek van de boot.
  • Als u in een hut zit. / U moet uw hut ongeveer een half uur voor aankomst in Rovinj Harbour verlaten.
  • Het schip verlaten en Rovinj verkennen / U kunt uw auto relatief snel uit de enorme garage van de veerboot rijden, zodra de deuren open zijn. Als voetganger stapt u nog sneller uit. In Rovinj komt u waarschijnlijk door een douanecontrole. Eindelijk begint uw verblijf in Rovinj serieus!

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd