Ventotene
Rechtstreekse reis naar Ponza met veerboot
Ponza
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Ventotene naar Ponza?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Ventotene naar Ponza? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Ventotene naar Ponza is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Ventotene naar Ponza stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Ventotene naar Ponza ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals SNAV of NLG - Navigazione Libera del Golfo, zodat u de Ventotene Ponza ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van SNAV of NLG - Navigazione Libera del Golfo bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Ventotene naar Ponza te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Ventotene - Ponza

Haven van vertrek
Ventotene
Italië
Pontijnse Eilanden
Haven van aankomst
Ponza
Italië
Pontijnse Eilanden
Afstand
41 km
Veerboot maatschappijen
SNAV, NLG - Navigazione Libera del Golfo
Frequentie van overtochten
6 overtochten per week
Minimale overtochttijd
50 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Ventotene Ponza: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Ventotene naar Ponza wilt reizen, variëren de prijzen van €24 voor één persoon als u zonder auto reist tot €27 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Ventotene naar Ponza route is €25. De gemiddelde vaartijd van Ventotene naar Ponza is 50 min. De langzaamste veerboten doen er 50 min over om Ponza te bereiken, terwijl de snelste boten in 50 min in Ponza aankomen. De eerste ferry vertrekt om 10:05 vanuit de haven van Ventotene. De laatste boot naar Ponza verlaat de haven van Ventotene om 17:15.

Gemiddelde prijs van een Ventotene naar Ponza ferry overtocht
€25
Prijsklasse van overtochten Ventotene Ponza (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€24 - €27
Gemiddelde reistijd Ventotene Ponza
50 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Ponza
10:05
Tijd laatste ferry vertrekt naar Ponza
17:15
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Ponza
10:55
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Ponza
18:05

Waarom met de veerboot van Ventotene naar Ponza?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Ventotene naar Ponza kan een handige en aangename optie zijn om in Ponza te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Ventotene naar Ponza een ideale manier van reizen is.

U krijgt veel meer rust dan in de auto
Vanwege de verhoogde alertheid die nodig is om een auto te besturen op lange trajecten, is autorijden vermoeiend. De Ventotene Ponza ferry reis is precies het tegenovergestelde. Veerboten van SNAV of NLG - Navigazione Libera del Golfo zijn ontworpen met ruimtes voor ontspanning of vermaak: lounges of hutten, solarium buiten, bars en restaurants... U komt stressvrij en volledig ontspannen aan in Ponza.
Genieten van het ongelooflijke uitzicht op zee
Telkens als wij op vakantie gaan aan de kust, zoeken wij het beste uitzicht op zee. U geniet van een 360-graden uitzicht op de oceaan van de haven van Ventotene tot Ponza, of u nu luncht of ontspant in een van de lounges van het schip. Restaurant, bars, lounges, hutten... het prachtige uitzicht op zee is alomtegenwoordig aan boord van het schip.
Voor het comfort van een hut
Hoewel het niet verplicht is om de overtocht van Ventotene naar Ponza te maken door een hut te boeken, ontneemt u zichzelf een comfort dat de veerboot als enige vervoersmiddel te bieden heeft. Net als echte hotelkamers bieden ze reizigers bedden, badkamers en, in sommige suites, patrijspoorten en balkons. Zelfs op een dagovertocht is de privacy van een hut nog steeds mogelijk en veel comfortabeler dan zitten in een lounge.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Ventotene en Ponza?

Als u wilt reizen tussen Ventotene en Ponza met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder SNAV of NLG - Navigazione Libera del Golfo die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

SNAV Ventotene Ponza
SNAV
SNAV is een in Italië gevestigde veerbootmaatschappij die veerdiensten aanbiedt tussen de Italiaanse eilanden en havens op het Italiaanse vasteland, alsook internationale diensten naar Kroatië en Albanië. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Ventotene-Ponza vergelijken en een SNAV ticket tussen Ventotene en Ponza boeken. SNAV verzorgt 5 overtochten per week naar Ponza vanuit Ventotene en de reistijd is 50 min. Meer informatie over SNAV
50 min
5 overtochten per week
NLG - Navigazione Libera del Golfo Ventotene Ponza
NLG - Navigazione Libera del Golfo
Navigazione Libera del Golfo (NLG) werd opgericht in 1950 en is gevestigd in Napels, Italië. Het bedrijf biedt overtochten aan in de Golf van Napels en de regio Sardinië. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Ventotene-Ponza vergelijken en een NLG - Navigazione Libera del Golfo ticket tussen Ventotene en Ponza boeken. NLG - Navigazione Libera del Golfo verzorgt 1 overtochten per week naar Ponza vanuit Ventotene en de reistijd is 50 min. Meer informatie over NLG - Navigazione Libera del Golfo
50 min
1 overtochten per week

Waar vertrekken de veerboten in Ventotene? Waar komen de boten aan in Ponza?

Haven van vertrek in Ventotene

SNAV of NLG - Navigazione Libera del Golfo veerboten vertrekken naar Ponza vanuit de volgende havens in Ventotene:

Ventotene
Kaart

Haven van aankomst in Ponza

De schepen van NLG - Navigazione Libera del Golfo of SNAV komen aan in Ponza in de volgende havens:

Ponza
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Ventotene naar Ponza gaat, duurt het minstens 50 min om de 41 km tussen Ventotene en Ponza af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Ventotene en Ponza) en de veerbootmaatschappij (SNAV en NLG - Navigazione Libera del Golfo). Momenteel zijn er 6 overtochten per week van Ventotene naar Ponza met de veerboot.

Er zijn 2 scheepvaartmaatschappijen die Ventotene en Ponza met elkaar verbinden: SNAV en NLG - Navigazione Libera del Golfo.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door SNAV, NLG - Navigazione Libera del Golfo.

Tijdens uw overtocht tussen Ventotene en Ponza legt u 41 km af.

Om met de boot van Ventotene naar Ponza te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €24 voor de laagste prijs tot €27 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €25.

De eerste ferry vertrekt vanuit Ventotene om 10:05 naar Ponza.

De laatste ferry naar Ponza vertrekt meestal om 17:15 vanuit Ventotene.

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd