Vigo
Rechtstreekse reis naar Illas Cíes met veerboot
Illas Cíes
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Vigo naar Illas Cíes?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Vigo naar Illas Cíes? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Vigo naar Illas Cíes is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Vigo naar Illas Cíes stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Vigo naar Illas Cíes ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Mar de Ons of Naviera Nabia, zodat u de Vigo Illas Cíes ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Mar de Ons of Naviera Nabia bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Vigo naar Illas Cíes te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Vigo - Illas Cíes

Haven van vertrek
Vigo
Spanje
Galicia
Haven van aankomst
Illas Cíes
Spanje
Galicia
Afstand
14 km
Veerboot maatschappijen
Mar de Ons, Naviera Nabia
Frequentie van overtochten
14 overtochten per dag
Minimale overtochttijd
50 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Waarom met de veerboot van Vigo naar Illas Cíes?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Vigo naar Illas Cíes kan een handige en aangename optie zijn om in Illas Cíes te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Vigo naar Illas Cíes een ideale manier van reizen is.

Voor zorgzaam personeel
Het personeel van Mar de Ons of Naviera Nabia staat tot uw beschikking vanaf het moment dat het schip Vigo verlaat tot het vertrek uit Illas Cíes. Het is gebruikelijk om een informatiebalie op het schip te vinden, meestal op het hoofddek.
Genieten van het ongelooflijke uitzicht op zee
Als wij aan de kust zijn, zoeken wij vaak naar plaatsen met het beste uitzicht op zee. Tijdens de overtocht naar Vigo Illas Cíes, of u nu aan dek bent, dineert in het restaurant of ontspant in de comfortabele lounges van het schip van Mar de Ons of Naviera Nabia, u zit gewoon op de eerste rij voor het ongelooflijke schouwspel dat de zee biedt. Overal bieden grote ramen u een buitengewoon uitzicht op de azuurblauwe zee, zodat u optimaal kunt genieten van de rustgevende kracht ervan.
Uitrusten in een hut
Hoewel het niet verplicht is om de overtocht van Vigo naar Illas Cíes te maken door een hut te boeken, ontneemt u zichzelf een comfort dat de veerboot als enige vervoersmiddel te bieden heeft. Net als echte hotelkamers bieden ze reizigers bedden, badkamers en, in sommige suites, patrijspoorten en balkons. Zelfs op een dagovertocht is de privacy van een hut nog steeds mogelijk en veel comfortabeler dan zitten in een lounge.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Vigo en Illas Cíes?

Als u wilt reizen tussen Vigo en Illas Cíes met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Mar de Ons of Naviera Nabia die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Mar de Ons Vigo Illas Cíes
Mar de Ons
Mar de Ons is een in Spanje gevestigde veerbootmaatschappij die overtochten aanbiedt tussen de Galicische eilanden. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Vigo-Illas Cíes vergelijken en een Mar de Ons ticket tussen Vigo en Illas Cíes boeken. Mar de Ons verzorgt 9 overtochten per dag naar Illas Cíes vanuit Vigo en de reistijd is 50 min. Meer informatie over Mar de Ons
50 min
9 overtochten per dag
Naviera Nabia Vigo Illas Cíes
Naviera Nabia
De veerbootmaatschappij Naviera Nabia verzorgt overtochten in Spanje en in het bijzonder zeeverbindingen tussen de havens van Vigo en Illas Cíes. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Vigo-Illas Cíes vergelijken en een Naviera Nabia ticket tussen Vigo en Illas Cíes boeken. Naviera Nabia verzorgt 5 overtochten per dag naar Illas Cíes vanuit Vigo en de reistijd is 50 min. Meer informatie over Naviera Nabia
50 min
5 overtochten per dag

Waar vertrekken de veerboten in Vigo? Waar komen de boten aan in Illas Cíes?

Haven van vertrek in Vigo

Mar de Ons of Naviera Nabia veerboten vertrekken naar Illas Cíes vanuit de volgende havens in Vigo:

Vigo
Kaart

Haven van aankomst in Illas Cíes

De schepen van Naviera Nabia of Mar de Ons komen aan in Illas Cíes in de volgende havens:

Cies Islands
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Vigo naar Illas Cíes gaat, duurt het minstens 50 min om de 14 km tussen Vigo en Illas Cíes af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Vigo en Illas Cíes) en de veerbootmaatschappij (Mar de Ons en Naviera Nabia). Momenteel zijn er 14 overtochten per dag van Vigo naar Illas Cíes met de veerboot.

Er zijn 2 scheepvaartmaatschappijen die Vigo en Illas Cíes met elkaar verbinden: Mar de Ons en Naviera Nabia.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Mar de Ons, Naviera Nabia.

Tijdens uw overtocht tussen Vigo en Illas Cíes legt u 14 km af.

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd