Aanbevolen route
Visby
Rechtstreekse reis naar Oskarshamn met veerboot
Oskarshamn
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Visby
Reizen met de veerboot naar Vastervik
Vastervik
Reizen met de bus naar Oskarshamn
Oskarshamn
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Visby naar Oskarshamn?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Visby naar Oskarshamn? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Visby naar Oskarshamn is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Visby naar Oskarshamn stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Visby naar Oskarshamn ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Destination Gotland, zodat u de Visby Oskarshamn ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Destination Gotland bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Visby naar Oskarshamn te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Visby - Oskarshamn

Haven van vertrek
Visby
Zweden
Gotland
Haven van aankomst
Oskarshamn
Zweden
Afstand
118 km
Veerboot maatschappijen
Destination Gotland
Frequentie van overtochten
3 overtochten per dag
Minimale overtochttijd
2 uur 55 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Visby Oskarshamn: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Visby naar Oskarshamn wilt reizen, variëren de prijzen van €29 voor één persoon als u zonder auto reist tot €155 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Visby naar Oskarshamn route is €75. De gemiddelde vaartijd van Visby naar Oskarshamn is 3 uur 7 min. De langzaamste veerboten doen er 3 uur 10 min over om Oskarshamn te bereiken, terwijl de snelste boten in 2 uur 55 min in Oskarshamn aankomen. De eerste ferry vertrekt om 07:30 vanuit de haven van Visby. De laatste boot naar Oskarshamn verlaat de haven van Visby om 16:50.

Gemiddelde prijs van een Visby naar Oskarshamn ferry overtocht
€75
Prijsklasse van overtochten Visby Oskarshamn (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€29 - €155
Gemiddelde reistijd Visby Oskarshamn
3 uur 7 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Oskarshamn
07:30
Tijd laatste ferry vertrekt naar Oskarshamn
16:50
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Oskarshamn
10:40
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Oskarshamn
20:00

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Visby en Oskarshamn?

Als u wilt reizen tussen Visby en Oskarshamn met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Destination Gotland die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Destination Gotland Visby Oskarshamn
Destination Gotland
De veerbootmaatschappij Destination Gotland verzorgt overtochten in Zweden en in het bijzonder zeeverbindingen tussen de havens van Visby en Oskarshamn. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Visby-Oskarshamn vergelijken en een Destination Gotland ticket tussen Visby en Oskarshamn boeken. Destination Gotland verzorgt 3 overtochten per dag naar Oskarshamn vanuit Visby en de reistijd is 2 uur 55 min. Meer informatie over Destination Gotland
2 uur 55 min
3 overtochten per dag

Waar vertrekken de veerboten in Visby? Waar komen de boten aan in Oskarshamn?

Haven van vertrek in Visby

Destination Gotland veerboten vertrekken naar Oskarshamn vanuit de volgende havens in Visby:

Visby
Kaart

Haven van aankomst in Oskarshamn

De schepen van Destination Gotland komen aan in Oskarshamn in de volgende havens:

Oskarshamn
Kaart
Andere alternatieve overtochten tussen Visby en Oskarshamn
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Visby naar Oskarshamn gaat, duurt het minstens 2 uur 55 min om de 118 km tussen Visby en Oskarshamn af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Visby en Oskarshamn) en de veerbootmaatschappij (Destination Gotland). Momenteel zijn er 3 overtochten per dag van Visby naar Oskarshamn met de veerboot.

Er zijn 1 scheepvaartmaatschappijen die Visby en Oskarshamn met elkaar verbinden: Destination Gotland.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Destination Gotland.

Om met de boot van Visby naar Oskarshamn te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €29 voor de laagste prijs tot €155 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €75.

De eerste ferry vertrekt vanuit Visby om 07:30 naar Oskarshamn.

De laatste ferry naar Oskarshamn vertrekt meestal om 16:50 vanuit Visby.

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd