Volos
Rechtstreekse reis naar Skopelos met veerboot
Skopelos
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Volos naar Skopelos?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Volos naar Skopelos? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Volos naar Skopelos is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Volos naar Skopelos stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Volos naar Skopelos ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries of Aegean Flying Dolphins, zodat u de Volos Skopelos ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries of Aegean Flying Dolphins bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Volos naar Skopelos te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Volos - Skopelos

Haven van vertrek
Volos
Griekenland
Thessalië
Haven van aankomst
Skopelos
Griekenland
Sporaden
Afstand
73 km
Veerboot maatschappijen
Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins
Frequentie van overtochten
3 overtochten per dag
Minimale overtochttijd
2 uur 50 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Volos Skopelos: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Volos naar Skopelos wilt reizen, variëren de prijzen van €38 voor één persoon als u zonder auto reist tot €200 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Volos naar Skopelos route is €86. De gemiddelde vaartijd van Volos naar Skopelos is 3 uur 30 min. De langzaamste veerboten doen er 4 uur 15 min over om Skopelos te bereiken, terwijl de snelste boten in 2 uur 35 min in Skopelos aankomen. De eerste ferry vertrekt om 07:30 vanuit de haven van Volos. De laatste boot naar Skopelos verlaat de haven van Volos om 14:00.

Gemiddelde prijs van een Volos naar Skopelos ferry overtocht
€86
Prijsklasse van overtochten Volos Skopelos (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€38 - €200
Gemiddelde reistijd Volos Skopelos
3 uur 30 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Skopelos
07:30
Tijd laatste ferry vertrekt naar Skopelos
14:00
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Skopelos
11:05
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Skopelos
16:35

Waarom met de veerboot van Volos naar Skopelos?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Volos naar Skopelos kan een handige en aangename optie zijn om in Skopelos te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Volos naar Skopelos een ideale manier van reizen is.

Omdat het de ideale manier is om met uw gezin te reizen!
Met de veerboot reizen is gewoon de ideale manier om tussen Volos en Skopelos te reizen als u met uw gezin bent en vooral met kinderen. Alles is gemakkelijker. Zodra u Volos verlaat, stelt u zich voor dat uw kinderen het schip verkennen, lange tijd spelen in de speeltuinen of in de videospelletjes en speelhallen (voor tieners), de nieuwste films bekijken in de bioscoop, een gezinsmaaltijd delen in het restaurant, of zich vergapen aan een goochelshow of andere talloze activiteiten. Aan boord van de veerboot naar Skopelos vliegt de tijd sneller voorbij dan u denkt en deze maritieme ervaring tussen Volos en Skopelos zal voor uw kinderen nog lang onvergetelijk blijven.
U hoeft zich niet te vervelen aan boord... in tegenstelling tot het vliegtuig
Als u de snelheid vergelijkt, is het vliegtuig zeker de snelste manier om van Volos naar Skopelos te komen. Maar het is niet altijd prettig om urenlang aan je stoel gekluisterd te zijn. Aan de andere kant, tijdens de Volos Skopelos overtocht op de Aegean Flying Dolphins, Anes Ferries, Sea Jets of Hellenic Seaways ferry, heeft u alle vrijheid in uw activiteiten, om te eten, te wandelen, te entertainen of te rusten. Een vlucht zal u nooit zoveel diensten bieden tijdens de reis.
Niet moe worden, anders dan in de auto
Lange autoritten zijn vermoeiend en vereisen constante waakzaamheid tijdens het rijden. De overtocht naar Volos Skopelos is het tegenovergestelde! Veerboten van Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries of Aegean Flying Dolphins zijn ontworpen met ruimtes voor ontspanning of vermaak: lounges of hutten, solarium buiten, bars en restaurants... U komt stressvrij en volledig ontspannen aan in Skopelos.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Volos en Skopelos?

Als u wilt reizen tussen Volos en Skopelos met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries of Aegean Flying Dolphins die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Hellenic Seaways Volos Skopelos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways werd opgericht in 2000 en is gevestigd in Athene, Griekenland. De maatschappij bedient de Griekse eilanden en de Egeïsche regio. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Volos-Skopelos vergelijken en een Hellenic Seaways ticket tussen Volos en Skopelos boeken. Hellenic Seaways verzorgt 14 overtochten per week naar Skopelos vanuit Volos en de reistijd is 2 uur 50 min. Meer informatie over Hellenic Seaways
2 uur 50 min
14 overtochten per week
Sea Jets Volos Skopelos
Sea Jets
Sea Jets is een Griekse scheepvaartmaatschappij die in 1989 is opgericht. Zij exploiteert ongeveer 140 routes tussen Piraeus en Kreta en de Cycladen-archipel. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Volos-Skopelos vergelijken en een Sea Jets ticket tussen Volos en Skopelos boeken. Meer informatie over Sea Jets
Anes Ferries Volos Skopelos
Anes Ferries
Anes Ferries is een veerbootmaatschappij gevestigd in Venetië, Italië. Het biedt overtochten naar verschillende bestemmingen in Italië, Kroatië en Albanië. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Volos-Skopelos vergelijken en een Anes Ferries ticket tussen Volos en Skopelos boeken. Anes Ferries verzorgt 4 overtochten per week naar Skopelos vanuit Volos en de reistijd is 4 uur 30 min. Meer informatie over Anes Ferries
4 uur 30 min
4 overtochten per week
Aegean Flying Dolphins Volos Skopelos
Aegean Flying Dolphins
De veerbootmaatschappij Aegean Flying Dolphins verzorgt overtochten in Griekenland en in het bijzonder zeeverbindingen tussen de havens van Volos en Skopelos. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Volos-Skopelos vergelijken en een Aegean Flying Dolphins ticket tussen Volos en Skopelos boeken. Meer informatie over Aegean Flying Dolphins

Waar vertrekken de veerboten in Volos? Waar komen de boten aan in Skopelos?

Haven van vertrek in Volos

Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries of Aegean Flying Dolphins veerboten vertrekken naar Skopelos vanuit de volgende havens in Volos:

Volos
Kaart

Haven van aankomst in Skopelos

De schepen van Aegean Flying Dolphins, Anes Ferries, Sea Jets of Hellenic Seaways komen aan in Skopelos in de volgende havens:

Skopelos
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Volos naar Skopelos gaat, duurt het minstens 2 uur 50 min om de 73 km tussen Volos en Skopelos af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Volos en Skopelos) en de veerbootmaatschappij (Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries en Aegean Flying Dolphins). Momenteel zijn er 3 overtochten per dag van Volos naar Skopelos met de veerboot.

Er zijn 4 scheepvaartmaatschappijen die Volos en Skopelos met elkaar verbinden: Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries en Aegean Flying Dolphins.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins.

Vergelijk, voordat u boekt, de prijzen van Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins op onze website Vivanoda. Vervolgens kunt u uw geselecteerde overtocht gemakkelijk en veilig boeken op de website van onze partner.

Als u uw Volos Skopelos boeking wilt wijzigen of annuleren, kunt u dit eenvoudig doen door contact op te nemen met onze partner die uw boeking beheert. Merk op dat, afhankelijk van de tariefvoorwaarden, sommige tickets niet terugbetaalbaar of wijzigbaar zijn. Het is belangrijk om hiervan op de hoogte te zijn bij het boeken van uw ticket.

Tijdens uw overtocht tussen Volos en Skopelos legt u 73 km af.

Om met de boot van Volos naar Skopelos te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €38 voor de laagste prijs tot €200 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €86.

De eerste ferry vertrekt vanuit Volos om 07:30 naar Skopelos.

De laatste ferry naar Skopelos vertrekt meestal om 14:00 vanuit Volos.

Beleef een Volos naar Skopelos ferry overtocht

Als u nog nooit op een veerboot bent geweest, is het moeilijk voor te stellen hoe een dag op zee tussen Volos en Skopelos eruit zou zien. Daarom zullen wij deze unieke reiservaring beschrijven, van het inschepen in Volos tot het ontschepen in Skopelos, zodat u zich beter kunt inleven in de maritieme wereld van Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries en Aegean Flying Dolphins. U vindt hier ook praktische informatie over Volos en Skopelos.

Instappen in Volos

Voordat u vertrekt op uw Volos Skopelos ferry reis, zijn hier enkele stappen die u moet nemen voordat u aan boord gaat:

  • Aankomsttijd in de haven van Volos / U moet binnen de door Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries of Aegean Flying Dolphins vastgestelde tijd aankomen bij de veerbootterminal van Volos. Na dit tijdstip kan de maatschappij u weigeren aan boord te gaan.
  • Inchecken voor de overtocht Volos - Skopelos / Ga naar de balie van Aegean Flying Dolphins, Anes Ferries, Sea Jets of Hellenic Seaways in de ferry terminal van Volos om in te checken met uw paspoort of ID-kaart en uw reserveringsnummer. Als u met de auto reist, ga dan op de gereserveerde plaatsen staan. Het inchecken gebeurt direct vanuit uw voertuig.
  • Aan boord van de veerboot naar Skopelos / Vanuit de veerbootterminal van Volos wordt u door de uitgezonden gesproken berichten uitgenodigd om aan boord te gaan. Met de auto volgt u de instructies van het personeel van Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries of Aegean Flying Dolphins om aan boord te gaan en uw voertuig aan boord te parkeren.

Aan boord van het schip tussen Volos en Skopelos

Op de schepen van Aegean Flying Dolphins, Anes Ferries, Sea Jets of Hellenic Seaways is er voor elk wat wils. Terwijl sommige mensen geneigd zullen zijn te ontspannen in een gezellige lounge, zullen anderen graag winkelen in de boetieks of eten in het zelfbedieningsrestaurant.

Skopelos is in zicht, ontscheping nabij!

Tot slot vindt u hier wat informatie voor de aankomst van de ferry in Skopelos:

  • Naderen van de haven van Skopelos / Zodra de ferry is aangemeerd, mag u terugkeren naar de garage van het schip. U hoeft zich niet te haasten. Als u wilt wachten, raden wij u aan de binnenkomst in Skopelos Harbour vanaf de buitendekken te bekijken.
  • Als u in een hut zit. / U moet uw hut ongeveer een half uur voor aankomst in Skopelos Harbour verlaten.
  • Verlaat het schip en Skopelos is van u / U kunt uw auto relatief snel uit de enorme garage van de veerboot rijden, zodra de deuren open zijn. Als voetganger stapt u nog sneller uit. In Skopelos komt u waarschijnlijk door een douanecontrole. Eindelijk begint uw verblijf in Skopelos serieus!

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd