Vulcano
Rechtstreekse reis naar Lipari met veerboot
Lipari
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Vulcano naar Lipari?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Vulcano naar Lipari? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Vulcano naar Lipari is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Vulcano naar Lipari stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Vulcano naar Lipari ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Liberty Lines of Siremar, zodat u de Vulcano Lipari ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Liberty Lines of Siremar bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Vulcano naar Lipari te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Vulcano - Lipari

Haven van vertrek
Vulcano
Italië
Eolische Eilanden
Haven van aankomst
Lipari
Italië
Eolische Eilanden
Afstand
6 km
Veerboot maatschappijen
Liberty Lines, Siremar
Frequentie van overtochten
16 overtochten per dag
Minimale overtochttijd
10 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Vulcano Lipari: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Vulcano naar Lipari wilt reizen, variëren de prijzen van €5 voor één persoon als u zonder auto reist tot €60 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Vulcano naar Lipari route is €21. De gemiddelde vaartijd van Vulcano naar Lipari is 18 min. De langzaamste veerboten doen er 25 min over om Lipari te bereiken, terwijl de snelste boten in 10 min in Lipari aankomen. De eerste ferry vertrekt om 07:30 vanuit de haven van Vulcano. De laatste boot naar Lipari verlaat de haven van Vulcano om 19:05.

Gemiddelde prijs van een Vulcano naar Lipari ferry overtocht
€21
Prijsklasse van overtochten Vulcano Lipari (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€5 - €60
Gemiddelde reistijd Vulcano Lipari
18 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Lipari
07:30
Tijd laatste ferry vertrekt naar Lipari
19:05
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Lipari
07:40
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Lipari
19:30

Waarom met de veerboot van Vulcano naar Lipari?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Vulcano naar Lipari kan een handige en aangename optie zijn om in Lipari te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Vulcano naar Lipari een ideale manier van reizen is.

Omdat het de ideale manier is om met uw gezin te reizen!
Er is geen betere manier om met uw gezin tussen Vulcano en Lipari te reizen dan met de veerboot. Alles is eenvoudiger. Zodra u Vulcano verlaat, stelt u zich voor dat uw kinderen het schip verkennen, lange tijd spelen in de speeltuinen of in de videospelletjes en speelhallen (voor tieners), de nieuwste films bekijken in de bioscoop, een gezinsmaaltijd delen in het restaurant, of zich vergapen aan een goochelshow of andere talloze activiteiten. Uw kinderen zullen zich de boottocht van Vulcano naar Lipari nog lang herinneren.
Geniet van de frisse zeelucht
Er bestaat geen twijfel meer over dat zeelucht vele gezondheidsvoordelen heeft. Ga tijdens de overtocht Vulcano-Lipari naar de buitenruimtes van het schip van Liberty Lines of Siremar om diep adem te halen. Een gevoel van welzijn zal zich snel meester van u maken. Zo kunt u vol energie aan uw vakantie in Lipari beginnen.
U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de hoeveelheid bagage
Bij andere vervoermiddelen is de hoeveelheid bagage vaak beperkt tot 1 stuk en moet voor elk extra stuk bagage worden betaald. Wanneer u echter in Vulcano aan boord gaat van een Liberty Lines of Siremar ferry, bent u vrij om zoveel bagage mee te nemen als u wilt, zolang het maar in uw voertuig blijft. Als u als voetganger reist, kunnen de voorwaarden beperkter zijn omdat u uw bagage bij u moet dragen tot u in Lipari aankomt. Het is echter raadzaam om de bemanning van Liberty Lines of Siremar te vragen, omdat er vaak bagagekluizen zijn waar passagiers hun bagage tijdens de overtocht kunnen opbergen.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Vulcano en Lipari?

Als u wilt reizen tussen Vulcano en Lipari met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Liberty Lines of Siremar die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Liberty Lines Vulcano Lipari
Liberty Lines
Liberty Lines werd opgericht in 1992 en is gevestigd in Palermo, Italië. De maatschappij bedient de Siciliaanse eilanden en de havens van Zuid-Italië. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Vulcano-Lipari vergelijken en een Liberty Lines ticket tussen Vulcano en Lipari boeken. Liberty Lines verzorgt 16 overtochten per dag naar Lipari vanuit Vulcano en de reistijd is 10 min. Meer informatie over Liberty Lines
10 min
16 overtochten per dag
Siremar Vulcano Lipari
Siremar
Siremar werd opgericht in 1960 en heeft zijn hoofdkantoor in Milazzo, Italië. Het bedrijf bedient de Eolische eilanden en de havens van Sicilië. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Vulcano-Lipari vergelijken en een Siremar ticket tussen Vulcano en Lipari boeken. Meer informatie over Siremar

Waar vertrekken de veerboten in Vulcano? Waar komen de boten aan in Lipari?

Haven van vertrek in Vulcano

Liberty Lines of Siremar veerboten vertrekken naar Lipari vanuit de volgende havens in Vulcano:

Vulcano
Kaart

Haven van aankomst in Lipari

De schepen van Siremar of Liberty Lines komen aan in Lipari in de volgende havens:

Lipari
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Vulcano naar Lipari gaat, duurt het minstens 10 min om de 6 km tussen Vulcano en Lipari af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Vulcano en Lipari) en de veerbootmaatschappij (Liberty Lines en Siremar). Momenteel zijn er 16 overtochten per dag van Vulcano naar Lipari met de veerboot.

Er zijn 2 scheepvaartmaatschappijen die Vulcano en Lipari met elkaar verbinden: Liberty Lines en Siremar.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Liberty Lines, Siremar.

Tijdens uw overtocht tussen Vulcano en Lipari legt u 6 km af.

Om met de boot van Vulcano naar Lipari te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €5 voor de laagste prijs tot €60 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €21.

De eerste ferry vertrekt vanuit Vulcano om 07:30 naar Lipari.

De laatste ferry naar Lipari vertrekt meestal om 19:05 vanuit Vulcano.

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd