Vulcano
Rechtstreekse reis naar Panarea met veerboot
Panarea
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Vulcano naar Panarea?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Vulcano naar Panarea? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Vulcano naar Panarea is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Vulcano naar Panarea stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Vulcano naar Panarea ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Liberty Lines of Siremar, zodat u de Vulcano Panarea ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Liberty Lines of Siremar bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Vulcano naar Panarea te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Vulcano - Panarea

Haven van vertrek
Vulcano
Italië
Eolische Eilanden
Haven van aankomst
Panarea
Italië
Eolische Eilanden
Afstand
27 km
Veerboot maatschappijen
Liberty Lines, Siremar
Frequentie van overtochten
4 overtochten per dag
Minimale overtochttijd
1 uur 10 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Vulcano Panarea: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Vulcano naar Panarea wilt reizen, variëren de prijzen van €10 voor één persoon als u zonder auto reist tot €104 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Vulcano naar Panarea route is €34. De gemiddelde vaartijd van Vulcano naar Panarea is 2 uur 1 min. De langzaamste veerboten doen er 3 uur 25 min over om Panarea te bereiken, terwijl de snelste boten in 50 min in Panarea aankomen. De eerste ferry vertrekt om 07:50 vanuit de haven van Vulcano. De laatste boot naar Panarea verlaat de haven van Vulcano om 17:45.

Gemiddelde prijs van een Vulcano naar Panarea ferry overtocht
€34
Prijsklasse van overtochten Vulcano Panarea (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€10 - €104
Gemiddelde reistijd Vulcano Panarea
2 uur 1 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Panarea
07:50
Tijd laatste ferry vertrekt naar Panarea
17:45
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Panarea
09:05
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Panarea
20:45

Waarom met de veerboot van Vulcano naar Panarea?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Vulcano naar Panarea kan een handige en aangename optie zijn om in Panarea te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Vulcano naar Panarea een ideale manier van reizen is.

Geniet van de frisse zeelucht
De gezondheidsvoordelen van de zee zijn al lang bewezen. Ga tijdens de overtocht Vulcano-Panarea naar de buitenruimtes van het schip van Liberty Lines of Siremar om diep adem te halen. Een gevoel van welzijn zal zich snel meester van u maken. Zo kunt u vol energie aan uw vakantie in Panarea beginnen.
Eindelijk de tijd nemen om te reizen
Alles in onze maatschappij moet snel gaan. Toch zult u met plezier vanuit Vulcano vertrekken op een Liberty Lines of Siremar ferry die de 27 km naar Panarea aflegt aan minder dan 40 km/u. Alle schepen zijn uitgerust met een groot aantal diensten (bar, restaurants, lounges, entertainment, enz...). Misschien heeft u er zelfs spijt van dat u zo snel in Panarea bent aangekomen!
Het is veel minder saai dan in het vliegtuig
Over het algemeen is het vliegtuig de snelste manier om in Panarea of waar dan ook te komen. Maar u zit vast in uw stoel, vastgebonden door uw veiligheidsgordel, en er is bijna geen mogelijkheid om te reizen. Integendeel, op het traject Vulcano-Panarea aan boord van de ferry van Liberty Lines of Siremar hebt u volop mogelijkheden om u te vermaken, rond te lopen op het buitendek en in de zomer zelfs te zonnebaden. Een totaal andere ervaring dan vliegen!

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Vulcano en Panarea?

Als u wilt reizen tussen Vulcano en Panarea met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Liberty Lines of Siremar die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Liberty Lines Vulcano Panarea
Liberty Lines
Liberty Lines werd opgericht in 1992 en is gevestigd in Palermo, Italië. De maatschappij bedient de Siciliaanse eilanden en de havens van Zuid-Italië. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Vulcano-Panarea vergelijken en een Liberty Lines ticket tussen Vulcano en Panarea boeken. Liberty Lines verzorgt 4 overtochten per dag naar Panarea vanuit Vulcano en de reistijd is 1 uur 10 min. Meer informatie over Liberty Lines
1 uur 10 min
4 overtochten per dag
Siremar Vulcano Panarea
Siremar
Siremar werd opgericht in 1960 en heeft zijn hoofdkantoor in Milazzo, Italië. Het bedrijf bedient de Eolische eilanden en de havens van Sicilië. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Vulcano-Panarea vergelijken en een Siremar ticket tussen Vulcano en Panarea boeken. Meer informatie over Siremar

Waar vertrekken de veerboten in Vulcano? Waar komen de boten aan in Panarea?

Haven van vertrek in Vulcano

Liberty Lines of Siremar veerboten vertrekken naar Panarea vanuit de volgende havens in Vulcano:

Vulcano
Kaart

Haven van aankomst in Panarea

De schepen van Siremar of Liberty Lines komen aan in Panarea in de volgende havens:

Panarea
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Vulcano naar Panarea gaat, duurt het minstens 1 uur 10 min om de 27 km tussen Vulcano en Panarea af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Vulcano en Panarea) en de veerbootmaatschappij (Liberty Lines en Siremar). Momenteel zijn er 4 overtochten per dag van Vulcano naar Panarea met de veerboot.

Er zijn 2 scheepvaartmaatschappijen die Vulcano en Panarea met elkaar verbinden: Liberty Lines en Siremar.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Liberty Lines, Siremar.

Tijdens uw overtocht tussen Vulcano en Panarea legt u 27 km af.

Om met de boot van Vulcano naar Panarea te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €10 voor de laagste prijs tot €104 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €34.

De eerste ferry vertrekt vanuit Vulcano om 07:50 naar Panarea.

De laatste ferry naar Panarea vertrekt meestal om 17:45 vanuit Vulcano.

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd