Met de veerboot van Weymouth naar Bretagne

Met de veerboot van Weymouth naar Bretagne is een uitstekende keuze! Weymouth-Bretagne veerboten worden verzorgd door 1 rederijen (Condor Ferries) die de havens van Saint-Malo en Weymouth aandoen.

Om er zeker van te zijn dat u een goedkoop Weymouth Bretagne ticket vindt, raden wij u aan onze zoekmachine te gebruiken, die aanbiedingen, prijzen en dienstregelingen van Condor Ferries vergelijkt.

Veerboot Weymouth Bretagne in cijfers

Landen
Verenigd Koninkrijk
Frankrijk
Aantal havens
2
Aantal veerbootverbindingen
1
Aantal veerbootmaatschappijen
1
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Alle Weymouth Bretagne veerboot routes

Op zoek naar een Weymouth naar Bretagne veerboot? Ontdek de populairste routes waarmee u tussen deze verschillende regio's kunt varen. Of u nu eilanden, historische havens of pittoreske stranden wilt bereiken, veerboten zijn een handige en comfortabele manier om tussen Weymouth en Bretagne te reizen. Comfortabele hutten, restaurants aan boord, bioscopen, kinderactiviteiten... veerboten van Condor Ferries bieden uitstekende faciliteiten en diensten voor het hele gezin.

Om uw ferry reis naar Weymouth of Saint-Malo te plannen, gebruik onze prijsvergelijker om de beste aanbiedingen voor Weymouth Bretagne ferry tickets te vinden die u tijd en geld zullen besparen. Met behulp van onze gemakkelijk te gebruiken prijsvergelijker kunt u aanbiedingen en dienstregelingen vinden van een aantal veerbootmaatschappijen, waaronder Condor Ferries. Er is zeker een deal die bij uw behoeften en budget past. Zoek uit 1 veerboot routes tussen Weymouth en Bretagne!

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken
Veerboot Weymouth Bretagne - Goedkope overtochten en veerboottickets

Gids voor een veerbootreis van Weymouth naar Bretagne

Bretagne: Aankomst per veerboot vanuit Weymouth en verkenning van de regio

Saint-Malo:
Begin uw ontdekkingstocht door Bretagne met de prachtige ommuurde stad Saint-Malo. Wandel langs de stadsmuren en bewonder het adembenemende uitzicht op zee. Verdwaal in de geplaveide straatjes van de oude stad en ontdek de charmante boetiekjes, visrestaurants en traditionele crêperies. Vergeet niet het Château de Saint-Malo te bezoeken, een symbool van de stad.

De Smaragdkust:
Neem vanuit Saint-Malo de weg naar de Smaragdkust. Je zult versteld staan van de schoonheid van de fijne zandstranden, verborgen baaien en steile kliffen. Maak zeker een stop in Dinard, een elegante badplaats met prachtige villa's en weelderige tuinen. Ga verder naar de Pointe du Grouin, een uitzonderlijke natuurlijke site met panoramisch uitzicht op zee.

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

None

None
None
None