Met de veerboot van Weymouth naar Kanaaleilanden

Met de veerboot van Weymouth naar Kanaaleilanden is een uitstekende keuze! Weymouth-Kanaaleilanden veerboten worden verzorgd door 1 rederijen (Condor Ferries) die de havens van Guernsey, Jersey en Weymouth aandoen.

Om er zeker van te zijn dat u een goedkoop Weymouth Kanaaleilanden ticket vindt, raden wij u aan onze zoekmachine te gebruiken, die aanbiedingen, prijzen en dienstregelingen van Condor Ferries vergelijkt.

Veerboot Weymouth Kanaaleilanden in cijfers

Landen
Verenigd Koninkrijk
Aantal havens
3
Aantal veerbootverbindingen
2
Aantal veerbootmaatschappijen
1
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Alle Weymouth Kanaaleilanden veerboot routes

Op zoek naar een Weymouth naar Kanaaleilanden veerboot? Ontdek de populairste routes waarmee u tussen deze verschillende regio's kunt varen. Of u nu eilanden, historische havens of pittoreske stranden wilt bereiken, veerboten zijn een handige en comfortabele manier om tussen Weymouth en Kanaaleilanden te reizen. Comfortabele hutten, restaurants aan boord, bioscopen, kinderactiviteiten... veerboten van Condor Ferries bieden uitstekende faciliteiten en diensten voor het hele gezin.

Om uw ferry reis naar Weymouth, Jersey of Guernsey te plannen, gebruik onze prijsvergelijker om de beste aanbiedingen voor Weymouth Kanaaleilanden ferry tickets te vinden die u tijd en geld zullen besparen. Met behulp van onze gemakkelijk te gebruiken prijsvergelijker kunt u aanbiedingen en dienstregelingen vinden van een aantal veerbootmaatschappijen, waaronder Condor Ferries. Er is zeker een deal die bij uw behoeften en budget past. Zoek uit 2 veerboot routes tussen Weymouth en Kanaaleilanden!

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken
Veerboot Weymouth Kanaaleilanden - Goedkope overtochten en veerboottickets

Gids voor een veerbootreis van Weymouth naar Kanaaleilanden

Kanaaleilanden: Aankomst per veerboot vanuit Weymouth en verkenning van de regio

Vertrekhavens
Er zijn verschillende vertrekhavens naar de Kanaaleilanden. De haven van St Malo in Bretagne, de haven van Granville in Normandië en de haven van Carteret zijn allemaal populaire opties. U kunt ook een veerboot nemen vanuit de haven van Diélette, op een uur rijden van Cherbourg.

Veerbootmaatschappijen
Er zijn verschillende veerbootmaatschappijen die overtochten naar de Kanaaleilanden aanbieden. Condor Ferries is de belangrijkste veerbootmaatschappij, met regelmatige overtochten naar Jersey en Guernsey vanuit St Malo en Granville. Manche Îles Express biedt ook regelmatige diensten naar de eilanden vanuit Granville en Carteret. Beide maatschappijen bieden snelle overtochten, met gemiddelde tijden van 1 tot 2 uur.

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

None

None
None
None