Ydra
Rechtstreekse reis naar Spetses met veerboot
Spetses
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Ydra naar Spetses?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Ydra naar Spetses? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Ydra naar Spetses is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Ydra naar Spetses stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Ydra naar Spetses ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Hellenic Seaways of Alpha Lines, zodat u de Ydra Spetses ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Hellenic Seaways of Alpha Lines bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Ydra naar Spetses te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Ydra - Spetses

Haven van vertrek
Ydra
Griekenland
Haven van aankomst
Spetses
Griekenland
Attica
Afstand
29 km
Veerboot maatschappijen
Hellenic Seaways, Alpha Lines
Frequentie van overtochten
5 overtochten per dag
Minimale overtochttijd
30 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Ydra Spetses: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Ydra naar Spetses wilt reizen, variëren de prijzen van €16 voor één persoon als u zonder auto reist tot €16 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Ydra naar Spetses route is €16. De gemiddelde vaartijd van Ydra naar Spetses is 39 min. De langzaamste veerboten doen er 1 uur over om Spetses te bereiken, terwijl de snelste boten in 30 min in Spetses aankomen. De eerste ferry vertrekt om 10:15 vanuit de haven van Ydra. De laatste boot naar Spetses verlaat de haven van Ydra om 17:45.

Gemiddelde prijs van een Ydra naar Spetses ferry overtocht
€16
Prijsklasse van overtochten Ydra Spetses (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€16 - €16
Gemiddelde reistijd Ydra Spetses
39 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Spetses
10:15
Tijd laatste ferry vertrekt naar Spetses
17:45
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Spetses
10:45
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Spetses
18:20

Waarom met de veerboot van Ydra naar Spetses?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Ydra naar Spetses kan een handige en aangename optie zijn om in Spetses te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Ydra naar Spetses een ideale manier van reizen is.

Het is veel minder saai dan in het vliegtuig
In het algemeen is een reis van Ydra naar Spetses veel sneller per vliegtuig. Maar het is niet altijd prettig om urenlang aan je stoel gekluisterd te zijn. Aan de andere kant, tijdens de Ydra Spetses overtocht op de Alpha Lines of Hellenic Seaways ferry, heeft u alle vrijheid in uw activiteiten, om te eten, te wandelen, te entertainen of te rusten. U zult nooit zoveel vrijheid en vermaak hebben tijdens een vlucht!
Omdat het de ideale manier is om met uw gezin te reizen!
Als u kinderen hebt, is er geen betere manier om als gezin van Ydra naar Spetses te reizen dan met de veerboot. Alles is gemakkelijker. Zodra u Ydra verlaat, stelt u zich voor dat uw kinderen het schip verkennen, lange tijd spelen in de speeltuinen of in de videospelletjes en speelhallen (voor tieners), de nieuwste films bekijken in de bioscoop, een gezinsmaaltijd delen in het restaurant, of zich vergapen aan een goochelshow of andere talloze activiteiten. Aan boord van de veerboot naar Spetses vliegt de tijd sneller voorbij dan u denkt en deze maritieme ervaring tussen Ydra en Spetses zal voor uw kinderen nog lang onvergetelijk blijven.
Uitrusten in een hut
Hoewel het boeken van een hut op de overtocht van Ydra naar Spetses optioneel is, is het een comfort waarvan u moet genieten. Uitgerust met slaapplaatsen, een eigen badkamer en soms zelfs patrijspoorten of balkons, verschillen de hutten niet van echte hotelkamers. Hoewel het gebruik ervan het meest voor de hand ligt bij een nachtelijke overtocht, is het ook heel goed mogelijk om er overdag een te boeken.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Ydra en Spetses?

Als u wilt reizen tussen Ydra en Spetses met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Hellenic Seaways of Alpha Lines die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Hellenic Seaways Ydra Spetses
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways werd opgericht in 2000 en is gevestigd in Athene, Griekenland. De maatschappij bedient de Griekse eilanden en de Egeïsche regio. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Ydra-Spetses vergelijken en een Hellenic Seaways ticket tussen Ydra en Spetses boeken. Hellenic Seaways verzorgt 5 overtochten per dag naar Spetses vanuit Ydra en de reistijd is 30 min. Meer informatie over Hellenic Seaways
30 min
5 overtochten per dag
Alpha Lines Ydra Spetses
Alpha Lines
De veerbootmaatschappij Alpha Lines verzorgt overtochten in Griekenland en in het bijzonder zeeverbindingen tussen de havens van Ydra en Spetses. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Ydra-Spetses vergelijken en een Alpha Lines ticket tussen Ydra en Spetses boeken. Meer informatie over Alpha Lines

Waar vertrekken de veerboten in Ydra? Waar komen de boten aan in Spetses?

Haven van vertrek in Ydra

Hellenic Seaways of Alpha Lines veerboten vertrekken naar Spetses vanuit de volgende havens in Ydra:

Port of Ydra
Kaart

Haven van aankomst in Spetses

De schepen van Alpha Lines of Hellenic Seaways komen aan in Spetses in de volgende havens:

Spetses
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Ydra naar Spetses gaat, duurt het minstens 30 min om de 29 km tussen Ydra en Spetses af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Ydra en Spetses) en de veerbootmaatschappij (Hellenic Seaways en Alpha Lines). Momenteel zijn er 5 overtochten per dag van Ydra naar Spetses met de veerboot.

Er zijn 2 scheepvaartmaatschappijen die Ydra en Spetses met elkaar verbinden: Hellenic Seaways en Alpha Lines.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Hellenic Seaways, Alpha Lines.

Tijdens uw overtocht tussen Ydra en Spetses legt u 29 km af.

Om met de boot van Ydra naar Spetses te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €16 voor de laagste prijs tot €16 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €16.

De eerste ferry vertrekt vanuit Ydra om 10:15 naar Spetses.

De laatste ferry naar Spetses vertrekt meestal om 17:45 vanuit Ydra.

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd