Zakynthos
Rechtstreekse reis naar Kyllini met veerboot
Kyllini
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Zakynthos naar Kyllini?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Zakynthos naar Kyllini? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Zakynthos naar Kyllini is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Zakynthos naar Kyllini stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Zakynthos naar Kyllini ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Ionan Ferries, Ionian Group of Kefalonian Lines, zodat u de Zakynthos Kyllini ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Ionan Ferries, Ionian Group of Kefalonian Lines bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Zakynthos naar Kyllini te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Zakynthos - Kyllini

Haven van vertrek
Zakynthos
Griekenland
Ionische eilanden
Haven van aankomst
Kyllini
Griekenland
West-Griekenland
Afstand
24 km
Veerboot maatschappijen
Ionan Ferries, Ionian Group, Kefalonian Lines
Frequentie van overtochten
3 overtochten per dag
Minimale overtochttijd
1 uur
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Zakynthos Kyllini: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Zakynthos naar Kyllini wilt reizen, variëren de prijzen van €13 voor één persoon als u zonder auto reist tot €64 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Zakynthos naar Kyllini route is €38. De gemiddelde vaartijd van Zakynthos naar Kyllini is 1 uur 15 min. De langzaamste veerboten doen er 1 uur 15 min over om Kyllini te bereiken, terwijl de snelste boten in 1 uur 15 min in Kyllini aankomen. De eerste ferry vertrekt om 05:30 vanuit de haven van Zakynthos. De laatste boot naar Kyllini verlaat de haven van Zakynthos om 19:30.

Gemiddelde prijs van een Zakynthos naar Kyllini ferry overtocht
€38
Prijsklasse van overtochten Zakynthos Kyllini (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€13 - €64
Gemiddelde reistijd Zakynthos Kyllini
1 uur 15 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Kyllini
05:30
Tijd laatste ferry vertrekt naar Kyllini
19:30
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Kyllini
06:45
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Kyllini
20:45

Waarom met de veerboot van Zakynthos naar Kyllini?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Zakynthos naar Kyllini kan een handige en aangename optie zijn om in Kyllini te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Zakynthos naar Kyllini een ideale manier van reizen is.

Voor het comfort van een hut
Hoewel het niet verplicht is om de overtocht van Zakynthos naar Kyllini te maken door een hut te boeken, ontneemt u zichzelf een comfort dat de veerboot als enige vervoersmiddel te bieden heeft. Uitgerust met slaapplaatsen, een eigen badkamer en soms zelfs patrijspoorten of balkons, verschillen de hutten niet van echte hotelkamers. Hoewel het gebruik ervan het meest voor de hand ligt bij een nachtelijke overtocht, is het ook heel goed mogelijk om er overdag een te boeken.
Genieten van het ongelooflijke uitzicht op zee
Telkens als wij op vakantie gaan aan de kust, zoeken wij het beste uitzicht op zee. Tijdens de overtocht naar Zakynthos Kyllini, of u nu aan dek bent, dineert in het restaurant of ontspant in de comfortabele lounges van het schip van Ionan Ferries, Ionian Group of Kefalonian Lines, u zit gewoon op de eerste rij voor het ongelooflijke schouwspel dat de zee biedt. Restaurant, bars, lounges, hutten... het prachtige uitzicht op zee is alomtegenwoordig aan boord van het schip.
Niet moe worden, anders dan in de auto
Vanwege de verhoogde alertheid die nodig is om een auto te besturen op lange trajecten, is autorijden vermoeiend. De overtocht naar Zakynthos Kyllini is het tegenovergestelde! Veerboten van Ionan Ferries, Ionian Group of Kefalonian Lines zijn ontworpen met ruimtes voor ontspanning of vermaak: lounges of hutten, solarium buiten, bars en restaurants... U komt stressvrij en volledig ontspannen aan in Kyllini.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Zakynthos en Kyllini?

Als u wilt reizen tussen Zakynthos en Kyllini met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Ionan Ferries, Ionian Group of Kefalonian Lines die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Ionan Ferries Zakynthos Kyllini
Ionan Ferries
De veerbootmaatschappij Ionan Ferries verzorgt overtochten in Griekenland en in het bijzonder zeeverbindingen tussen de havens van Zakynthos en Kyllini. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Zakynthos-Kyllini vergelijken en een Ionan Ferries ticket tussen Zakynthos en Kyllini boeken. Meer informatie over Ionan Ferries
Ionian Group Zakynthos Kyllini
Ionian Group
De veerbootmaatschappij Ionian Group verzorgt overtochten in Griekenland en in het bijzonder zeeverbindingen tussen de havens van Zakynthos en Kyllini. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Zakynthos-Kyllini vergelijken en een Ionian Group ticket tussen Zakynthos en Kyllini boeken. Meer informatie over Ionian Group
Kefalonian Lines Zakynthos Kyllini
Kefalonian Lines
De veerbootmaatschappij Kefalonian Lines verzorgt overtochten in Griekenland en in het bijzonder zeeverbindingen tussen de havens van Zakynthos en Kyllini. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Zakynthos-Kyllini vergelijken en een Kefalonian Lines ticket tussen Zakynthos en Kyllini boeken. Kefalonian Lines verzorgt 3 overtochten per dag naar Kyllini vanuit Zakynthos en de reistijd is 1 uur. Meer informatie over Kefalonian Lines
1 uur
3 overtochten per dag

Waar vertrekken de veerboten in Zakynthos? Waar komen de boten aan in Kyllini?

Haven van vertrek in Zakynthos

Ionan Ferries, Ionian Group of Kefalonian Lines veerboten vertrekken naar Kyllini vanuit de volgende havens in Zakynthos:

Zakynthos
Kaart

Haven van aankomst in Kyllini

De schepen van Kefalonian Lines, Ionian Group of Ionan Ferries komen aan in Kyllini in de volgende havens:

Kyllini
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Zakynthos naar Kyllini gaat, duurt het minstens 1 uur om de 24 km tussen Zakynthos en Kyllini af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Zakynthos en Kyllini) en de veerbootmaatschappij (Ionan Ferries, Ionian Group en Kefalonian Lines). Momenteel zijn er 3 overtochten per dag van Zakynthos naar Kyllini met de veerboot.

Er zijn 3 scheepvaartmaatschappijen die Zakynthos en Kyllini met elkaar verbinden: Ionan Ferries, Ionian Group en Kefalonian Lines.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Ionan Ferries, Ionian Group, Kefalonian Lines.

Vergelijk, voordat u boekt, de prijzen van Ionan Ferries, Ionian Group, Kefalonian Lines op onze website Vivanoda. Vervolgens kunt u uw geselecteerde overtocht gemakkelijk en veilig boeken op de website van onze partner.

Als u uw Zakynthos Kyllini boeking wilt wijzigen of annuleren, kunt u dit eenvoudig doen door contact op te nemen met onze partner die uw boeking beheert. Merk op dat, afhankelijk van de tariefvoorwaarden, sommige tickets niet terugbetaalbaar of wijzigbaar zijn. Het is belangrijk om hiervan op de hoogte te zijn bij het boeken van uw ticket.

Tijdens uw overtocht tussen Zakynthos en Kyllini legt u 24 km af.

Om met de boot van Zakynthos naar Kyllini te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €13 voor de laagste prijs tot €64 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €38.

De eerste ferry vertrekt vanuit Zakynthos om 05:30 naar Kyllini.

De laatste ferry naar Kyllini vertrekt meestal om 19:30 vanuit Zakynthos.

Beleef een Zakynthos naar Kyllini ferry overtocht

Als dit uw eerste keer is op een veerboot, is het niet eenvoudig om u voor te stellen hoe een overtocht over zee van Zakynthos naar Kyllini eruit ziet. Daarom zullen wij deze unieke reiservaring beschrijven, van het inschepen in Zakynthos tot het ontschepen in Kyllini, zodat u zich beter kunt inleven in de maritieme wereld van Ionan Ferries, Ionian Group en Kefalonian Lines. U vindt hier ook praktische informatie over Zakynthos en Kyllini.

Instappen in Zakynthos

Hier zijn de stappen om in te schepen voordat uw Zakynthos Kyllini ferry reis begint:

  • Aanmelding in de haven van Zakynthos / U moet rekening houden met een bepaalde tijd (controleer dit bij Ionan Ferries, Ionian Group of Kefalonian Lines) vóór de werkelijke vertrektijd van het schip om aan te komen bij de veerbootterminal van Zakynthos. Na deze termijn mag de maatschappij u weigeren.
  • Inchecken voor de overtocht Zakynthos - Kyllini / In Zakynthos presenteert u uw identiteitspapieren (paspoort of CNI) en het boekingsnummer bij de loketten van Kefalonian Lines, Ionian Group of Ionan Ferries in de veerbootterminal van Zakynthos. Met de auto is het proces hetzelfde, maar dan rechtstreeks vanuit de instapstroken. U blijft in uw voertuig.
  • Aan boord van de veerboot naar Kyllini / In de veerbootterminal van Zakynthos worden informatieve berichten uitgezonden om u uit te nodigen aan boord te gaan. Met de auto volgt u de instructies van het personeel van Ionan Ferries, Ionian Group of Kefalonian Lines om aan boord te gaan en uw voertuig aan boord te parkeren.

Leven aan boord van de veerboot tussen Zakynthos en Kyllini

Aan boord van het schip van Kefalonian Lines, Ionian Group of Ionan Ferries kunt u uw activiteiten kiezen op basis van uw voorkeuren! Sommige reizigers zullen willen ontspannen in de privacy van een hut, terwijl anderen zullen genieten van de bars, restaurants, spelletjes en winkels.

Ontschepen in Kyllini

Hier vindt u informatie voor de ontscheping in Kyllini:

  • De veerboot vaart de haven van Kyllini binnen / U krijgt pas toegang tot de garage als de boot is afgemeerd. U hoeft zich niet te haasten. In de tussentijd adviseren wij u om vanaf het buitendek te genieten van de aankomst in Kyllini.
  • Ontruim uw hut. / U moet uw hut ongeveer een half uur voor aankomst in Kyllini Harbour verlaten.
  • Verlaat het schip en Kyllini is van u / Zodra de garagedeuren open zijn, gaat het verlaten van het schip vrij snel. Voetgangers stappen nog sneller uit. In Kyllini komt u waarschijnlijk door een douanecontrole. Verlaat eindelijk de haven en Kyllini wacht op u!

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd