Aanbevolen route
Amsterdam
Rechtstreekse reis naar Vilnius met vliegtuig
Vilnius
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Amsterdam
Reizen met de trein, bus, carpooling naar Brussel
Brussel
Reizen met de vliegtuig naar Vilnius
Vilnius
Prijzen zoeken
Amsterdam
Reizen met de bus, carpooling naar Bremen
Bremen
Reizen met de vliegtuig naar Vilnius
Vilnius
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Amsterdam naar Vilnius?

Bent u van plan om van Vilnius naar Amsterdam te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Amsterdam naar Vilnius te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Amsterdam en Vilnius, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (Eurostar, Thalys, Deutsche Bahn, Blablabus of ALSA) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Amsterdam en Vilnius, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Amsterdam Vilnius reis te plannen.

Voor uw reis van Amsterdam naar Vilnius heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Amsterdam naar Vilnius

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Amsterdam naar Vilnius, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Amsterdam Vilnius per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Amsterdam Vilnius ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Amsterdam Vilnius met het vliegtuig

Dagelijks zijn er veel vluchten tussen Amsterdam en Vilnius, een snelle en handige optie voor reizigers. Als u haast heeft, is vliegen de snelste manier om in recordtijd in Vilnius te komen.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Amsterdam naar Vilnius te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Amsterdam Vilnius

Stad van vertrek
Amsterdam
Nederland
Stad van bestemming
Vilnius
Litouwen
Afstand
1367 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met vliegtuig
Zoek naar tickets voor Amsterdam Vilnius
Zoeken naar accommodatie in Vilnius
Plan uw reis van Amsterdam naar Vilnius gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Amsterdam naar Vilnius gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Amsterdam en Vilnius vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals Eurostar, Thalys, Deutsche Bahn, Blablabus of ALSA om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Amsterdam en Vilnius met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Amsterdam en Vilnius

Voordelen en nadelen van vliegen van Amsterdam naar Vilnius?
Snelheid Vliegen tussen Amsterdam en Vilnius is de snelste manier om de 1367 km tussen Amsterdam en Vilnius af te leggen.
Keuze van luchtvaartmaatschappijen Er zijn veel luchtvaartmaatschappijen die vluchten uitvoeren van Amsterdam naar Vilnius, zowel rechtstreeks als met een tussenstop, zodat reizigers een ruime keuze hebben.
Nadelen voor het milieu Vluchten naar Amsterdam Vilnius hebben een negatief effect op het milieu vanwege de uitstoot van broeikasgassen, aangezien vliegen een van de meest vervuilende vervoerswijzen is.
Prijzen Vliegtickets van Amsterdam naar Vilnius kunnen duurder zijn dan trein- of bustickets, vooral tijdens drukke periodes (feestdagen, weekends, enz.).
Veiligheidscontroles Reizigers naar Vilnius moeten vaak vroeg aankomen op de luchthaven van Amsterdam vanwege de strenge veiligheidscontroles.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Amsterdam naar Vilnius?
Diensten aan boord Moderne bussen tussen Amsterdam en Vilnius zijn meestal uitgerust met comfortabele stoelen, airconditioning, gratis WiFi, stopcontacten en toiletten.
Prijzen Bustickets van Amsterdam naar Vilnius zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Vilnius (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Amsterdam en Vilnius, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Comfort Bussen tussen Amsterdam en Vilnius kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Reistijd Bussen van Amsterdam naar Vilnius zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Vilnius om de afstand van 1367 km af te leggen.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Amsterdam naar Vilnius?
Comfort Treinen tussen Amsterdam en Vilnius bieden over het algemeen meer beenruimte en extra comfort voor passagiers.
Bereikbaarheid Treinstations in Amsterdam of Vilnius liggen in het centrum van de stad, waardoor u gemakkelijk andere vervoersmiddelen kunt gebruiken om het stadscentrum te bereiken.
Snelheid Treinen van Amsterdam naar Vilnius zijn vaak veel sneller dan bussen of auto's.
Kosten Treintickets Amsterdam-Vilnius kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Flexibiliteit De treintijden van Amsterdam Vilnius kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.

Waar beginnen in Amsterdam? Waar kom ik aan in Vilnius?

Amsterdam vertrek busstations

Amsterdam Stadionplein
Kaart
Amsterdam
Kaart
Zeeburg, P&R Coach Park at Zuiderzeeweg
Kaart
Amsterdam Radarweg 1043
Kaart
Amsterdam Europaboulevard P18
Kaart

Vertrekstations in Amsterdam

Amsterdam Centraal
Kaart
Schiphol
Kaart

Vertrekluchthavens in Amsterdam

Amsterdam-Schiphol
Kaart

Vilnius aankomst luchthavens

Vilnius
Kaart
Zoek naar tickets voor Amsterdam Vilnius
Zoeken naar accommodatie in Vilnius

3 tips om goedkoper te reizen tussen Amsterdam en Vilnius

Heeft u besloten om van Amsterdam naar Vilnius te reizen en bent u op zoek naar manieren om geld te besparen op uw reisticket? Hier zijn 3 handige tips om geld te besparen op uw reis. Of u nu per bus, trein of vliegtuig reist, deze tips helpen u de beste tarieven te vinden voor uw reis van Amsterdam naar Vilnius.

  • 1. Vergelijk prijzen
    Het gebruik van Vivanoda is een geweldige manier om de beste prijzen te vinden voor uw reis van Amsterdam naar Vilnius. Hiermee kunt u de tarieven van verschillende vervoerders in één zoekopdracht vergelijken en de beste prijs voor uw verblijf in Vilnius vinden.
  • 2. Vermijd extra's
    Sommige extra's, zoals eten en drinken tijdens de reis van Amsterdam naar Vilnius, kunnen duur zijn en zijn niet altijd nodig voor een korte reis. Om geld te besparen, probeer snacks of drankjes te plannen voordat u naar Vilnius vertrekt, en gebruik gratis alternatieven voor entertainment, zoals het lezen van een boek.
  • 3. Vergelijk vervoersmiddelen
    Het kan een goed idee zijn om de verschillende beschikbare vervoerswijzen te vergelijken om geld te besparen op uw reis van Amsterdam naar Vilnius. Vliegen of de trein nemen lijkt misschien de snelste optie om in Vilnius te komen, maar carpoolen of de bus nemen zijn vaak goedkopere alternatieven. Houd ook rekening met de lengte van de reis en de route om de voordeligste oplossing te vinden die het beste bij uw behoeften past.

Bus Amsterdam Vilnius

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Amsterdam-Vilnius varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Amsterdam naar Vilnius op Vivanoda.

Bussen tussen Amsterdam en Vilnius bieden meestal toiletten voor passagiers aan boord, maar het is altijd raadzaam om dit voor de reis bij de vervoerder na te vragen. In ieder geval zijn er pauzes bij benzinestations langs de snelweg.

De meeste bussen tussen Amsterdam en Vilnius zijn nieuw en hebben meestal stopcontacten aan boord om apparaten op te laden, maar dit kan per vervoerder verschillen.

Het annulerings- en wijzigingsbeleid kan per busmaatschappij verschillen, dus het is belangrijk om de voorwaarden te controleren wanneer u boekt. In de meeste gevallen brengt het annuleren of wijzigen van uw Amsterdam-Vilnius busticket extra kosten met zich mee.

Bij de meeste vervoerders kunt u online stoelen reserveren voor een bus Amsterdam-Vilnius. Vaak zijn er kosten aan verbonden.

Amsterdam-Vilnius bussen zijn over het algemeen uitgerust met airconditioning om het de passagiers comfortabel te houden, vooral in de zomer wanneer de temperaturen hoog zijn.

Busmaatschappijen Amsterdam Vilnius

Blablabus
Blablabus
ALSA
ALSA
Eurolines
Eurolines
FlixBus
FlixBus
CityBusExpress
CityBusExpress
Zoek naar buskaartjes Amsterdam Vilnius

Treinen Amsterdam Vilnius

Passagiers kunnen natuurlijk bagage meenemen in de trein van Amsterdam naar Vilnius. Er is geen gewichtslimiet, maar sommige spoorwegmaatschappijen beperken de hoeveelheid bagage die u mag meenemen en vragen een toeslag. Anderzijds moet de grootte van de bagage redelijk zijn, aangezien de ruimte in de trein vaak beperkt is.

Treintickets van Amsterdam naar Vilnius kunnen worden gerestitueerd of omgewisseld, maar zijn meestal duurder. De goedkoopste tickets zijn niet restitueerbaar en niet omwisselbaar.

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Amsterdam naar Vilnius reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Amsterdam en Vilnius.

Om de beste aanbiedingen voor treintickets tussen Amsterdam en Vilnius te krijgen, is het aan te raden vooraf te boeken, flexibel met de dienstregeling om te gaan en de ticketprijzen met Vivanoda te vergelijken.

Treinen tussen Amsterdam en Vilnius zijn uitgerust met stopcontacten en gratis WiFi voor passagiers. In de meeste wagons zijn stopcontacten beschikbaar, terwijl de Wi-Fi-verbinding in sommige gebieden onstabiel kan zijn.

Het is aanbevolen om uw treinticket van Amsterdam naar Vilnius ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Treinmaatschappijen van Amsterdam naar Vilnius

Eurostar
Eurostar
Thalys
Thalys
Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
PKP Intercity
PKP Intercity
Zoek naar treintickets Amsterdam Vilnius

Vluchten Amsterdam Vilnius

Luchtvaartmaatschappijen Amsterdam Vilnius

Air Malta
Air Malta
Air Serbia
Air Serbia
Air Baltic
Air Baltic
Air Lituanica
Air Lituanica
Czech Airlines
Czech Airlines
KLM
KLM
Easyjet
Easyjet
Transavia.com
Transavia.com
LOT Polish Airlines
LOT Polish Airlines
Brussels Airlines
Brussels Airlines
Ryanair
Ryanair
Zoek naar vluchten Amsterdam Vilnius
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd