Aanbevolen route
Stuttgart
Rechtstreekse reis naar Krefeld met carpooling, trein
Krefeld
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Stuttgart
Reizen met de trein, vlucht, carpooling, bus naar Dusseldorf
Dusseldorf
Reizen met de carpooling, trein naar Krefeld
Krefeld
Prijzen zoeken
Stuttgart
Reizen met de bus, trein, carpooling naar Keulen
Keulen
Reizen met de trein, carpooling naar Krefeld
Krefeld
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Stuttgart naar Krefeld?

Bent u van plan om van Stuttgart naar Krefeld te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Stuttgart naar Krefeld te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Stuttgart en Krefeld, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (NordWestBahn, Deutsche Bahn, ÖBB, FlixBus of ADAC PostBus) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Stuttgart en Krefeld, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Stuttgart Krefeld reis te plannen.

Voor uw reis van Stuttgart naar Krefeld heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Stuttgart naar Krefeld

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Stuttgart naar Krefeld, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Stuttgart Krefeld per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Stuttgart Krefeld ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Vluchten Stuttgart Krefeld

Dagelijks zijn er veel vluchten tussen Stuttgart en Krefeld, een snelle en handige optie voor reizigers. Als u haast heeft, is vliegen de snelste manier om in recordtijd in Krefeld te komen.

Carpoolen Stuttgart Krefeld

Carpoolen tussen Stuttgart en Krefeld is perfect als u in goed gezelschap naar Krefeld wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Stuttgart of Krefeld kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Stuttgart naar Krefeld te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Stuttgart Krefeld

Stad van vertrek
Stuttgart
Duitsland
Baden-Württemberg
Stad van bestemming
Krefeld
Duitsland
Noord-Rijnland-Westfalen
Afstand
340 km
Directe verbinding
Geen directe verbinding met een vervoermiddel
Zoek naar tickets voor Stuttgart Krefeld
Zoeken naar accommodatie in Krefeld
Plan uw reis van Stuttgart naar Krefeld gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Stuttgart naar Krefeld gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Stuttgart en Krefeld vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals NordWestBahn, Deutsche Bahn, ÖBB, FlixBus of ADAC PostBus om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Stuttgart en Krefeld met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Stuttgart en Krefeld

Voordelen en nadelen van vliegen van Stuttgart naar Krefeld?
Snelheid Vliegen tussen Stuttgart en Krefeld is de snelste manier om de 340 km tussen Stuttgart en Krefeld af te leggen.
Keuze van luchtvaartmaatschappijen Er zijn veel luchtvaartmaatschappijen die vluchten uitvoeren van Stuttgart naar Krefeld, zowel rechtstreeks als met een tussenstop, zodat reizigers een ruime keuze hebben.
Prijzen Vliegtickets van Stuttgart naar Krefeld kunnen duurder zijn dan trein- of bustickets, vooral tijdens drukke periodes (feestdagen, weekends, enz.).
Veiligheidscontroles Reizigers naar Krefeld moeten vaak vroeg aankomen op de luchthaven van Stuttgart vanwege de strenge veiligheidscontroles.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Stuttgart naar Krefeld?
Prijzen Bustickets van Stuttgart naar Krefeld zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Krefeld (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Stuttgart en Krefeld, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Comfort Bussen tussen Stuttgart en Krefeld kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Reistijd Bussen van Stuttgart naar Krefeld zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Krefeld om de afstand van 340 km af te leggen.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Stuttgart naar Krefeld?
Snelheid Treinen van Stuttgart naar Krefeld zijn vaak veel sneller dan bussen of auto's.
Comfort Treinen tussen Stuttgart en Krefeld bieden over het algemeen meer beenruimte en extra comfort voor passagiers.
Kosten Treintickets Stuttgart-Krefeld kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Flexibiliteit De treintijden van Stuttgart Krefeld kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Stuttgart naar Krefeld?
Vriendelijkheid Carpoolen tussen Stuttgart en Krefeld is vaak prettiger en vriendelijker dan andere vervoerswijzen, vooral als u de reis deelt met leuke mensen.
Voordelig Carpoolen van Stuttgart naar Krefeld is vaak de voordeligste manier van reizen.
Betrouwbaarheid U moet vertrouwen op de punctualiteit en betrouwbaarheid van de chauffeur voor uw reis Stuttgart Krefeld. Ze zijn niet altijd op tijd.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Stuttgart naar Krefeld kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.

Waar beginnen in Stuttgart? Waar kom ik aan in Krefeld?

Stuttgart vertrek busstations

Stuttgart Airport
Kaart
Stuttgart Obertürkheim
Kaart

Vertrekstations in Stuttgart

Stuttgart Hbf
Kaart

Vertrekluchthavens in Stuttgart

Echterdingen
Kaart

Krefeld aankomst busstations

Krefeld
Kaart

Krefeld Aankomst Stations

Krefeld Hbf
Kaart
Krefeld-Oppum
Kaart
Krefeld-Hohenbudberg Chempark
Kaart
Krefeld-Linn
Kaart
Krefeld-Uerdingen
Kaart
Zoek naar tickets voor Stuttgart Krefeld
Zoeken naar accommodatie in Krefeld

Bus Stuttgart Krefeld

De duur van de busreis tussen Stuttgart en Krefeld varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Krefeld rijden.

De meeste bussen tussen Stuttgart en Krefeld zijn nieuw en hebben meestal stopcontacten aan boord om apparaten op te laden, maar dit kan per vervoerder verschillen.

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Stuttgart-Krefeld varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Stuttgart naar Krefeld op Vivanoda.

Passagiers mogen over het algemeen bagage meenemen in de bus Stuttgart-Krefeld, maar het is belangrijk om het gewicht en de afmetingen te controleren bij de vervoerder. Ook het aantal stuks bagage is vaak beperkt.

Busmaatschappijen Stuttgart Krefeld

FlixBus
FlixBus
ADAC PostBus
ADAC PostBus
Onebus
Onebus
DeinBus
DeinBus
Zoek naar buskaartjes Stuttgart Krefeld

Treinen Stuttgart Krefeld

Het is aanbevolen om uw treinticket van Stuttgart naar Krefeld ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Stuttgart naar Krefeld reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Stuttgart en Krefeld.

De gemiddelde reistijd van Stuttgart naar Krefeld hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Krefeld zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Passagiers kunnen natuurlijk bagage meenemen in de trein van Stuttgart naar Krefeld. Er is geen gewichtslimiet, maar sommige spoorwegmaatschappijen beperken de hoeveelheid bagage die u mag meenemen en vragen een toeslag. Anderzijds moet de grootte van de bagage redelijk zijn, aangezien de ruimte in de trein vaak beperkt is.

Treinmaatschappijen van Stuttgart naar Krefeld

NordWestBahn
NordWestBahn
Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
ÖBB
ÖBB
Zoek naar treintickets Stuttgart Krefeld

Vluchten Stuttgart Krefeld

Luchtvaartmaatschappijen Stuttgart Krefeld

Air Berlin
Air Berlin
Lufthansa
Lufthansa
Zoek naar vluchten Stuttgart Krefeld

Carpoolen Stuttgart Krefeld

De duur van een carpool reis tussen Stuttgart en Krefeld is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Stuttgart naar Krefeld zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Stuttgart naar Krefeld, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Stuttgart en Krefeld, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

Carpoolen wordt over het algemeen beschouwd als een veilige optie voor reizen tussen Stuttgart en Krefeld. Het is echter belangrijk om de recensies en beoordelingen van chauffeurs te controleren voordat u een reis boekt. Het is ook aan te raden om uw persoonlijke gegevens alleen te delen met mensen die u vertrouwt.

Carpool platform Stuttgart Krefeld

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Stuttgart Krefeld
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd