Aanbevolen route
Stuttgart
Reizen met de trein, vlucht, bus, carpooling naar Dusseldorf
Dusseldorf
Reizen met de trein, bus, carpooling naar Essen
Essen
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Stuttgart
Rechtstreekse reis naar Essen met bus, trein, carpooling
Essen
Prijzen zoeken
Stuttgart
Reizen met de trein, vlucht, carpooling, bus naar Frankfurt am Main
Frankfurt am Main
Reizen met de trein, carpooling, bus naar Essen
Essen
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Stuttgart naar Essen?

Bent u van plan om van Stuttgart naar Essen te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Stuttgart naar Essen te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Stuttgart en Essen, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (Deutsche Bahn, EuroBahn, HKX, FlixBus of ADAC PostBus) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Stuttgart en Essen, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Stuttgart Essen reis te plannen.

Voor uw reis van Stuttgart naar Essen heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Stuttgart naar Essen

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Stuttgart naar Essen, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Stuttgart Essen per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Stuttgart Essen ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Vluchten Stuttgart Essen

Dagelijks zijn er veel vluchten tussen Stuttgart en Essen, een snelle en handige optie voor reizigers. Als u haast heeft, is vliegen de snelste manier om in recordtijd in Essen te komen.

Carpoolen Stuttgart Essen

Carpoolen tussen Stuttgart en Essen is perfect als u in goed gezelschap naar Essen wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Stuttgart of Essen kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Stuttgart naar Essen te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Stuttgart Essen

Stad van vertrek
Stuttgart
Duitsland
Baden-Württemberg
Stad van bestemming
Essen
Duitsland
Noord-Rijnland-Westfalen
Afstand
336 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met bus, trein en carpooling
Zoek naar tickets voor Stuttgart Essen
Zoeken naar accommodatie in Essen
Plan uw reis van Stuttgart naar Essen gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Stuttgart naar Essen gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Stuttgart en Essen vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals Deutsche Bahn, EuroBahn, HKX, FlixBus of ADAC PostBus om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Stuttgart en Essen met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Stuttgart en Essen

Voordelen en nadelen van reizen per bus van Stuttgart naar Essen?
Prijzen Bustickets van Stuttgart naar Essen zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Essen (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Diensten aan boord Moderne bussen tussen Stuttgart en Essen zijn meestal uitgerust met comfortabele stoelen, airconditioning, gratis WiFi, stopcontacten en toiletten.
Comfort Bussen tussen Stuttgart en Essen kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Reistijd Bussen van Stuttgart naar Essen zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Essen om de afstand van 336 km af te leggen.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Stuttgart naar Essen?
Voordelig Carpoolen van Stuttgart naar Essen is vaak de voordeligste manier van reizen.
Milieuvriendelijk Door een auto te delen met iemand anders vermindert u de milieubelasting van een reis van Stuttgart naar Essen.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Stuttgart naar Essen kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.
Comfort U moet de ruimte in de auto delen met andere passagiers tijdens de hele reis van Stuttgart naar Essen.
Voordelen en nadelen van vliegen van Stuttgart naar Essen?
Snelheid Vliegen tussen Stuttgart en Essen is de snelste manier om de 336 km tussen Stuttgart en Essen af te leggen.
Keuze van luchtvaartmaatschappijen Er zijn veel luchtvaartmaatschappijen die vluchten uitvoeren van Stuttgart naar Essen, zowel rechtstreeks als met een tussenstop, zodat reizigers een ruime keuze hebben.
Prijzen Vliegtickets van Stuttgart naar Essen kunnen duurder zijn dan trein- of bustickets, vooral tijdens drukke periodes (feestdagen, weekends, enz.).
Nadelen voor het milieu Vluchten naar Stuttgart Essen hebben een negatief effect op het milieu vanwege de uitstoot van broeikasgassen, aangezien vliegen een van de meest vervuilende vervoerswijzen is.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Stuttgart naar Essen?
Landschappen Treinen tussen Stuttgart en Essen bieden vaak een adembenemend landschap tijdens de reis.
Comfort Treinen tussen Stuttgart en Essen bieden over het algemeen meer beenruimte en extra comfort voor passagiers.
Kosten Treintickets Stuttgart-Essen kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Flexibiliteit De treintijden van Stuttgart Essen kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.

Waar beginnen in Stuttgart? Waar kom ik aan in Essen?

Stuttgart vertrek busstations

Stuttgart Airport
Kaart
Stuttgart Obertürkheim
Kaart
Stuttgart Airport
Kaart

Vertrekstations in Stuttgart

Stuttgart Hbf
Kaart

Vertrekluchthavens in Stuttgart

Echterdingen
Kaart

Essen aankomst busstations

Essen
Kaart
Essen
Kaart

Essen Aankomst Stations

Essen Hbf
Kaart
Essen West
Kaart
Essen-Frohnhausen
Kaart
Essen-Steele
Kaart
Essen-Steele Ost
Kaart
Essen-Altenessen
Kaart
Essen-Eiberg
Kaart
Essen Stadtwald
Kaart
Essen Süd
Kaart
Essen-Hügel
Kaart
Essen-Werden
Kaart
None
None
Zoek naar tickets voor Stuttgart Essen
Zoeken naar accommodatie in Essen

Bus Stuttgart Essen

Het annulerings- en wijzigingsbeleid kan per busmaatschappij verschillen, dus het is belangrijk om de voorwaarden te controleren wanneer u boekt. In de meeste gevallen brengt het annuleren of wijzigen van uw Stuttgart-Essen busticket extra kosten met zich mee.

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Stuttgart-Essen varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Stuttgart naar Essen op Vivanoda.

Passagiers mogen over het algemeen bagage meenemen in de bus Stuttgart-Essen, maar het is belangrijk om het gewicht en de afmetingen te controleren bij de vervoerder. Ook het aantal stuks bagage is vaak beperkt.

De meeste bussen tussen Stuttgart en Essen zijn nieuw en hebben meestal stopcontacten aan boord om apparaten op te laden, maar dit kan per vervoerder verschillen.

Busmaatschappijen Stuttgart Essen

FlixBus
FlixBus
ADAC PostBus
ADAC PostBus
Onebus
Onebus
DeinBus
DeinBus
Zoek naar buskaartjes Stuttgart Essen

Treinen Stuttgart Essen

Er zijn kortingen voor kinderen, studenten en senioren die met de trein van Stuttgart naar Essen reizen, die variëren afhankelijk van het type ticket en de leeftijd van de persoon. Wanneer u uw leeftijd invult in uw zoekopdracht bij Vivanoda, wordt bij de getoonde prijzen rekening gehouden met eventuele leeftijdskortingen.

Treintickets van Stuttgart naar Essen kunnen worden gerestitueerd of omgewisseld, maar zijn meestal duurder. De goedkoopste tickets zijn niet restitueerbaar en niet omwisselbaar.

Het is aanbevolen om uw treinticket van Stuttgart naar Essen ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Stuttgart naar Essen reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Stuttgart en Essen.

Treinmaatschappijen van Stuttgart naar Essen

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
EuroBahn
EuroBahn
HKX
HKX
FlixTrain
FlixTrain
ÖBB
ÖBB
SBB CFF FFS
SBB CFF FFS
Zoek naar treintickets Stuttgart Essen

Vluchten Stuttgart Essen

Luchtvaartmaatschappijen Stuttgart Essen

Air Berlin
Air Berlin
Lufthansa
Lufthansa
Zoek naar vluchten Stuttgart Essen

Carpoolen Stuttgart Essen

Het is mogelijk om op het laatste moment een carpool te boeken, maar dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van chauffeurs en de vraag naar de reis. Het is aan te raden om uw carpool vooraf te boeken om uw reis te garanderen.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Stuttgart naar Essen zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Stuttgart naar Essen, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Het aantal beschikbare zitplaatsen in een carpool van Stuttgart naar Essen hangt af van de chauffeur en het type voertuig dat gebruikt wordt. Over het algemeen kan een chauffeur tussen de 1 en 4 zitplaatsen aanbieden.

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Stuttgart en Essen, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

Carpool platform Stuttgart Essen

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Stuttgart Essen
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd