Aanbevolen route
Stuttgart
Reizen met de trein, bus, vlucht, carpooling naar Dusseldorf
Dusseldorf
Reizen met de bus, trein, carpooling naar Bochum
Bochum
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Stuttgart
Rechtstreekse reis naar Bochum met bus, carpooling, trein
Bochum
Prijzen zoeken
Stuttgart
Reizen met de vlucht, trein, carpooling, bus naar Frankfurt am Main
Frankfurt am Main
Reizen met de trein, carpooling, bus naar Bochum
Bochum
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Stuttgart naar Bochum?

Bent u van plan om van Stuttgart naar Bochum te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Stuttgart naar Bochum te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Stuttgart en Bochum, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (Deutsche Bahn, ÖBB, FlixTrain, FlixBus of ADAC PostBus) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Stuttgart en Bochum, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Stuttgart Bochum reis te plannen.

Voor uw reis van Stuttgart naar Bochum heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Stuttgart naar Bochum

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Stuttgart naar Bochum, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Stuttgart Bochum per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Stuttgart Bochum ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Vluchten Stuttgart Bochum

Dagelijks zijn er veel vluchten tussen Stuttgart en Bochum, een snelle en handige optie voor reizigers. Als u haast heeft, is vliegen de snelste manier om in recordtijd in Bochum te komen.

Carpoolen Stuttgart Bochum

Carpoolen tussen Stuttgart en Bochum is perfect als u in goed gezelschap naar Bochum wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Stuttgart of Bochum kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Stuttgart naar Bochum te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Stuttgart Bochum

Stad van vertrek
Stuttgart
Duitsland
Baden-Württemberg
Stad van bestemming
Bochum
Duitsland
Noord-Rijnland-Westfalen
Afstand
332 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met bus, carpooling en trein
Zoek naar tickets voor Stuttgart Bochum
Zoeken naar accommodatie in Bochum
Plan uw reis van Stuttgart naar Bochum gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Stuttgart naar Bochum gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Stuttgart en Bochum vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals Deutsche Bahn, ÖBB, FlixTrain, FlixBus of ADAC PostBus om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Stuttgart en Bochum met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Stuttgart en Bochum

Voordelen en nadelen van reizen per trein van Stuttgart naar Bochum?
Landschappen Treinen tussen Stuttgart en Bochum bieden vaak een adembenemend landschap tijdens de reis.
Bereikbaarheid Treinstations in Stuttgart of Bochum liggen in het centrum van de stad, waardoor u gemakkelijk andere vervoersmiddelen kunt gebruiken om het stadscentrum te bereiken.
Flexibiliteit De treintijden van Stuttgart Bochum kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Kosten Treintickets Stuttgart-Bochum kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Stuttgart naar Bochum?
Prijzen Bustickets van Stuttgart naar Bochum zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Bochum (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Stuttgart en Bochum, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Reistijd Bussen van Stuttgart naar Bochum zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Bochum om de afstand van 332 km af te leggen.
Comfort Bussen tussen Stuttgart en Bochum kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Stuttgart naar Bochum?
Flexibel Carpoolen van Stuttgart naar Bochum is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Voordelig Carpoolen van Stuttgart naar Bochum is vaak de voordeligste manier van reizen.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Stuttgart naar Bochum kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.
Voordelen en nadelen van vliegen van Stuttgart naar Bochum?
Keuze van luchtvaartmaatschappijen Er zijn veel luchtvaartmaatschappijen die vluchten uitvoeren van Stuttgart naar Bochum, zowel rechtstreeks als met een tussenstop, zodat reizigers een ruime keuze hebben.
Snelheid Vliegen tussen Stuttgart en Bochum is de snelste manier om de 332 km tussen Stuttgart en Bochum af te leggen.
Prijzen Vliegtickets van Stuttgart naar Bochum kunnen duurder zijn dan trein- of bustickets, vooral tijdens drukke periodes (feestdagen, weekends, enz.).
Veiligheidscontroles Reizigers naar Bochum moeten vaak vroeg aankomen op de luchthaven van Stuttgart vanwege de strenge veiligheidscontroles.

Waar beginnen in Stuttgart? Waar kom ik aan in Bochum?

Stuttgart vertrek busstations

Stuttgart Airport
Kaart
Stuttgart Obertürkheim
Kaart
Stuttgart Airport
Kaart

Vertrekstations in Stuttgart

Stuttgart Hbf
Kaart

Vertrekluchthavens in Stuttgart

Echterdingen
Kaart

Bochum aankomst busstations

Bochum, Bahnhof, Wittener Straße
Kaart
Bochum
Kaart

Bochum Aankomst Stations

Bochum Hbf
Kaart
Bochum-Langendreer
Kaart
Bochum-Langendreer West
Kaart
Bochum-Ehrenfeld
Kaart
Bochum-Dahlhausen
Kaart
Zoek naar tickets voor Stuttgart Bochum
Zoeken naar accommodatie in Bochum

Bus Stuttgart Bochum

Bij de meeste vervoerders kunt u online stoelen reserveren voor een bus Stuttgart-Bochum. Vaak zijn er kosten aan verbonden.

De duur van de busreis tussen Stuttgart en Bochum varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Bochum rijden.

De frequentie van vertrekken naar Stuttgart vanuit Bochum varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Bochum, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

Bussen tussen Stuttgart en Bochum bieden meestal toiletten voor passagiers aan boord, maar het is altijd raadzaam om dit voor de reis bij de vervoerder na te vragen. In ieder geval zijn er pauzes bij benzinestations langs de snelweg.

Busmaatschappijen Stuttgart Bochum

FlixBus
FlixBus
ADAC PostBus
ADAC PostBus
Onebus
Onebus
DeinBus
DeinBus
Zoek naar buskaartjes Stuttgart Bochum

Treinen Stuttgart Bochum

Passagiers kunnen natuurlijk bagage meenemen in de trein van Stuttgart naar Bochum. Er is geen gewichtslimiet, maar sommige spoorwegmaatschappijen beperken de hoeveelheid bagage die u mag meenemen en vragen een toeslag. Anderzijds moet de grootte van de bagage redelijk zijn, aangezien de ruimte in de trein vaak beperkt is.

De gemiddelde reistijd van Stuttgart naar Bochum hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Bochum zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Treintickets van Stuttgart naar Bochum kunnen worden gerestitueerd of omgewisseld, maar zijn meestal duurder. De goedkoopste tickets zijn niet restitueerbaar en niet omwisselbaar.

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Stuttgart naar Bochum reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Stuttgart en Bochum.

Treinmaatschappijen van Stuttgart naar Bochum

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
ÖBB
ÖBB
FlixTrain
FlixTrain
SBB CFF FFS
SBB CFF FFS
Abellio
Abellio
Zoek naar treintickets Stuttgart Bochum

Vluchten Stuttgart Bochum

Luchtvaartmaatschappijen Stuttgart Bochum

Air Berlin
Air Berlin
Lufthansa
Lufthansa
Zoek naar vluchten Stuttgart Bochum

Carpoolen Stuttgart Bochum

De duur van een carpool reis tussen Stuttgart en Bochum is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Stuttgart naar Bochum zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Stuttgart naar Bochum, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Het aantal beschikbare zitplaatsen in een carpool van Stuttgart naar Bochum hangt af van de chauffeur en het type voertuig dat gebruikt wordt. Over het algemeen kan een chauffeur tussen de 1 en 4 zitplaatsen aanbieden.

Het is mogelijk om op het laatste moment een carpool te boeken, maar dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van chauffeurs en de vraag naar de reis. Het is aan te raden om uw carpool vooraf te boeken om uw reis te garanderen.

Carpool platform Stuttgart Bochum

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Stuttgart Bochum
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd