Aanbevolen route
Ancona
Rechtstreekse reis naar Durres met veerboot
Durres
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Ancona
Reizen met de carpooling, bus, trein naar Bari
Bari
Reizen met de veerboot naar Durres
Durres
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Ancona naar Durres?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Ancona naar Durres? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Ancona naar Durres is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Ancona naar Durres stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Ancona naar Durres ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Adria Ferries, ANEK Lines, Tirrenia di Navigazione, Ventouris Ferries, European Seaways of Grandi Navi Veloci, zodat u de Ancona Durres ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Adria Ferries bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Ancona naar Durres te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Ancona - Durres

Haven van vertrek
Ancona
Italië
Marken
Haven van aankomst
Durres
Albanië
Afstand
552 km
Veerboot maatschappijen
Adria Ferries, ANEK Lines, Tirrenia di Navigazione, Ventouris Ferries, European Seaways, Grandi Navi Veloci, Adriatica Traghetti
Frequentie van overtochten
5 overtochten per week
Minimale overtochttijd
16 uur
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Ancona Durres: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Ancona naar Durres wilt reizen, variëren de prijzen van €75 voor één persoon als u zonder auto reist tot €442 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Ancona naar Durres route is €186. De gemiddelde vaartijd van Ancona naar Durres is 16 uur 15 min. De langzaamste veerboten doen er 19 uur over om Durres te bereiken, terwijl de snelste boten in 16 uur in Durres aankomen. De eerste ferry vertrekt om 17:00 vanuit de haven van Ancona. De laatste boot naar Durres verlaat de haven van Ancona om 19:00.

Gemiddelde prijs van een Ancona naar Durres ferry overtocht
€186
Prijsklasse van overtochten Ancona Durres (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€75 - €442
Gemiddelde reistijd Ancona Durres
16 uur 15 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Durres
17:00
Tijd laatste ferry vertrekt naar Durres
19:00
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Durres
08:00
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Durres
12:00

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Ancona en Durres?

Als u wilt reizen tussen Ancona en Durres met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Adria Ferries die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Adria Ferries Ancona Durres
Adria Ferries
De veerbootmaatschappij Adria Ferries verzorgt overtochten in Italië en Albanië en in het bijzonder zeeverbindingen tussen de havens van Ancona en Durres. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Ancona-Durres vergelijken en een Adria Ferries ticket tussen Ancona en Durres boeken. Adria Ferries verzorgt 5 overtochten per week naar Durres vanuit Ancona en de reistijd is 16 uur. Meer informatie over Adria Ferries
16 uur
5 overtochten per week

Waar vertrekken de veerboten in Ancona? Waar komen de boten aan in Durres?

Haven van vertrek in Ancona

Adria Ferries veerboten vertrekken naar Durres vanuit de volgende havens in Ancona:

Ancona Molo Wojtyla
Kaart

Haven van aankomst in Durres

De schepen van Adria Ferries komen aan in Durres in de volgende havens:

Durres
Kaart
Andere alternatieve overtochten tussen Ancona en Durres
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Ancona naar Durres gaat, duurt het minstens 16 uur om de 552 km tussen Ancona en Durres af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Ancona en Durres) en de veerbootmaatschappij (Adria Ferries). Momenteel zijn er 5 overtochten per week van Ancona naar Durres met de veerboot.

Er zijn 1 scheepvaartmaatschappijen die Ancona en Durres met elkaar verbinden: Adria Ferries.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Adria Ferries, ANEK Lines, Tirrenia di Navigazione, Ventouris Ferries, European Seaways, Grandi Navi Veloci, Adriatica Traghetti.

Om met de boot van Ancona naar Durres te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €75 voor de laagste prijs tot €442 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €186.

De eerste ferry vertrekt vanuit Ancona om 17:00 naar Durres.

De laatste ferry naar Durres vertrekt meestal om 19:00 vanuit Ancona.

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd