Aanbevolen route
Bari
Rechtstreekse reis naar Durres met veerboot
Durres
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Bari
Reizen met de bus, carpooling, trein naar Ancona
Ancona
Reizen met de veerboot naar Durres
Durres
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Bari naar Durres?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Bari naar Durres? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Bari naar Durres is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Bari naar Durres stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Bari naar Durres ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Adria Ferries, ANEK Lines, Tirrenia di Navigazione, Ventouris Ferries, European Seaways of Grandi Navi Veloci, zodat u de Bari Durres ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Adria Ferries, Adriatica Traghetti, Grandi Navi Veloci, Tirrenia di Navigazione, ANEK Lines of European Seaways bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Bari naar Durres te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Bari - Durres

Haven van vertrek
Bari
Italië
Apulië
Haven van aankomst
Durres
Albanië
Afstand
225 km
Veerboot maatschappijen
Adria Ferries, ANEK Lines, Tirrenia di Navigazione, Ventouris Ferries, European Seaways, Grandi Navi Veloci, Adriatica Traghetti
Frequentie van overtochten
6 overtochten per dag
Minimale overtochttijd
8 uur
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Bari Durres: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Bari naar Durres wilt reizen, variëren de prijzen van €46 voor één persoon als u zonder auto reist tot €240 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Bari naar Durres route is €117. De gemiddelde vaartijd van Bari naar Durres is 9 uur 50 min. De langzaamste veerboten doen er 11 uur over om Durres te bereiken, terwijl de snelste boten in 8 uur in Durres aankomen. De eerste ferry vertrekt om 12:00 vanuit de haven van Bari. De laatste boot naar Durres verlaat de haven van Bari om 23:59.

Gemiddelde prijs van een Bari naar Durres ferry overtocht
€117
Prijsklasse van overtochten Bari Durres (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€46 - €240
Gemiddelde reistijd Bari Durres
9 uur 50 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Durres
12:00
Tijd laatste ferry vertrekt naar Durres
23:59
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Durres
06:30
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Durres
22:00

Waarom met de veerboot van Bari naar Durres?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Bari naar Durres kan een handige en aangename optie zijn om in Durres te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Bari naar Durres een ideale manier van reizen is.

U hoeft zich niet te vervelen aan boord... in tegenstelling tot het vliegtuig
Over het algemeen is het vliegtuig de snelste manier om in Durres of waar dan ook te komen. Maar u zit vast in uw stoel, vastgebonden door uw veiligheidsgordel, en er is bijna geen mogelijkheid om te reizen. Aan de andere kant, tijdens de Bari Durres overtocht op de Ventouris Ferries, European Seaways, ANEK Lines, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci of Adriatica Traghetti ferry, heeft u alle vrijheid in uw activiteiten, om te eten, te wandelen, te entertainen of te rusten. De diensten en de mate van vrijheid tijdens een vlucht zijn radicaal anders!
De tijd nemen wordt een plezier
Het is bekend dat wij in een maatschappij leven waarin alles snel, sneller en sneller moet gaan. Aan boord van een Adria Ferries, Adriatica Traghetti, Grandi Navi Veloci, Tirrenia di Navigazione, ANEK Lines of European Seaways ferry geniet u van een vlotte start vanuit Bari en vaart u met minder dan 40 km/u naar Durres. Alle schepen zijn uitgerust met lounges, restaurants, promenadedekken, en soms nog veel meer... Misschien vindt u uw overtocht Bari-Durres wel iets te kort!
Genieten van het ongelooflijke uitzicht op zee
Wanneer we op vakantie gaan aan zee, zoeken we over het algemeen zoveel mogelijk het uitzicht op zee op (in het restaurant, in het hotel, tijdens een wandeling...). Tijdens de overtocht naar Bari Durres, of u nu aan dek bent, dineert in het restaurant of ontspant in de comfortabele lounges van het schip van Adria Ferries, Adriatica Traghetti, Grandi Navi Veloci, Tirrenia di Navigazione, ANEK Lines of European Seaways, u zit gewoon op de eerste rij voor het ongelooflijke schouwspel dat de zee biedt. Restaurant, bars, lounges, hutten... het prachtige uitzicht op zee is alomtegenwoordig aan boord van het schip.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Bari en Durres?

Als u wilt reizen tussen Bari en Durres met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Adria Ferries, Adriatica Traghetti, Grandi Navi Veloci, Tirrenia di Navigazione, ANEK Lines of European Seaways die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Adria Ferries Bari Durres
Adria Ferries
De veerbootmaatschappij Adria Ferries verzorgt overtochten in Italië en Albanië en in het bijzonder zeeverbindingen tussen de havens van Bari en Durres. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Bari-Durres vergelijken en een Adria Ferries ticket tussen Bari en Durres boeken. Adria Ferries verzorgt 2 overtochten per dag naar Durres vanuit Bari en de reistijd is 8 uur. Meer informatie over Adria Ferries
8 uur
2 overtochten per dag
Adriatica Traghetti Bari Durres
Adriatica Traghetti
De veerbootmaatschappij Adriatica Traghetti verzorgt overtochten in Italië en Albanië en in het bijzonder zeeverbindingen tussen de havens van Bari en Durres. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Bari-Durres vergelijken en een Adriatica Traghetti ticket tussen Bari en Durres boeken. Meer informatie over Adriatica Traghetti
Grandi Navi Veloci Bari Durres
Grandi Navi Veloci
Grandi Navi Veloci is een Italiaanse onderneming en een van de belangrijkste maatschappijen voor passagiersvervoer in het Middellandse-Zeegebied. Zij vaart op Italië (Sicilië en Sardinië), Spanje, Tunesië, Algerije, Frankrijk en Marokko. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Bari-Durres vergelijken en een Grandi Navi Veloci ticket tussen Bari en Durres boeken. Grandi Navi Veloci verzorgt 12 overtochten per week naar Durres vanuit Bari en de reistijd is 9 uur. Meer informatie over Grandi Navi Veloci
9 uur
12 overtochten per week
Tirrenia di Navigazione Bari Durres
Tirrenia di Navigazione
Tirrenia di Navigazione is een veerbootmaatschappij gevestigd in Cagliari, Sardinië. Opgericht in 1946, biedt het overtochten aan naar verschillende bestemmingen in Italië en Sardinië. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Bari-Durres vergelijken en een Tirrenia di Navigazione ticket tussen Bari en Durres boeken. Meer informatie over Tirrenia di Navigazione
ANEK Lines Bari Durres
ANEK Lines
Anek Lines is een Griekse scheepvaartmaatschappij die de route Bari-Durres en andere scheepvaartlijnen tussen Italië en Griekenland en tussen vele Griekse eilanden exploiteert. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Bari-Durres vergelijken en een ANEK Lines ticket tussen Bari en Durres boeken. Meer informatie over ANEK Lines
European Seaways Bari Durres
European Seaways
European Seaways is een in Europa gevestigde veerbootmaatschappij die overtochten aanbiedt naar verschillende landen en regio's. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Bari-Durres vergelijken en een European Seaways ticket tussen Bari en Durres boeken. Meer informatie over European Seaways
Ventouris Ferries Bari Durres
Ventouris Ferries
Ventouris Ferries is een in Griekenland gevestigde veerbootmaatschappij die overtochten aanbiedt naar verschillende bestemmingen in Griekenland, Turkije en Italië. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Bari-Durres vergelijken en een Ventouris Ferries ticket tussen Bari en Durres boeken. Ventouris Ferries verzorgt 13 overtochten per week naar Durres vanuit Bari en de reistijd is 9 uur. Meer informatie over Ventouris Ferries
9 uur
13 overtochten per week

Waar vertrekken de veerboten in Bari? Waar komen de boten aan in Durres?

Haven van vertrek in Bari

Adria Ferries, Adriatica Traghetti, Grandi Navi Veloci, Tirrenia di Navigazione, ANEK Lines of European Seaways veerboten vertrekken naar Durres vanuit de volgende havens in Bari:

Bari Molo San Vito 4
Kaart

Haven van aankomst in Durres

De schepen van Ventouris Ferries, European Seaways, ANEK Lines, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci of Adriatica Traghetti komen aan in Durres in de volgende havens:

Durres
Kaart
Andere alternatieve overtochten tussen Bari en Durres
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Bari naar Durres gaat, duurt het minstens 8 uur om de 225 km tussen Bari en Durres af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Bari en Durres) en de veerbootmaatschappij (Adria Ferries, Adriatica Traghetti, Grandi Navi Veloci, Tirrenia di Navigazione, ANEK Lines en European Seaways). Momenteel zijn er 6 overtochten per dag van Bari naar Durres met de veerboot.

Er zijn 7 scheepvaartmaatschappijen die Bari en Durres met elkaar verbinden: Adria Ferries, Adriatica Traghetti, Grandi Navi Veloci, Tirrenia di Navigazione, ANEK Lines en European Seaways.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Adria Ferries, ANEK Lines, Tirrenia di Navigazione, Ventouris Ferries, European Seaways, Grandi Navi Veloci, Adriatica Traghetti.

Vergelijk, voordat u boekt, de prijzen van Adria Ferries, ANEK Lines, Tirrenia di Navigazione, Ventouris Ferries, European Seaways, Grandi Navi Veloci, Adriatica Traghetti op onze website Vivanoda. Vervolgens kunt u uw geselecteerde overtocht gemakkelijk en veilig boeken op de website van onze partner.

Als u uw Bari Durres boeking wilt wijzigen of annuleren, kunt u dit eenvoudig doen door contact op te nemen met onze partner die uw boeking beheert. Merk op dat, afhankelijk van de tariefvoorwaarden, sommige tickets niet terugbetaalbaar of wijzigbaar zijn. Het is belangrijk om hiervan op de hoogte te zijn bij het boeken van uw ticket.

Tijdens uw overtocht tussen Bari en Durres legt u 225 km af.

Om met de boot van Bari naar Durres te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €46 voor de laagste prijs tot €240 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €117.

De eerste ferry vertrekt vanuit Bari om 12:00 naar Durres.

De laatste ferry naar Durres vertrekt meestal om 23:59 vanuit Bari.

Hoe is de overtocht van Bari naar Durres?

Als u nog nooit op een veerboot bent geweest, is het moeilijk voor te stellen hoe een dag op zee tussen Bari en Durres eruit zou zien. Om u te helpen uzelf beter te verplaatsen in de ervaring van een Bari Durres cruise aan boord van Adria Ferries, ANEK Lines, Tirrenia di Navigazione, Ventouris Ferries, European Seaways of Grandi Navi Veloci, hebben wij de verschillende fasen van de reis van inscheping in Bari tot ontscheping in Durres in kaart gebracht. U vindt hier ook praktische informatie over Bari en Durres.

Instappen in Bari

Voordat uw Bari Durres ferry reis begint, zijn hier de paar stappen om in te schepen:

  • Presentatie in de haven van Bari / U dient ruim van tevoren in de haven van Bari aan te komen. Controleer dit bij uw Ventouris Ferries, European Seaways, ANEK Lines, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci of Adriatica Traghetti maatschappij. Na dit tijdstip kan de maatschappij u weigeren aan boord te gaan.
  • Inchecken voor de overtocht Bari - Durres / Ga naar de balie van Ventouris Ferries, European Seaways, ANEK Lines, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci of Adriatica Traghetti in de ferry terminal van Bari om in te checken met uw paspoort of ID-kaart en uw reserveringsnummer. Als u met de auto reist, ga dan op de gereserveerde plaatsen staan. Het inchecken gebeurt direct vanuit uw voertuig.
  • Aan boord van het schip naar Durres / Vanuit de veerbootterminal van Bari wordt u door de uitgezonden gesproken berichten uitgenodigd om aan boord te gaan. Met de auto volgt u de instructies van het personeel van Adria Ferries, Adriatica Traghetti, Grandi Navi Veloci, Tirrenia di Navigazione, ANEK Lines of European Seaways om aan boord te gaan en uw voertuig aan boord te parkeren.

Aan boord van het schip tussen Bari en Durres

Op de schepen van Ventouris Ferries, European Seaways, ANEK Lines, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci of Adriatica Traghetti is er voor elk wat wils. Sommigen zullen zich willen ontspannen in een van de relaxlounges, anderen zullen optimaal gebruik willen maken van alle diensten aan boord of gewoon genieten van het uitzicht op zee vanaf het scheepsdek.

Durres is in zicht, ontscheping nabij!

Tot slot vindt u hier wat informatie voor de aankomst van de ferry in Durres:

  • Naderen van de haven van Durres / U kunt pas naar uw voertuig terugkeren als de veerboot tot stilstand is gekomen en aan de kade in Durres Harbour is vastgemaakt. Het heeft geen zin u te haasten. Als u wilt wachten, raden wij u aan de binnenkomst in Durres Harbour vanaf de buitendekken te bekijken.
  • Ontruim uw hut. / U moet uw hut ongeveer een half uur voor aankomst in Durres Harbour verlaten.
  • Verlaat het schip en Durres is van u / Het verlaten van de scheepsgarage gaat vrij snel. Als voetganger stapt u nog sneller uit. Een douanecontrole in Durres is niet uitgesloten. Eindelijk begint uw verblijf in Durres serieus!

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd