Aanbevolen route
Ancona
Rechtstreekse reis naar Igoumenitsa met veerboot
Igoumenitsa
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Ancona
Reizen met de veerboot naar Corfu
Corfu
Reizen met de veerboot naar Igoumenitsa
Igoumenitsa
Prijzen zoeken
Ancona
Reizen met de carpooling, trein, bus naar Brindisi
Brindisi
Reizen met de veerboot naar Igoumenitsa
Igoumenitsa
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Ancona naar Igoumenitsa?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Ancona naar Igoumenitsa? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Ancona naar Igoumenitsa is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Ancona naar Igoumenitsa stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Ancona naar Igoumenitsa ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals ANEK Lines, Agoudimos Lines, Kerkyra Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines of European Seaways, zodat u de Ancona Igoumenitsa ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Minoan Lines of Superfast Ferries bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Ancona naar Igoumenitsa te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Ancona - Igoumenitsa

Haven van vertrek
Ancona
Italië
Marken
Haven van aankomst
Igoumenitsa
Griekenland
Epirus
Afstand
723 km
Veerboot maatschappijen
ANEK Lines, Agoudimos Lines, Kerkyra Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, A-Ships Management, Superfast Ferries, Minoan Lines
Frequentie van overtochten
6 overtochten per week
Minimale overtochttijd
16 uur
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Ancona Igoumenitsa: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Ancona naar Igoumenitsa wilt reizen, variëren de prijzen van €91 voor één persoon als u zonder auto reist tot €390 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Ancona naar Igoumenitsa route is €199. De gemiddelde vaartijd van Ancona naar Igoumenitsa is 19 uur 38 min. De langzaamste veerboten doen er 21 uur 30 min over om Igoumenitsa te bereiken, terwijl de snelste boten in 16 uur in Igoumenitsa aankomen. De eerste ferry vertrekt om 13:30 vanuit de haven van Ancona. De laatste boot naar Igoumenitsa verlaat de haven van Ancona om 19:30.

Gemiddelde prijs van een Ancona naar Igoumenitsa ferry overtocht
€199
Prijsklasse van overtochten Ancona Igoumenitsa (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€91 - €390
Gemiddelde reistijd Ancona Igoumenitsa
19 uur 38 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Igoumenitsa
13:30
Tijd laatste ferry vertrekt naar Igoumenitsa
19:30
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Igoumenitsa
06:30
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Igoumenitsa
18:00

Waarom met de veerboot van Ancona naar Igoumenitsa?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Ancona naar Igoumenitsa kan een handige en aangename optie zijn om in Igoumenitsa te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Ancona naar Igoumenitsa een ideale manier van reizen is.

Omdat het de ideale manier is om met uw gezin te reizen!
Er is geen betere manier om met uw gezin tussen Ancona en Igoumenitsa te reizen dan met de veerboot. Alles is gemakkelijker. Zodra u Ancona verlaat, stelt u zich voor dat uw kinderen het schip verkennen, lange tijd spelen in de speeltuinen of in de videospelletjes en speelhallen (voor tieners), de nieuwste films bekijken in de bioscoop, een gezinsmaaltijd delen in het restaurant, of zich vergapen aan een goochelshow of andere talloze activiteiten. Deze boottocht tussen Ancona en Igoumenitsa zal voor uw kinderen een onvergetelijk moment blijven.
Geen zorgen over de reis met uw fiets
In de trein, bus of vliegtuig is het vaak erg ingewikkeld en soms onmogelijk om te reizen met die onhandige metgezel: uw fiets. Op een veerboot heeft u dit probleem niet: uw fiets wordt direct in de enorme garage van het schip geladen. U reist met een gerust hart van Ancona naar Igoumenitsa, zonder angst voor schade aan uw motorfiets. U stapt in Igoumenitsa op uw fiets om van de boot te stappen.
Geniet van zeer attent personeel
Elke minuut van de overtocht Ancona-Igoumenitsa, van inscheping in de haven van Ancona tot ontscheping in Igoumenitsa, staat gekwalificeerd en glimlachend personeel van Minoan Lines of Superfast Ferries tot uw beschikking om u een aangename tijd te bezorgen. Het is gebruikelijk om een informatiebalie op het schip te vinden, meestal op het hoofddek.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Ancona en Igoumenitsa?

Als u wilt reizen tussen Ancona en Igoumenitsa met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Minoan Lines of Superfast Ferries die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Minoan Lines Ancona Igoumenitsa
Minoan Lines
Minoan Lines is een Griekse scheepvaartmaatschappij die in 1972 is opgericht en passagiersvervoer in Griekenland verzorgt. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Ancona-Igoumenitsa vergelijken en een Minoan Lines ticket tussen Ancona en Igoumenitsa boeken. Minoan Lines verzorgt 6 overtochten per week naar Igoumenitsa vanuit Ancona en de reistijd is 16 uur. Meer informatie over Minoan Lines
16 uur
6 overtochten per week
Superfast Ferries Ancona Igoumenitsa
Superfast Ferries
Superfast Ferries, opgericht in 1993, is een Griekse maatschappij die tussen Griekenland en Italië vaart. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Ancona-Igoumenitsa vergelijken en een Superfast Ferries ticket tussen Ancona en Igoumenitsa boeken. Meer informatie over Superfast Ferries

Waar vertrekken de veerboten in Ancona? Waar komen de boten aan in Igoumenitsa?

Haven van vertrek in Ancona

Minoan Lines of Superfast Ferries veerboten vertrekken naar Igoumenitsa vanuit de volgende havens in Ancona:

Ancona Molo Santa Maria
Kaart

Haven van aankomst in Igoumenitsa

De schepen van Superfast Ferries of Minoan Lines komen aan in Igoumenitsa in de volgende havens:

Igoumenitsa
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Ancona naar Igoumenitsa gaat, duurt het minstens 16 uur om de 723 km tussen Ancona en Igoumenitsa af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Ancona en Igoumenitsa) en de veerbootmaatschappij (Minoan Lines en Superfast Ferries). Momenteel zijn er 6 overtochten per week van Ancona naar Igoumenitsa met de veerboot.

Er zijn 2 scheepvaartmaatschappijen die Ancona en Igoumenitsa met elkaar verbinden: Minoan Lines en Superfast Ferries.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door ANEK Lines, Agoudimos Lines, Kerkyra Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, A-Ships Management, Superfast Ferries, Minoan Lines.

Tijdens uw overtocht tussen Ancona en Igoumenitsa legt u 723 km af.

Om met de boot van Ancona naar Igoumenitsa te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €91 voor de laagste prijs tot €390 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €199.

De eerste ferry vertrekt vanuit Ancona om 13:30 naar Igoumenitsa.

De laatste ferry naar Igoumenitsa vertrekt meestal om 19:30 vanuit Ancona.

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd