Aanbevolen route
Athene
Rechtstreekse reis naar Serifos met veerboot
Serifos
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Athene
Reizen met de veerboot naar Sifnos
Sifnos
Reizen met de veerboot naar Serifos
Serifos
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Piraeus (Atene) naar Serifos?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Piraeus (Atene) naar Serifos? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Piraeus (Atene) naar Serifos is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Piraeus (Atene) naar Serifos stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Piraeus (Atene) naar Serifos ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets, Zante Ferries of Aegean Sea Lines, zodat u de Piraeus (Atene) Serifos ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Sea Jets, Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Aegean Sea Lines of Zante Ferries bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Piraeus (Atene) naar Serifos te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Piraeus (Atene) - Serifos

Haven van vertrek
Athene
Griekenland
Attica
Haven van aankomst
Serifos
Griekenland
Cycladen eilanden
Afstand
115 km
Veerboot maatschappijen
Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets, Zante Ferries, Aegean Sea Lines
Frequentie van overtochten
4 overtochten per dag
Minimale overtochttijd
2 uur
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Piraeus (Atene) Serifos: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Piraeus (Atene) naar Serifos wilt reizen, variëren de prijzen van €31 voor één persoon als u zonder auto reist tot €197 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Piraeus (Atene) naar Serifos route is €111. De gemiddelde vaartijd van Piraeus (Atene) naar Serifos is 2 uur 33 min. De langzaamste veerboten doen er 4 uur 35 min over om Serifos te bereiken, terwijl de snelste boten in 2 uur in Serifos aankomen. De eerste ferry vertrekt om 07:00 vanuit de haven van Piraeus (Atene). De laatste boot naar Serifos verlaat de haven van Piraeus (Atene) om 15:50.

Gemiddelde prijs van een Piraeus (Atene) naar Serifos ferry overtocht
€111
Prijsklasse van overtochten Piraeus (Atene) Serifos (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€31 - €197
Gemiddelde reistijd Piraeus (Atene) Serifos
2 uur 33 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Serifos
07:00
Tijd laatste ferry vertrekt naar Serifos
15:50
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Serifos
09:40
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Serifos
17:55

Waarom met de veerboot van Piraeus (Atene) naar Serifos?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Piraeus (Atene) naar Serifos kan een handige en aangename optie zijn om in Serifos te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Piraeus (Atene) naar Serifos een ideale manier van reizen is.

Eindelijk de tijd nemen om te reizen
Wij leven in een maatschappij waarin alles steeds sneller gaat. Toch zult u met plezier vanuit Piraeus (Atene) vertrekken op een Sea Jets, Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Aegean Sea Lines of Zante Ferries ferry die de 115 km naar Serifos aflegt aan minder dan 40 km/u. Alle schepen zijn uitgerust met lounges, restaurants, promenadedekken, en soms nog veel meer... Het is niet onmogelijk dat u vindt dat u te snel in Serifos bent aangekomen, want de ervaring is zo aangenaam!
U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de hoeveelheid bagage
Eén stuk bagage is gratis, voor alle andere moet worden betaald. Dit is vaak de formule die wordt gebruikt wanneer we met andere vervoersmiddelen reizen, wat heel vaak leidt tot een aanzienlijke verhoging van de rekening. Voor de overtocht van Piraeus (Atene) naar Serifos hoeft u geen toeslag te betalen, zolang al uw bagage in uw auto zit. Als u als voetganger reist, kunnen de voorwaarden beperkter zijn omdat u uw bagage bij u moet dragen tot u in Serifos aankomt. Het is echter raadzaam om de bemanning van Sea Jets, Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Aegean Sea Lines of Zante Ferries te vragen, omdat er vaak bagagekluizen zijn waar passagiers hun bagage tijdens de overtocht kunnen opbergen.
Geen zorgen over de reis met uw fiets
In de trein, bus of vliegtuig is het vaak erg ingewikkeld en soms onmogelijk om te reizen met die onhandige metgezel: uw fiets. Op een veerboot heeft u dit probleem niet: uw fiets wordt direct in de enorme garage van het schip geladen. U reist met een gerust hart van Piraeus (Atene) naar Serifos, zonder angst voor schade aan uw motorfiets. U vindt hem bij aankomst in Serifos bij het uitstappen.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Piraeus (Atene) en Serifos?

Als u wilt reizen tussen Piraeus (Atene) en Serifos met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Sea Jets, Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Aegean Sea Lines of Zante Ferries die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Sea Jets Piraeus (Atene) Serifos
Sea Jets
Sea Jets is een Griekse scheepvaartmaatschappij die in 1989 is opgericht. Zij exploiteert ongeveer 140 routes tussen Piraeus en Kreta en de Cycladen-archipel. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Piraeus (Atene)-Serifos vergelijken en een Sea Jets ticket tussen Piraeus (Atene) en Serifos boeken. Sea Jets verzorgt 7 overtochten per week naar Serifos vanuit Piraeus (Atene) en de reistijd is 2 uur. Meer informatie over Sea Jets
2 uur
7 overtochten per week
Aegean Speed Lines Piraeus (Atene) Serifos
Aegean Speed Lines
Aegean Speed Lines is een in Griekenland gevestigde veerbootmaatschappij die veerdiensten aanbiedt tussen de Griekse eilanden en havens op het Griekse vasteland. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Piraeus (Atene)-Serifos vergelijken en een Aegean Speed Lines ticket tussen Piraeus (Atene) en Serifos boeken. Aegean Speed Lines verzorgt 13 overtochten per week naar Serifos vanuit Piraeus (Atene) en de reistijd is 2 uur 20 min. Meer informatie over Aegean Speed Lines
2 uur 20 min
13 overtochten per week
Hellenic Seaways Piraeus (Atene) Serifos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways werd opgericht in 2000 en is gevestigd in Athene, Griekenland. De maatschappij bedient de Griekse eilanden en de Egeïsche regio. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Piraeus (Atene)-Serifos vergelijken en een Hellenic Seaways ticket tussen Piraeus (Atene) en Serifos boeken. Meer informatie over Hellenic Seaways
Aegean Sea Lines Piraeus (Atene) Serifos
Aegean Sea Lines
De veerbootmaatschappij Aegean Sea Lines verzorgt overtochten in Griekenland en in het bijzonder zeeverbindingen tussen de havens van Piraeus (Atene) en Serifos. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Piraeus (Atene)-Serifos vergelijken en een Aegean Sea Lines ticket tussen Piraeus (Atene) en Serifos boeken. Meer informatie over Aegean Sea Lines
Zante Ferries Piraeus (Atene) Serifos
Zante Ferries
Zante Ferries is opgericht in 1990 en heeft haar hoofdkantoor in Zakynthos, Griekenland. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Piraeus (Atene)-Serifos vergelijken en een Zante Ferries ticket tussen Piraeus (Atene) en Serifos boeken. Zante Ferries verzorgt 9 overtochten per week naar Serifos vanuit Piraeus (Atene) en de reistijd is 4 uur. Meer informatie over Zante Ferries
4 uur
9 overtochten per week

Waar vertrekken de veerboten in Piraeus (Atene)? Waar komen de boten aan in Serifos?

Haven van vertrek in Piraeus (Atene)

Sea Jets, Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Aegean Sea Lines of Zante Ferries veerboten vertrekken naar Serifos vanuit de volgende havens in Piraeus (Atene):

Athens Piraeus E1
Kaart
Athens Piraeus E6
Kaart

Haven van aankomst in Serifos

De schepen van Zante Ferries, Aegean Sea Lines, Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines of Sea Jets komen aan in Serifos in de volgende havens:

Serifos
Kaart
Serifos
Kaart
Andere alternatieve overtochten tussen Piraeus (Atene) en Serifos
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Piraeus (Atene) naar Serifos gaat, duurt het minstens 2 uur om de 115 km tussen Piraeus (Atene) en Serifos af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Piraeus (Atene) en Serifos) en de veerbootmaatschappij (Sea Jets, Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Aegean Sea Lines en Zante Ferries). Momenteel zijn er 4 overtochten per dag van Piraeus (Atene) naar Serifos met de veerboot.

Er zijn 5 scheepvaartmaatschappijen die Piraeus (Atene) en Serifos met elkaar verbinden: Sea Jets, Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Aegean Sea Lines en Zante Ferries.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets, Zante Ferries, Aegean Sea Lines.

Vergelijk, voordat u boekt, de prijzen van Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets, Zante Ferries, Aegean Sea Lines op onze website Vivanoda. Vervolgens kunt u uw geselecteerde overtocht gemakkelijk en veilig boeken op de website van onze partner.

Als u uw Piraeus (Atene) Serifos boeking wilt wijzigen of annuleren, kunt u dit eenvoudig doen door contact op te nemen met onze partner die uw boeking beheert. Merk op dat, afhankelijk van de tariefvoorwaarden, sommige tickets niet terugbetaalbaar of wijzigbaar zijn. Het is belangrijk om hiervan op de hoogte te zijn bij het boeken van uw ticket.

Tijdens uw overtocht tussen Piraeus (Atene) en Serifos legt u 115 km af.

Om met de boot van Piraeus (Atene) naar Serifos te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €31 voor de laagste prijs tot €197 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €111.

De eerste ferry vertrekt vanuit Piraeus (Atene) om 07:00 naar Serifos.

De laatste ferry naar Serifos vertrekt meestal om 15:50 vanuit Piraeus (Atene).

Beleef een Piraeus (Atene) naar Serifos ferry overtocht

Als dit uw eerste keer is op een veerboot, is het niet eenvoudig om u voor te stellen hoe een overtocht over zee van Piraeus (Atene) naar Serifos eruit ziet. Daarom zullen wij deze unieke reiservaring beschrijven, van het inschepen in Piraeus (Atene) tot het ontschepen in Serifos, zodat u zich beter kunt inleven in de maritieme wereld van Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets, Zante Ferries en Aegean Sea Lines. U vindt hier ook praktische informatie over Piraeus (Atene) en Serifos.

Vertrek vanuit Piraeus (Atene) met de veerboot

Voordat uw Piraeus (Atene) Serifos ferry reis begint, zijn hier de paar stappen om in te schepen:

  • Aanmelding in de haven van Piraeus (Atene) / U dient ruim van tevoren in de haven van Piraeus (Atene) aan te komen. Controleer dit bij uw Zante Ferries, Aegean Sea Lines, Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines of Sea Jets maatschappij. Na deze termijn mag de maatschappij u weigeren.
  • Inchecken voor de overtocht Piraeus (Atene) - Serifos / In de Piraeus (Atene) ferry terminal, zoek naar de Sea Jets, Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Aegean Sea Lines of Zante Ferries balies en toon uw paspoort en boekingsnummer. Met de auto is het proces hetzelfde, maar dan rechtstreeks vanuit de instapstroken. U blijft in uw voertuig.
  • Aan boord van de veerboot naar Serifos / In de veerbootterminal van Piraeus (Atene) worden informatieve berichten uitgezonden om u uit te nodigen aan boord te gaan. In uw voertuig gaat het personeel van Sea Jets, Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Aegean Sea Lines of Zante Ferries regel voor regel aan boord. Wacht geduldig op uw beurt.

Overtocht van Piraeus (Atene) naar Serifos: aan boord van het schip...

Tijdens de overtocht kan iedereen naar eigen inzicht gebruik maken van de diensten op het Sea Jets, Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Aegean Sea Lines of Zante Ferries schip. Sommigen zullen zich willen ontspannen in een van de relaxlounges, anderen zullen optimaal gebruik willen maken van alle diensten aan boord of gewoon genieten van het uitzicht op zee vanaf het scheepsdek.

Ontschepen in Serifos

Tot slot vindt u hier wat informatie voor de aankomst van de ferry in Serifos:

  • De haven van Serifos is in zicht / U kunt de garage pas bereiken op uitnodiging van de bemanning. U hoeft zich niet te haasten. In de tussentijd adviseren wij u om vanaf het buitendek te genieten van de aankomst in Serifos.
  • Als u in een hut zit. / Als u in een comfortabele hut van Piraeus (Atene) naar Serifos bent gereisd, moet u ongeveer een half uur voor aankomst in Serifos uw hut verlaten.
  • Het schip verlaten en Serifos verkennen / Het verlaten van de scheepsgarage gaat vrij snel. Voetgangers stappen nog sneller uit. Een douanecontrole in Serifos is niet uitgesloten. Eindelijk is uw vakantie in Serifos begonnen!

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd