Aanbevolen route
Bari
Rechtstreekse reis naar Igoumenitsa met veerboot
Igoumenitsa
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Bari
Reizen met de veerboot naar Corfu
Corfu
Reizen met de veerboot naar Igoumenitsa
Igoumenitsa
Prijzen zoeken
Bari
Reizen met de trein, carpooling, bus naar Brindisi
Brindisi
Reizen met de veerboot naar Igoumenitsa
Igoumenitsa
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Bari naar Igoumenitsa?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Bari naar Igoumenitsa? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Bari naar Igoumenitsa is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Bari naar Igoumenitsa stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Bari naar Igoumenitsa ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals ANEK Lines, Agoudimos Lines, Kerkyra Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines of European Seaways, zodat u de Bari Igoumenitsa ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Ventouris Ferries of Superfast Ferries bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Bari naar Igoumenitsa te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Bari - Igoumenitsa

Haven van vertrek
Bari
Italië
Apulië
Haven van aankomst
Igoumenitsa
Griekenland
Epirus
Afstand
341 km
Veerboot maatschappijen
ANEK Lines, Agoudimos Lines, Kerkyra Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, A-Ships Management, Ventouris Ferries, Superfast Ferries
Frequentie van overtochten
6 overtochten per week
Minimale overtochttijd
12 uur 30 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Bari Igoumenitsa: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Bari naar Igoumenitsa wilt reizen, variëren de prijzen van €47 voor één persoon als u zonder auto reist tot €285 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Bari naar Igoumenitsa route is €132. De gemiddelde vaartijd van Bari naar Igoumenitsa is 10 uur 2 min. De langzaamste veerboten doen er 11 uur 46 min over om Igoumenitsa te bereiken, terwijl de snelste boten in 8 uur 30 min in Igoumenitsa aankomen. De eerste ferry vertrekt om 13:30 vanuit de haven van Bari. De laatste boot naar Igoumenitsa verlaat de haven van Bari om 23:59.

Gemiddelde prijs van een Bari naar Igoumenitsa ferry overtocht
€132
Prijsklasse van overtochten Bari Igoumenitsa (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€47 - €285
Gemiddelde reistijd Bari Igoumenitsa
10 uur 2 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Igoumenitsa
13:30
Tijd laatste ferry vertrekt naar Igoumenitsa
23:59
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Igoumenitsa
05:30
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Igoumenitsa
23:00

Waarom met de veerboot van Bari naar Igoumenitsa?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Bari naar Igoumenitsa kan een handige en aangename optie zijn om in Igoumenitsa te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Bari naar Igoumenitsa een ideale manier van reizen is.

Geen zorgen over de reis met uw fiets
In de trein, bus of vliegtuig is het vaak erg ingewikkeld en soms onmogelijk om te reizen met die onhandige metgezel: uw fiets. Op een veerboot heeft u dit probleem niet: uw fiets wordt direct in de enorme garage van het schip geladen. U laat hem daar voor de duur van de overtocht Bari-Igoumenitsa in alle veiligheid achter, zonder vrees voor beschadiging. U stapt in Igoumenitsa op uw fiets om van de boot te stappen.
De tijd nemen wordt een plezier
Wij leven in een maatschappij waarin alles steeds sneller gaat. Aan boord van een Ventouris Ferries of Superfast Ferries ferry geniet u van een vlotte start vanuit Bari en vaart u met minder dan 40 km/u naar Igoumenitsa. Alle schepen zijn uitgerust met lounges, restaurants, promenadedekken, en soms nog veel meer... Misschien vindt u uw overtocht Bari-Igoumenitsa wel iets te kort!
Omdat het de ideale manier is om met uw gezin te reizen!
Er is geen betere manier om met uw gezin tussen Bari en Igoumenitsa te reizen dan met de veerboot. Alles is gemakkelijker. Zodra u Bari verlaat, stelt u zich voor dat uw kinderen het schip verkennen, lange tijd spelen in de speeltuinen of in de videospelletjes en speelhallen (voor tieners), de nieuwste films bekijken in de bioscoop, een gezinsmaaltijd delen in het restaurant, of zich vergapen aan een goochelshow of andere talloze activiteiten. Aan boord van de veerboot naar Igoumenitsa vliegt de tijd sneller voorbij dan u denkt en deze maritieme ervaring tussen Bari en Igoumenitsa zal voor uw kinderen nog lang onvergetelijk blijven.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Bari en Igoumenitsa?

Als u wilt reizen tussen Bari en Igoumenitsa met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Ventouris Ferries of Superfast Ferries die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Ventouris Ferries Bari Igoumenitsa
Ventouris Ferries
Ventouris Ferries is een in Griekenland gevestigde veerbootmaatschappij die overtochten aanbiedt naar verschillende bestemmingen in Griekenland, Turkije en Italië. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Bari-Igoumenitsa vergelijken en een Ventouris Ferries ticket tussen Bari en Igoumenitsa boeken. Ventouris Ferries verzorgt 6 overtochten per week naar Igoumenitsa vanuit Bari en de reistijd is 12 uur 30 min. Meer informatie over Ventouris Ferries
12 uur 30 min
6 overtochten per week
Superfast Ferries Bari Igoumenitsa
Superfast Ferries
Superfast Ferries, opgericht in 1993, is een Griekse maatschappij die tussen Griekenland en Italië vaart. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Bari-Igoumenitsa vergelijken en een Superfast Ferries ticket tussen Bari en Igoumenitsa boeken. Meer informatie over Superfast Ferries

Waar vertrekken de veerboten in Bari? Waar komen de boten aan in Igoumenitsa?

Haven van vertrek in Bari

Ventouris Ferries of Superfast Ferries veerboten vertrekken naar Igoumenitsa vanuit de volgende havens in Bari:

Bari Molo San Vito 4
Kaart
Bari Banchina Deposito Franco
Kaart

Haven van aankomst in Igoumenitsa

De schepen van Superfast Ferries of Ventouris Ferries komen aan in Igoumenitsa in de volgende havens:

Igoumenitsa
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Bari naar Igoumenitsa gaat, duurt het minstens 12 uur 30 min om de 341 km tussen Bari en Igoumenitsa af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Bari en Igoumenitsa) en de veerbootmaatschappij (Ventouris Ferries en Superfast Ferries). Momenteel zijn er 6 overtochten per week van Bari naar Igoumenitsa met de veerboot.

Er zijn 2 scheepvaartmaatschappijen die Bari en Igoumenitsa met elkaar verbinden: Ventouris Ferries en Superfast Ferries.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door ANEK Lines, Agoudimos Lines, Kerkyra Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, A-Ships Management, Ventouris Ferries, Superfast Ferries.

Tijdens uw overtocht tussen Bari en Igoumenitsa legt u 341 km af.

Om met de boot van Bari naar Igoumenitsa te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €47 voor de laagste prijs tot €285 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €132.

De eerste ferry vertrekt vanuit Bari om 13:30 naar Igoumenitsa.

De laatste ferry naar Igoumenitsa vertrekt meestal om 23:59 vanuit Bari.

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd