Met de veerboot van Bastia naar Ligurië

Met de veerboot van Bastia naar Ligurië is een uitstekende keuze! Bastia-Ligurië veerboten worden verzorgd door 2 rederijen (Moby Lines of Corsica Ferries) die de havens van Savona, Genua en Bastia aandoen.

Om er zeker van te zijn dat u een goedkoop Bastia Ligurië ticket vindt, raden wij u aan onze zoekmachine te gebruiken, die aanbiedingen, prijzen en dienstregelingen van Moby Lines en Corsica Ferries vergelijkt.

Veerboot Bastia Ligurië in cijfers

Landen
Frankrijk
Italië
Aantal overtochten
5 overtochten per dag
Aantal havens
3
Aantal veerbootverbindingen
2
Aantal veerbootmaatschappijen
2
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Alle Bastia Ligurië veerboot routes

Op zoek naar een Bastia naar Ligurië veerboot? Ontdek de populairste routes waarmee u tussen deze verschillende regio's kunt varen. Of u nu eilanden, historische havens of pittoreske stranden wilt bereiken, veerboten zijn een handige en comfortabele manier om tussen Bastia en Ligurië te reizen. Comfortabele hutten, restaurants aan boord, bioscopen, kinderactiviteiten... veerboten van Corsica Ferries of Moby Lines bieden uitstekende faciliteiten en diensten voor het hele gezin.

Om uw ferry reis naar Bastia, Genua of Savona te plannen, gebruik onze prijsvergelijker om de beste aanbiedingen voor Bastia Ligurië ferry tickets te vinden die u tijd en geld zullen besparen. Met behulp van onze gemakkelijk te gebruiken prijsvergelijker kunt u aanbiedingen en dienstregelingen vinden van een aantal veerbootmaatschappijen, waaronder Moby Lines of Corsica Ferries. Er is zeker een deal die bij uw behoeften en budget past. Zoek uit 2 veerboot routes tussen Bastia en Ligurië!

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken
Veerboot Bastia Ligurië - Goedkope overtochten en veerboottickets

Gids voor een veerbootreis van Bastia naar Ligurië

Ligurië: Aankomst per veerboot vanuit Bastia en verkenning van de regio

Genua, de hoofdstad van Ligurië, is een uitstekend startpunt om de regio te verkennen. Begin je bezoek in de oude stad, bekend als het 'centro storico'. Verdwaal in de smalle straatjes en ontdek de vele historische paleizen, kerken en levendige pleinen. Mis de kathedraal van San Lorenzo niet, een meesterwerk van gotische architectuur, en het Palazzo Ducale, een prachtig renaissancepaleis.

Als je het historische centrum hebt verkend, ga dan naar de beroemde promenade, Via Garibaldi. In deze majestueuze straat vind je weelderige paleizen uit de tijd van de Republiek Genua. In sommige ervan zijn nu musea gevestigd, zoals het Palazzo Bianco en het Palazzo Rosso, met een indrukwekkende collectie kunstwerken.

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

None

None
None
None