Boot naar Genua

Wilt u met de veerboot naar Genua? Op zoek naar informatie en veerboottickets naar Genua? Vivanoda helpt u de beste aanbiedingen te vinden voor ferries naar Genua vanuit alle 11 de havens, waaronder Olbia, Porto Torres, Tanger, Barcelona, Palermo, Tunis, Bastia en Ajaccio. Er zijn in totaal 10 veerbootroutes die worden verzorgd door Moby Lines, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci, CTN Tunisia Ferries en Algérie Ferries.

De lijnen van Algérie Ferries, CTN Tunisia Ferries, Grandi Navi Veloci, Tirrenia di Navigazione en Moby Lines naar Genua hebben een frequentie van ongeveer 10 overtochten per dag.

De langste overtocht is ongeveer 57 uur op de route Tanger - Genua (1575 km km afstand) en de snelste op de route Bastia - Genua (194 km afstand) met een duur van 7 uur 20 min.

Statistieken van de ferryhaven van Genua

Landen
Italië
Marokko
Spanje
Tunesië
Frankrijk
Algerije
Aantal overtochten
10 overtochten per dag
Aantal havens
11
Aantal veerbootverbindingen
10
Aantal veerbootmaatschappijen
5
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Aanbevolen veerboot routes naar Genua

Hier zijn de snelste en langste populaire veerbootroutes naar Genua en die met de hoogste frequentie van overtochten.

Tips voor goedkopere en betere veerbootreizen naar Genua

U maakt de juiste keuze door te kiezen voor de ferry naar Genua. Dit vervoermiddel heeft onmiskenbare voordelen: comfortabel, ontspannend, zuinig... Hier volgen enkele tips om geld te besparen op uw overtocht naar Genua en in de beste omstandigheden te reizen:

Reizen naar Genua bij nacht
In de vroege ochtend aankomen in Genua is geen slecht idee. U bespaart uzelf een nacht in een hotel en krijgt wat rust terwijl u naar uw bestemming reist.
Neem alles wat u nodig hebt mee aan boord
Tijdens de gehele overtocht kunt u niet terugkeren naar uw voertuig. U moet er dus aan denken alles mee te nemen wat u nodig hebt als u in Skikda, Arbatax, Ajaccio, Bastia, Tunis of Palermo aan boord gaat.
Kom niet te laat aan boord in Genua
In Olbia, Porto Torres, Tanger, Barcelona, Palermo of Tunis moet u ten minste 1 uur voor vertrek in de haven inchecken. Controleer de dienstregeling bij Algérie Ferries, CTN Tunisia Ferries, Grandi Navi Veloci, Tirrenia di Navigazione en Moby Lines.

Alle ferry overtochten naar de haven van Genua

Wat is een betere manier om uw reis naar Genua te beginnen dan met een ferry overtocht? De veerboten van Moby Lines, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci, CTN Tunisia Ferries en Algérie Ferries naar Genua bieden een comfortabel en betaalbaar alternatief voor reizigers die de lange wachtrijen en vervelende instapprocedures op luchthavens willen vermijden. Bovendien kunt u uw auto of motor meenemen aan boord, zodat u Genua en omgeving in alle vrijheid kunt verkennen zodra u aankomt.

Met een ruime keuze aan veerbootmaatschappijen en routes vanuit Olbia, Porto Torres, Tanger, Barcelona, Palermo of Tunis naar Genua, kunt u via ons tariefvergelijkingsplatform de beste aanbiedingen voor overtochten naar Genua vinden voor uw budget en voorkeuren. U hoeft alleen maar te zoeken!

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Waar is de veerboot terminal in Genua?

Ponte Andrea Doria
De ferry terminal Ponte Andrea Doria ligt op 1.6 km van het centrum van Genua.
Kaart
Ponte Colombo
De ferry terminal Ponte Colombo ligt op 1.7 km van het centrum van Genua.
Kaart
Ponte Assereto
De ferry terminal Ponte Assereto ligt op 1.7 km van het centrum van Genua.
Kaart

FAQ's over veerboten naar Genua

Om met de veerboot naar Genua te gaan, kunt u vertrekken vanuit 11 havens in 6 landen: Olbia, Porto Torres, Tanger, Barcelona, Palermo, Tunis, Bastia en Ajaccio.

Veerbootdiensten naar Genua worden uitgevoerd door 5 veerbootmaatschappijen: Moby Lines, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci, CTN Tunisia Ferries en Algérie Ferries

De dienstregeling van de ferry naar Genua kan aanzienlijk variëren, afhankelijk van de tijd van het jaar en de veerbootmaatschappij (Moby Lines, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci, CTN Tunisia Ferries of Algérie Ferries). Wij raden u sterk aan om op Vivanoda te zoeken naar de dienstregeling.

Dit hangt af van de route die u wilt afleggen. De kortste overtocht op de route Bastia - Genua duurt 7 uur 20 min, terwijl de langste overtocht van Tanger - Genua bijna 57 uur duurt.

De prijs van een overtocht naar Genua varieert sterk, afhankelijk van of u met de auto, te voet of met de fiets reist en van de tijd van het jaar. Vivanoda helpt u de beste aanbiedingen te vinden van Moby Lines, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci, CTN Tunisia Ferries en Algérie Ferries naar Genua.

Veerboten naar Genua - Vergelijk prijzen en boek overtochten

Veerdienst naar Genua: reisgids

Ontdek het land vanaf de haven van Genua

De keuze van de veerbootmaatschappij hangt af van uw vertrekpunt en uw bestemming in Italië. De belangrijkste veerbootmaatschappijen in Italië zijn Moby, Tirrenia, Grimaldi Lines, Corsica Ferries en SNAV. Zij bieden allemaal regelmatige overtochten naar belangrijke Italiaanse bestemmingen zoals Napels, Venetië, Sicilië en Sardinië. Het is belangrijk om uw veerbootticket van tevoren te boeken, vooral in het hoogseizoen, om te voorkomen dat u geen plaats meer heeft.

Italië heeft veel havens waar veerbootmaatschappijen actief zijn. Tot de belangrijkste behoren de havens van Genua, Livorno, Civitavecchia, Napels en Venetië. Deze havens hebben veel faciliteiten voor reizigers, zoals cafés, restaurants, winkels en parkeerplaatsen.

Ontdek de regio vanaf Genua

Genua, de hoofdstad van Ligurië, is een uitstekend startpunt om de regio te verkennen. Begin je bezoek in de oude stad, bekend als het 'centro storico'. Verdwaal in de smalle straatjes en ontdek de vele historische paleizen, kerken en levendige pleinen. Mis de kathedraal van San Lorenzo niet, een meesterwerk van gotische architectuur, en het Palazzo Ducale, een prachtig renaissancepaleis.

Als je het historische centrum hebt verkend, ga dan naar de beroemde promenade, Via Garibaldi. In deze majestueuze straat vind je weelderige paleizen uit de tijd van de Republiek Genua. In sommige ervan zijn nu musea gevestigd, zoals het Palazzo Bianco en het Palazzo Rosso, met een indrukwekkende collectie kunstwerken.

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

None

None
None
None