Aanbevolen route
Brindisi
Rechtstreekse reis naar Patras met veerboot
Patras
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Brindisi
Reizen met de veerboot naar Corfu
Corfu
Reizen met de veerboot naar Patras
Patras
Prijzen zoeken
Brindisi
Reizen met de veerboot naar Sami
Sami
Reizen met de veerboot naar Patras
Patras
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Brindisi naar Patras?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Brindisi naar Patras? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Brindisi naar Patras is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Brindisi naar Patras stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Brindisi naar Patras ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals ANEK Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Agoudimos Lines, European Seaways of Egnatia Seaways, zodat u de Brindisi Patras ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Endeavor Lines of Grimaldi Lines bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Brindisi naar Patras te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Brindisi - Patras

Haven van vertrek
Brindisi
Italië
Apulië
Haven van aankomst
Patras
Griekenland
West-Griekenland
Afstand
420 km
Veerboot maatschappijen
ANEK Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Agoudimos Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, A-Ships Management, Red Star Ferries, Kefalonian Lines, Ionian Group
Frequentie van overtochten
3 overtochten per week
Minimale overtochttijd
16 uur
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Waarom met de veerboot van Brindisi naar Patras?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Brindisi naar Patras kan een handige en aangename optie zijn om in Patras te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Brindisi naar Patras een ideale manier van reizen is.

Geniet van de frisse zeelucht
Er bestaat geen twijfel meer over dat zeelucht vele gezondheidsvoordelen heeft. Ga tijdens de overtocht Brindisi-Patras naar de buitenruimtes van het schip van Endeavor Lines of Grimaldi Lines om diep adem te halen. Een gevoel van welzijn zal zich snel meester van u maken. Zo kunt u vol energie aan uw vakantie in Patras beginnen.
Uitrusten in een hut
Hoewel het boeken van een hut op de overtocht van Brindisi naar Patras optioneel is, is het een comfort waarvan u moet genieten. Net als echte hotelkamers bieden ze reizigers bedden, badkamers en, in sommige suites, patrijspoorten en balkons. Zelfs op een dagovertocht is de privacy van een hut nog steeds mogelijk en veel comfortabeler dan zitten in een lounge.
Neem een onbeperkte hoeveelheid bagage mee
Bij andere vervoermiddelen is de hoeveelheid bagage vaak beperkt tot 1 stuk en moet voor elk extra stuk bagage worden betaald. Op de Brindisi Patras ferry kunt u zoveel bagage meenemen als u wilt, binnen de capaciteit van uw voertuig. Als u als voetganger reist, kunnen de voorwaarden beperkter zijn omdat u uw bagage bij u moet dragen tot u in Patras aankomt. Veel schepen bieden echter bagageopslag voor voetgangers. Informeer bij Endeavor Lines of Grimaldi Lines.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Brindisi en Patras?

Als u wilt reizen tussen Brindisi en Patras met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Endeavor Lines of Grimaldi Lines die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Endeavor Lines Brindisi Patras
Endeavor Lines
Endeavor Lines is een veerbootmaatschappij uit Griekenland die overtochten aanbiedt naar verschillende bestemmingen in Griekenland, Turkije en Italië. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Brindisi-Patras vergelijken en een Endeavor Lines ticket tussen Brindisi en Patras boeken. Meer informatie over Endeavor Lines
Grimaldi Lines Brindisi Patras
Grimaldi Lines
Grimaldi Lines is opgericht in 1947 en gevestigd in Napels, Italië. Het biedt overtochten naar verschillende bestemmingen in Europa en Noord-Afrika. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Brindisi-Patras vergelijken en een Grimaldi Lines ticket tussen Brindisi en Patras boeken. Grimaldi Lines verzorgt 3 overtochten per week naar Patras vanuit Brindisi en de reistijd is 16 uur. Meer informatie over Grimaldi Lines
16 uur
3 overtochten per week

Waar vertrekken de veerboten in Brindisi? Waar komen de boten aan in Patras?

Haven van vertrek in Brindisi

Endeavor Lines of Grimaldi Lines veerboten vertrekken naar Patras vanuit de volgende havens in Brindisi:

Brindisi Costa Morena Terrare
Kaart
Brindisi
Kaart

Haven van aankomst in Patras

De schepen van Grimaldi Lines of Endeavor Lines komen aan in Patras in de volgende havens:

Patras Terminal Ferry Sud
Kaart
Patras Terminal Ferry Nord
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Brindisi naar Patras gaat, duurt het minstens 16 uur om de 420 km tussen Brindisi en Patras af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Brindisi en Patras) en de veerbootmaatschappij (Endeavor Lines en Grimaldi Lines). Momenteel zijn er 3 overtochten per week van Brindisi naar Patras met de veerboot.

Er zijn 2 scheepvaartmaatschappijen die Brindisi en Patras met elkaar verbinden: Endeavor Lines en Grimaldi Lines.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door ANEK Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Agoudimos Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, A-Ships Management, Red Star Ferries, Kefalonian Lines, Ionian Group.

Tijdens uw overtocht tussen Brindisi en Patras legt u 420 km af.

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd