Aanbevolen route
Denia
Rechtstreekse reis naar Ibiza met veerboot
Ibiza
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Denia
Reizen met de veerboot naar Formentera
Formentera
Reizen met de veerboot naar Ibiza
Ibiza
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Denia naar Ibiza?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Denia naar Ibiza? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Denia naar Ibiza is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Denia naar Ibiza stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Denia naar Ibiza ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Baleària, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines of Aquabus, zodat u de Denia Ibiza ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Baleària bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Denia naar Ibiza te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Denia - Ibiza

Haven van vertrek
Denia
Spanje
Valencia
Haven van aankomst
Ibiza
Spanje
De Balearen
Afstand
115 km
Veerboot maatschappijen
Baleària, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines, Aquabus
Frequentie van overtochten
4 overtochten per dag
Minimale overtochttijd
2 uur
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Denia Ibiza: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Denia naar Ibiza wilt reizen, variëren de prijzen van €65 voor één persoon als u zonder auto reist tot €393 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Denia naar Ibiza route is €180. De gemiddelde vaartijd van Denia naar Ibiza is 2 uur 41 min. De langzaamste veerboten doen er 4 uur over om Ibiza te bereiken, terwijl de snelste boten in 2 uur 15 min in Ibiza aankomen. De eerste ferry vertrekt om 07:30 vanuit de haven van Denia. De laatste boot naar Ibiza verlaat de haven van Denia om 17:00.

Gemiddelde prijs van een Denia naar Ibiza ferry overtocht
€180
Prijsklasse van overtochten Denia Ibiza (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€65 - €393
Gemiddelde reistijd Denia Ibiza
2 uur 41 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Ibiza
07:30
Tijd laatste ferry vertrekt naar Ibiza
17:00
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Ibiza
11:00
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Ibiza
19:15

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Denia en Ibiza?

Als u wilt reizen tussen Denia en Ibiza met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Baleària die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Baleària Denia Ibiza
Baleària
Baleària, opgericht in 1997, is een veerbootmaatschappij uit Valencia, Spanje. Zij biedt overtochten aan naar verschillende bestemmingen in Spanje, Frankrijk en Italië. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Denia-Ibiza vergelijken en een Baleària ticket tussen Denia en Ibiza boeken. Baleària verzorgt 4 overtochten per dag naar Ibiza vanuit Denia en de reistijd is 2 uur. Meer informatie over Baleària
2 uur
4 overtochten per dag

Waar vertrekken de veerboten in Denia? Waar komen de boten aan in Ibiza?

Haven van vertrek in Denia

Baleària veerboten vertrekken naar Ibiza vanuit de volgende havens in Denia:

Dénia
Kaart

Haven van aankomst in Ibiza

De schepen van Baleària komen aan in Ibiza in de volgende havens:

Ibiza Eivissa
Kaart
Andere alternatieve overtochten tussen Denia en Ibiza
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Denia naar Ibiza gaat, duurt het minstens 2 uur om de 115 km tussen Denia en Ibiza af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Denia en Ibiza) en de veerbootmaatschappij (Baleària). Momenteel zijn er 4 overtochten per dag van Denia naar Ibiza met de veerboot.

Er zijn 1 scheepvaartmaatschappijen die Denia en Ibiza met elkaar verbinden: Baleària.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Baleària, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines, Aquabus.

Om met de boot van Denia naar Ibiza te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €65 voor de laagste prijs tot €393 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €180.

De eerste ferry vertrekt vanuit Denia om 07:30 naar Ibiza.

De laatste ferry naar Ibiza vertrekt meestal om 17:00 vanuit Denia.

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd