Aanbevolen route
Folegandros
Rechtstreekse reis naar Lavrio met veerboot
Lavrio
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Folegandros
Reizen met de veerboot naar Kythnos
Kythnos
Reizen met de veerboot naar Lavrio
Lavrio
Prijzen zoeken
Folegandros
Reizen met de veerboot naar Kea
Kea
Reizen met de veerboot naar Lavrio
Lavrio
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Folegandros naar Lavrio?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Folegandros naar Lavrio? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Folegandros naar Lavrio is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Folegandros naar Lavrio stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Folegandros naar Lavrio ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Sea Jets, Hellenic Seaways, Zante Ferries, ANEK Lines of Triton Ferries, zodat u de Folegandros Lavrio ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Sea Jets of Hellenic Seaways bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Folegandros naar Lavrio te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Folegandros - Lavrio

Haven van vertrek
Folegandros
Griekenland
Cycladen eilanden
Haven van aankomst
Lavrio
Griekenland
Attica
Afstand
143 km
Veerboot maatschappijen
Sea Jets, Hellenic Seaways, Zante Ferries, ANEK Lines, Triton Ferries
Frequentie van overtochten
1 overtochten per week
Minimale overtochttijd
10 uur 20 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Waarom met de veerboot van Folegandros naar Lavrio?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Folegandros naar Lavrio kan een handige en aangename optie zijn om in Lavrio te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Folegandros naar Lavrio een ideale manier van reizen is.

De tijd nemen wordt een plezier
Alles in onze maatschappij moet snel gaan. Varen met minder dan 40 km/u aan boord van een Sea Jets of Hellenic Seaways ferry voor de 143 km tussen Folegandros en Lavrio zal een ontspannende stop zijn. Alle schepen zijn uitgerust met lounges, restaurants, promenadedekken, en soms nog veel meer... Misschien vindt u uw overtocht Folegandros-Lavrio wel iets te kort!
Genieten van het ongelooflijke uitzicht op zee
Wanneer we op vakantie gaan aan zee, zoeken we over het algemeen zoveel mogelijk het uitzicht op zee op (in het restaurant, in het hotel, tijdens een wandeling...). U geniet van een 360-graden uitzicht op de oceaan van de haven van Folegandros tot Lavrio, of u nu luncht of ontspant in een van de lounges van het schip. Restaurant, bars, lounges, hutten... het prachtige uitzicht op zee is alomtegenwoordig aan boord van het schip.
Voor het comfort van een hut
Hoewel het boeken van een hut op de overtocht van Folegandros naar Lavrio optioneel is, is het een comfort waarvan u moet genieten. Net als echte hotelkamers bieden ze reizigers bedden, badkamers en, in sommige suites, patrijspoorten en balkons. Zelfs op een dagovertocht is de privacy van een hut nog steeds mogelijk en veel comfortabeler dan zitten in een lounge.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Folegandros en Lavrio?

Als u wilt reizen tussen Folegandros en Lavrio met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Sea Jets of Hellenic Seaways die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Sea Jets Folegandros Lavrio
Sea Jets
Sea Jets is een Griekse scheepvaartmaatschappij die in 1989 is opgericht. Zij exploiteert ongeveer 140 routes tussen Piraeus en Kreta en de Cycladen-archipel. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Folegandros-Lavrio vergelijken en een Sea Jets ticket tussen Folegandros en Lavrio boeken. Sea Jets verzorgt 1 overtochten per week naar Lavrio vanuit Folegandros en de reistijd is 10 uur 20 min. Meer informatie over Sea Jets
10 uur 20 min
1 overtochten per week
Hellenic Seaways Folegandros Lavrio
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways werd opgericht in 2000 en is gevestigd in Athene, Griekenland. De maatschappij bedient de Griekse eilanden en de Egeïsche regio. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Folegandros-Lavrio vergelijken en een Hellenic Seaways ticket tussen Folegandros en Lavrio boeken. Meer informatie over Hellenic Seaways

Waar vertrekken de veerboten in Folegandros? Waar komen de boten aan in Lavrio?

Haven van vertrek in Folegandros

Sea Jets of Hellenic Seaways veerboten vertrekken naar Lavrio vanuit de volgende havens in Folegandros:

Folegandros
Kaart
Folegandros
Kaart

Haven van aankomst in Lavrio

De schepen van Hellenic Seaways of Sea Jets komen aan in Lavrio in de volgende havens:

Lavrio
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Folegandros naar Lavrio gaat, duurt het minstens 10 uur 20 min om de 143 km tussen Folegandros en Lavrio af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Folegandros en Lavrio) en de veerbootmaatschappij (Sea Jets en Hellenic Seaways). Momenteel zijn er 1 overtochten per week van Folegandros naar Lavrio met de veerboot.

Er zijn 2 scheepvaartmaatschappijen die Folegandros en Lavrio met elkaar verbinden: Sea Jets en Hellenic Seaways.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Sea Jets, Hellenic Seaways, Zante Ferries, ANEK Lines, Triton Ferries.

Tijdens uw overtocht tussen Folegandros en Lavrio legt u 143 km af.

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd