Aanbevolen route
Formentera
Rechtstreekse reis naar Palma (Mallorca) met veerboot
Palma (Mallorca)
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Formentera
Reizen met de veerboot naar Ibiza
Ibiza
Reizen met de veerboot, vlucht naar Palma (Mallorca)
Palma (Mallorca)
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Formentera naar Palma (Mallorca)?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Formentera naar Palma (Mallorca)? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Formentera naar Palma (Mallorca) is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Formentera naar Palma (Mallorca) stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Formentera naar Palma (Mallorca) ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed, Trasmapi of Mediterranea Pitiusa, zodat u de Formentera Palma (Mallorca) ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Baleària bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Formentera naar Palma (Mallorca) te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Formentera - Palma (Mallorca)

Haven van vertrek
Formentera
Spanje
De Balearen
Haven van aankomst
Palma (Mallorca)
Spanje
De Balearen
Afstand
142 km
Veerboot maatschappijen
Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines, Aquabus
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Formentera en Palma (Mallorca)?

Als u wilt reizen tussen Formentera en Palma (Mallorca) met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Baleària die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Baleària Formentera Palma (Mallorca)
Baleària
Baleària, opgericht in 1997, is een veerbootmaatschappij uit Valencia, Spanje. Zij biedt overtochten aan naar verschillende bestemmingen in Spanje, Frankrijk en Italië. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Formentera-Palma (Mallorca) vergelijken en een Baleària ticket tussen Formentera en Palma (Mallorca) boeken. Meer informatie over Baleària

Waar vertrekken de veerboten in Formentera? Waar komen de boten aan in Palma (Mallorca)?

Haven van vertrek in Formentera

Baleària veerboten vertrekken naar Palma (Mallorca) vanuit de volgende havens in Formentera:

Formentera La Savina
Kaart

Haven van aankomst in Palma (Mallorca)

De schepen van Baleària komen aan in Palma (Mallorca) in de volgende havens:

Palma de Mallorca
Kaart
Andere alternatieve overtochten tussen Formentera en Palma (Mallorca)
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Er zijn 1 scheepvaartmaatschappijen die Formentera en Palma (Mallorca) met elkaar verbinden: Baleària.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines, Aquabus.

Veerboten Formentera Palma (Mallorca) - vergelijk en boek je ticket | Vivanoda

Toeristische gids voor de veerbootreis van Formentera naar Palma (Mallorca)

Wat kan men bezoeken en doen in Palma (Mallorca)?

Om u te verplaatsen in Palma de Mallorca kunt u een auto huren of gebruik maken van het openbaar vervoer, waaronder bussen en treinen. Taxi's zijn ook beschikbaar, hoewel die duurder kunnen zijn. De beste manier om de stad te verkennen is echter te voet, omdat u dan alle verborgen straatjes en pleintjes kunt ontdekken.

Bezoek buiten de stad zeker de vele stranden van Mallorca, waaronder de beroemde Cala Millor en Cala d'Or. Het nabijgelegen Sierra de Tramuntana-gebergte is ook een populaire wandelbestemming met een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee.

Palma de Mallorca is daarom een populaire toeristische bestemming vanwege de historische bezienswaardigheden, de stranden en het prachtige landschap. Het wordt aanbevolen dat u de tijd neemt om de stad te voet te verkennen en te genieten van de vele bezienswaardigheden en activiteiten die deze prachtige stad te bieden heeft.

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd