Boot naar Porto Torres

Wilt u met de veerboot naar Porto Torres? Op zoek naar informatie en veerboottickets naar Porto Torres? Vivanoda helpt u de beste aanbiedingen te vinden voor ferries naar Porto Torres vanuit alle 12 de havens, waaronder Genua, Ajaccio, Livorno, Barcelona, Propriano, Marseille, Porto-Vecchio en Nice. Er zijn in totaal 11 veerbootroutes die worden verzorgd door Moby Lines, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci, Corsica Ferries, Corsica Linea, Grimaldi Lines en La Meridionale.

De lijnen van Saremar, La Meridionale, Grimaldi Lines, Corsica Linea, Corsica Ferries, Grandi Navi Veloci en Tirrenia di Navigazione naar Porto Torres hebben een frequentie van ongeveer 4 overtochten per dag.

De langste overtocht is ongeveer 17 uur op de route Marseille - Porto Torres (371 km km afstand) en de snelste op de route Porto-Vecchio - Porto Torres (111 km afstand) met een duur van 3 uur 30 min.

Statistieken van de ferryhaven van Porto Torres

Landen
Italië
Frankrijk
Spanje
Aantal overtochten
4 overtochten per dag
Aantal havens
12
Aantal veerbootverbindingen
11
Aantal veerbootmaatschappijen
8
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Aanbevolen veerboot routes naar Porto Torres

Hier zijn de snelste en langste populaire veerbootroutes naar Porto Torres en die met de hoogste frequentie van overtochten.

Tips voor goedkopere en betere veerbootreizen naar Porto Torres

U maakt de juiste keuze door te kiezen voor de ferry naar Porto Torres. Dit vervoermiddel heeft onmiskenbare voordelen: comfortabel, ontspannend, zuinig... Hier volgen enkele tips om geld te besparen op uw overtocht naar Porto Torres en in de beste omstandigheden te reizen:

Boek uw overtocht op voorhand
Het is nooit een goed idee om te lang te wachten met boeken. De tarieven van Moby Lines, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci, Corsica Ferries, Corsica Linea, Grimaldi Lines of La Meridionale stijgen vaak na verloop van tijd.
Kom ten minste 1 uur voor vertrek naar de haven van Porto Torres.
In Genua, Ajaccio, Livorno, Barcelona, Propriano of Marseille moet u ten minste 1 uur voor vertrek in de haven inchecken. Controleer de dienstregeling bij Saremar, La Meridionale, Grimaldi Lines, Corsica Linea, Corsica Ferries, Grandi Navi Veloci en Tirrenia di Navigazione.
Vermijd piekperiodes
Naar Porto Torres gaan in het hoogseizoen kan erg duur zijn, met prijzen die dubbel of zelfs driedubbel zo hoog zijn als in andere periodes. De ervaring aan boord verandert ook als het druk is.

Alle ferry overtochten naar de haven van Porto Torres

Wat is een betere manier om uw reis naar Porto Torres te beginnen dan met een ferry overtocht? De veerboten van Moby Lines, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci, Corsica Ferries, Corsica Linea, Grimaldi Lines en La Meridionale naar Porto Torres bieden een comfortabel en betaalbaar alternatief voor reizigers die de lange wachtrijen en vervelende instapprocedures op luchthavens willen vermijden. Bovendien kunt u uw auto of motor meenemen aan boord, zodat u Porto Torres en omgeving in alle vrijheid kunt verkennen zodra u aankomt.

Met een ruime keuze aan veerbootmaatschappijen en routes vanuit Genua, Ajaccio, Livorno, Barcelona, Propriano of Marseille naar Porto Torres, kunt u via ons tariefvergelijkingsplatform de beste aanbiedingen voor overtochten naar Porto Torres vinden voor uw budget en voorkeuren. U hoeft alleen maar te zoeken!

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Waar is de veerboot terminal in Porto Torres?

Porto Torres
De ferry terminal Porto Torres ligt op 2.7 km van het centrum van Porto Torres.
Kaart

FAQ's over veerboten naar Porto Torres

Om met de veerboot naar Porto Torres te gaan, kunt u vertrekken vanuit 12 havens in 3 landen: Genua, Ajaccio, Livorno, Barcelona, Propriano, Marseille, Porto-Vecchio en Nice.

Veerbootdiensten naar Porto Torres worden uitgevoerd door 8 veerbootmaatschappijen: Moby Lines, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci, Corsica Ferries, Corsica Linea, Grimaldi Lines, La Meridionale en Saremar

De dienstregeling van de ferry naar Porto Torres kan aanzienlijk variëren, afhankelijk van de tijd van het jaar en de veerbootmaatschappij (Moby Lines, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci, Corsica Ferries, Corsica Linea, Grimaldi Lines of La Meridionale). Wij raden u sterk aan om op Vivanoda te zoeken naar de dienstregeling.

Dit hangt af van de route die u wilt afleggen. De kortste overtocht op de route Porto-Vecchio - Porto Torres duurt 3 uur 30 min, terwijl de langste overtocht van Marseille - Porto Torres bijna 17 uur duurt.

De prijs van een overtocht naar Porto Torres varieert sterk, afhankelijk van of u met de auto, te voet of met de fiets reist en van de tijd van het jaar. Vivanoda helpt u de beste aanbiedingen te vinden van Moby Lines, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci, Corsica Ferries, Corsica Linea, Grimaldi Lines en La Meridionale naar Porto Torres.

Veerboten naar Porto Torres - Vergelijk prijzen en boek overtochten

Veerdienst naar Porto Torres: reisgids

Ontdek het land vanaf de haven van Porto Torres

De keuze van de veerbootmaatschappij hangt af van uw vertrekpunt en uw bestemming in Italië. De belangrijkste veerbootmaatschappijen in Italië zijn Moby, Tirrenia, Grimaldi Lines, Corsica Ferries en SNAV. Zij bieden allemaal regelmatige overtochten naar belangrijke Italiaanse bestemmingen zoals Napels, Venetië, Sicilië en Sardinië. Het is belangrijk om uw veerbootticket van tevoren te boeken, vooral in het hoogseizoen, om te voorkomen dat u geen plaats meer heeft.

Italië heeft veel havens waar veerbootmaatschappijen actief zijn. Tot de belangrijkste behoren de havens van Genua, Livorno, Civitavecchia, Napels en Venetië. Deze havens hebben veel faciliteiten voor reizigers, zoals cafés, restaurants, winkels en parkeerplaatsen.

Ontdek de regio vanaf Porto Torres

Wanneer u met de veerboot naar Sardinië reist, kunt u genieten van panoramische uitzichten op de Italiaanse kust en het eiland zelf. Met de veerboot kunt u ook uw eigen voertuig meenemen, zodat u Sardinië in uw eigen tempo kunt verkennen. De populairste havens voor overtochten naar Sardinië zijn Genua, Livorno, Civitavecchia en Napels in Italië, Barcelona in Spanje en Bonifacio op Corsica.

Sardinië is een populaire toeristische bestemming, met een rijke geschiedenis en cultuur, evenals prachtige stranden en een heerlijke keuken. De veerboot is een geweldige manier om uw avontuur op Sardinië te beginnen. Bij aankomst kunt u de pittoreske stadjes, musea en historische monumenten verkennen, en genieten van de zandstranden en het kristalheldere water.

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

None

None
None
None