Met de veerboot van Ibiza naar Valencia

Met de veerboot van Ibiza naar Valencia is een uitstekende keuze! Ibiza-Valencia veerboten worden verzorgd door 4 rederijen (Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci of Trasmed) die de havens van Denia, Valencia en Ibiza aandoen.

Om er zeker van te zijn dat u een goedkoop Ibiza Valencia ticket vindt, raden wij u aan onze zoekmachine te gebruiken, die aanbiedingen, prijzen en dienstregelingen van Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci en Trasmed vergelijkt.

De snelste overtocht duurt 2 uur (Ibiza - Denia) voor een afstand van 115 km en de langste 5 uur 50 min (Ibiza - Valencia) voor een afstand van 168 km.

Veerboot Ibiza Valencia in cijfers

Landen
Spanje
Aantal overtochten
7 overtochten per dag
Aantal havens
3
Aantal veerbootverbindingen
2
Aantal veerbootmaatschappijen
4
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Populairste Ibiza Valencia ferry overtochten

Zoek op Vivanoda naar de goedkoopste, langste en meest frequente veerboten Ibiza Valencia. Vergelijk de aanbiedingen van Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci en Trasmed en boek uw Ibiza Valencia ticket.

Alle Ibiza Valencia veerboot routes

Op zoek naar een Ibiza naar Valencia veerboot? Ontdek de populairste routes waarmee u tussen deze verschillende regio's kunt varen. Of u nu eilanden, historische havens of pittoreske stranden wilt bereiken, veerboten zijn een handige en comfortabele manier om tussen Ibiza en Valencia te reizen. Comfortabele hutten, restaurants aan boord, bioscopen, kinderactiviteiten... veerboten van Trasmed, Grandi Navi Veloci, Baleària of Acciona Trasmediterránea bieden uitstekende faciliteiten en diensten voor het hele gezin.

Om uw ferry reis naar Ibiza, Valencia of Denia te plannen, gebruik onze prijsvergelijker om de beste aanbiedingen voor Ibiza Valencia ferry tickets te vinden die u tijd en geld zullen besparen. Met behulp van onze gemakkelijk te gebruiken prijsvergelijker kunt u aanbiedingen en dienstregelingen vinden van een aantal veerbootmaatschappijen, waaronder Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci of Trasmed. Er is zeker een deal die bij uw behoeften en budget past. Zoek uit 2 veerboot routes tussen Ibiza en Valencia!

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken
Veerboot Ibiza Valencia - Goedkope overtochten en veerboottickets

Gids voor een veerbootreis van Ibiza naar Valencia

Valencia: Aankomst per veerboot vanuit Ibiza en verkenning van de regio

Alicante, de toegangspoort tot de Costa Blanca, zal je veroveren met haar betoverende mix van moderniteit en traditie. Wandel door de smalle, kleurrijke straatjes van de historische wijk, bezoek het kasteel van Santa Barbara, dat majestueus boven de stad uittorent, en ontspan op de prachtige gouden stranden. En mis de boulevard Explanada de España niet, een levendige promenade met palmbomen waar je kunt stoppen voor heerlijke tapas en een verfrissend glas sangria.

Valencia, de hoofdstad van de Valenciaanse Gemeenschap, is een dynamische stad die geschiedenis, cultuur en moderniteit harmonieus combineert. Verken de oude stad, de Barrio del Carmen, met zijn kronkelende straatjes en historische gebouwen. Mis de beroemde Stad van Kunst en Wetenschap niet, een futuristisch architectonisch complex met een aquarium, een operagebouw, een wetenschapsmuseum en nog veel meer. Sluit je bezoek af met het proeven van de beroemde Valenciaanse paella in een van de vele restaurants in de stad.

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

None

None
None
None