Met de veerboot van Kythira naar Peloponnesos

Met de veerboot van Kythira naar Peloponnesos is een uitstekende keuze! Kythira-Peloponnesos veerboten worden verzorgd door 3 rederijen (LANE Sea Line, Sea Jets of Lane Sea Lines) die de havens van Kalamata, Gytheio en Kythira aandoen.

Om er zeker van te zijn dat u een goedkoop Kythira Peloponnesos ticket vindt, raden wij u aan onze zoekmachine te gebruiken, die aanbiedingen, prijzen en dienstregelingen van LANE Sea Line, Sea Jets en Lane Sea Lines vergelijkt.

Veerboot Kythira Peloponnesos in cijfers

Landen
Griekenland
Aantal havens
3
Aantal veerbootverbindingen
2
Aantal veerbootmaatschappijen
3
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Alle Kythira Peloponnesos veerboot routes

Op zoek naar een Kythira naar Peloponnesos veerboot? Ontdek de populairste routes waarmee u tussen deze verschillende regio's kunt varen. Of u nu eilanden, historische havens of pittoreske stranden wilt bereiken, veerboten zijn een handige en comfortabele manier om tussen Kythira en Peloponnesos te reizen. Comfortabele hutten, restaurants aan boord, bioscopen, kinderactiviteiten... veerboten van Lane Sea Lines, Sea Jets of LANE Sea Line bieden uitstekende faciliteiten en diensten voor het hele gezin.

Om uw ferry reis naar Kythira, Gytheio of Kalamata te plannen, gebruik onze prijsvergelijker om de beste aanbiedingen voor Kythira Peloponnesos ferry tickets te vinden die u tijd en geld zullen besparen. Met behulp van onze gemakkelijk te gebruiken prijsvergelijker kunt u aanbiedingen en dienstregelingen vinden van een aantal veerbootmaatschappijen, waaronder LANE Sea Line, Sea Jets of Lane Sea Lines. Er is zeker een deal die bij uw behoeften en budget past. Zoek uit 2 veerboot routes tussen Kythira en Peloponnesos!

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken
Veerboot Kythira Peloponnesos - Goedkope overtochten en veerboottickets

Gids voor een veerbootreis van Kythira naar Peloponnesos

Peloponnesos: Aankomst per veerboot vanuit Kythira en verkenning van de regio

  1. Athene - Als je aankomt met de veerboot in Piraeus, mis dan niet de kans om Athene, de hoofdstad van Griekenland, te bezoeken. Verken iconische bezienswaardigheden zoals de Akropolis, het Parthenon en de Tempel van Zeus. Wandel door de pittoreske wijk Plaka, bekend om zijn geplaveide straatjes, ambachtelijke winkeltjes en traditionele taverna's.

  2. Korinthe - Als je vanuit Athene naar het noorden rijdt, bereik je al snel Korinthe. Bezoek de ruïnes van de oude stad Korinthe, beroemd om zijn kanaal en Dorische tempel uit de 6e eeuw voor Christus. En mis de Acrocorinthische acropolis niet, met zijn panoramische uitzichten over de Golf van Korinthe.

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

None

None
None
None