Met de veerboot van Ligurië naar Corsica

Met de veerboot van Ligurië naar Corsica is een uitstekende keuze! Ligurië-Corsica veerboten worden verzorgd door 2 rederijen (Moby Lines of Corsica Ferries) die de havens van L'Ile-Rousse, Calvi, Savona, Ajaccio, Bastia en Genua aandoen.

Om er zeker van te zijn dat u een goedkoop Ligurië Corsica ticket vindt, raden wij u aan onze zoekmachine te gebruiken, die aanbiedingen, prijzen en dienstregelingen van Moby Lines en Corsica Ferries vergelijkt.

Met een totale frequentie van meer dan 6 overtochten per dag, afhankelijk van de tijd van het jaar, hebt u genoeg opties om uw Ligurië Corsica bootreis te plannen.

De snelste overtocht duurt 6 uur 20 min (Savona - Bastia) voor een afstand van 192 km en de langste 6 uur 30 min (Genua - Bastia) voor een afstand van 194 km.

Veerboot Ligurië Corsica in cijfers

Landen
Italië
Frankrijk
Aantal overtochten
6 overtochten per dag
Aantal havens
6
Aantal veerbootverbindingen
5
Aantal veerbootmaatschappijen
2
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Populairste Ligurië Corsica ferry overtochten

Zoek op Vivanoda naar de goedkoopste, langste en meest frequente veerboten Ligurië Corsica. Vergelijk de aanbiedingen van Moby Lines en Corsica Ferries en boek uw Ligurië Corsica ticket.

Alle Ligurië Corsica veerboot routes

Op zoek naar een Ligurië naar Corsica veerboot? Ontdek de populairste routes waarmee u tussen deze verschillende regio's kunt varen. Of u nu eilanden, historische havens of pittoreske stranden wilt bereiken, veerboten zijn een handige en comfortabele manier om tussen Ligurië en Corsica te reizen. Comfortabele hutten, restaurants aan boord, bioscopen, kinderactiviteiten... veerboten van Corsica Ferries of Moby Lines bieden uitstekende faciliteiten en diensten voor het hele gezin.

Om uw ferry reis naar Genua, Bastia, Ajaccio, Savona, Calvi of L'Ile-Rousse te plannen, gebruik onze prijsvergelijker om de beste aanbiedingen voor Ligurië Corsica ferry tickets te vinden die u tijd en geld zullen besparen. Met behulp van onze gemakkelijk te gebruiken prijsvergelijker kunt u aanbiedingen en dienstregelingen vinden van een aantal veerbootmaatschappijen, waaronder Moby Lines of Corsica Ferries. Er is zeker een deal die bij uw behoeften en budget past. Zoek uit 5 veerboot routes tussen Ligurië en Corsica!

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken
Veerboot Ligurië Corsica - Goedkope overtochten en veerboottickets

Gids voor een veerbootreis van Ligurië naar Corsica

Corsica: Veerbootreis en ontdekking van de regio

Eenmaal op het eiland kunt u de bruisende kustplaatsen Ajaccio, Bastia en Calvi verkennen, of verdwalen in de heuveldorpen in het binnenland van het eiland. Als u een natuurliefhebber bent, is Corsica ook een wandelparadijs, met vele wandelpaden die een spectaculair uitzicht op de zee en de bergen bieden.

Corsica is ook een gastronomisch paradijs met een rijke lokale keuken. Mis de specialiteiten van het eiland niet, zoals schapenkaas, honing uit het maquis, figatellu, vleeswaren en natuurlijk de lokale wijnen.

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

None

None
None
None